lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
πες μου ότι ήσουν εσύ στο4 που βόγκαγες σα μοσχάρι??να κανεις πιο ησυχία δικιε μου όταν ειμαι στο δωματιο μεσα![]()

πες μου ότι ήσουν εσύ στο4 που βόγκαγες σα μοσχάρι??να κανεις πιο ησυχία δικιε μου όταν ειμαι στο δωματιο μεσα![]()
οχι στο 1 ημουναπες μου ότι ήσουν εσύ στο4 που βόγκαγες σα μοσχάρι??![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ στο 3...δεν πρέπει να ήμουν εγώ που άκουγες να κάνει φασαρία...τι ώρα?οχι στο 1 ημουνα![]()
![]()
![]()
δεν σε ξεχναω ποτε....φιλαω σταυρο αν δεν με πιστευεις....ωρες ωρες μας ξαχνας και λες αιντε να δω τι κανει ο σταμ![]()
![]()
![]()
εγώ στο 3...δεν πρέπει να ήμουν εγώ που άκουγες να κάνει φασαρία...τι ώρα?
κακοήθειες!!! και με τόση δυνατή μουσική...τι να πω?? ποιος είμαι?? ο σούπερμαν??τόση φασαρία; ακουγόταν από το 3 στο 1; μπράβοοοοοοο!
![]()
![]()
![]()
![]()
το σταυρο απο το 4δεν σε ξεχναω ποτε....φιλαω σταυρο αν δεν με πιστευεις....
πλακα σου εκανα βρεκακοήθειες!!! και με τόση δυνατή μουσική...τι να πω?? ποιος είμαι?? ο σούπερμαν??
κακοήθειες!!! και με τόση δυνατή μουσική...τι να πω?? ποιος είμαι?? ο σούπερμαν??
όχι γιατί θα σου έκανα σκηνή αν δεν μου έλεγες καλησπέρα....ακούς εκεί...πλακα σου εκανα βρε![]()
εεε όχι οι δικές μου...η κοπέλα μπορεί να έκανε κανένα ζέσταμα... ;)μπορεί να έκανες τις φωνητικές σου ασκήσεις.![]()
εεε όχι οι δικές μου...η κοπέλα μπορεί να έκανε κανένα ζέσταμα... ;)
τετάρτη σε θέλω ντυμένο με σομπρέρο και μεγάλο μουστάκι!!
τετάρτη σε θέλω ντυμένο με σομπρέρο και μεγάλο μουστάκι!!
Είσαι απίστευτοςδεν βάζω τίποτις στη κεφαλή μου, θέλω να συλλογιέμαι ελεύθερα.
μα ίσα ίσα θα πολλαπλασιάσεις την επιφάνεια σκέψης...δεν βάζω τίποτις στη κεφαλή μου, θέλω να συλλογιέμαι ελεύθερα.
Είσαι απίστευτος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα ίσα ίσα θα πολλαπλασιάσεις την επιφάνεια σκέψης...![]()
καλά κ μόνο που σε σκέφτομαι ντυμένο μεξικάνο πεθαίνω...θα σου πηγαίνει πολύ...
![]()
![]()
το απίστευτος το καταλαβαίνω. ένας άλλος μου "δεν υπάρχεις" και άρχισα να με ψάχνω και δεν έβρισκα.