Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
με κάλυψες... ;) θα έρθεις απόψε??
Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Πενήντα-πενήντα.
με κάλυψες... ;) θα έρθεις απόψε??
Δεν πινω εν υπηρεσια και μαλιστα να οδηγησω !!!πέρνα για ένα ποτάκι πριν πιάσεις υπηρεσία...
εγώ 100%...μιλάμε για το απόλυτο!!!μακάρι να είχα κ τέτοιο ποσοστό κ στο στοίχημα...Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Πενήντα-πενήντα.
γειααααα..........Τα λεμε το βραδυ !!!
Δεν πινω εν υπηρεσια και μαλιστα να οδηγησω !!!
πιο μεγάλα γράμματα την άλλη φορά γιατί δεν τα βγάζω με τίποτα....[size=32pt]γουστάρω πήρε φωτιά τό θρέντττττττττττττ[/size]
kalimera olus :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πιο μεγάλα γράμματα την άλλη φορά γιατί δεν τα βγάζω με τίποτα....
Καλη σου μερα και εσενα καρδια μουυυυυυυυυ..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*kalimera olus :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Άτάκτως έρριμμένα στην όθόνη !!!!!
ahhh moromu ine poli orea :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλη σου μερα και εσενα καρδια μουυυυυυυυυ..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Το ξερω μωρο μου ,σαν εσενα πολυ ομορφη :-* :-* :-* :-* :-* :-*......ahhh moromu ine poli orea :-* :-* :-* :-* :-* :-*
efaristo kardiamu........ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Το ξερω μωρο μου ,σαν εσενα πολυ ομορφη :-* :-* :-* :-* :-* :-*......
Οχι, αλλη Σαρα ηταν (και ειναι ακομα) στο Καρεα 30.Η Σαρα, ηταν Καρεα 30 πριν ???
Γνωριζει κανεις, γιατι κατι μου θυμιζει !!!
καλησπερα αγαπητε μου!Οχι, αλλη Σαρα ηταν (και ειναι ακομα) στο Καρεα 30.
Στο παρελθον εργαστηκε Μεγαλου Αλεξανδρου 133.
ισως αν την θμασαι απο εκει.
Υγ: Την καλησπερα μου στις κυρίες και τους κυρίους.
Λιγες ωρες μεινανε........
Καλησπερα και σε εσενα.Υποθετω θα τα πουμε και απο κοντακαλησπερα αγαπητε μου!
Μα φυσικά…γίνεται να λείπω...Καλησπερα και σε εσενα.Υποθετω θα τα πουμε και απο κοντα
;) ;) ;) ;) ;)
Καλησπέρα και από εμένα …κουραστική μέρα σήμερα :- επιβάλετε ποτό σήμερα για χαλάρωση και οχι μονο