DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Dobry den Alexandra ! buongiorno Anastasia
Οπως εγω
ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ !!!!!!!!
Τζαμπα τοση προπονηση στις τσαρκες ?
κάνουμε συχνά κουβέντα τώρα τελευταία με τόν speed και συμπέρασμα δεν βγάζουμε .....Καλημέρα σε όλους!
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την ιντερνετική συμπαράσταση μέχρι τώρα.
Και σόρρυ εάν λόγω υποχρεώσεων έχω αποχωρήσει από το φορουμ και δεν σας απάντησα κάποιες φορές (βασικά στα ξενύχτια σας).
καλημέρα σε όλους κ όλες...τι βλέπω?? αγαπήθηκες με τον biker?? ρε πως αλλάζουν οι άνθρωποι...κάνουμε συχνά κουβέντα τώρα τελευταία με τόν speed και συμπέρασμα δεν βγάζουμε .....
καλημέρα σε όλους κ όλες...τι βλέπω?? αγαπήθηκες με τον biker?? ρε πως αλλάζουν οι άνθρωποι...
all you need is love!!! δώσε αγάπη απλόχερα...τη χρειαζόμαστε...είναι και οι εποχές δύσκολες..Φαίνεται ό Λακωνισμός μου δημιουργεί παρεξηγήσεις ,
θα χειρίζομαι τήν άγάπη με μεγαλύτερη προσοχή στο μέλλον .
Το υπόσχομαι !
all you need is love!!! δώσε αγάπη απλόχερα...τη χρειαζόμαστε...είναι και οι εποχές δύσκολες..
Αυτό συμβαίνει γιατί ο άνθρώπινος εγκέφαλος δεν διαβάζει κάθε γράμμα χωριστά, άλλά τη λέξη σάν σύνολο. π.χ Τά καίμε όλα.......
Dobre rano Alexandra!
Buongiorno Anastasia!
Να είστε πάντα καλά!
Καλή βάρδια!
Dobry den Alexandra ! buongiorno Anastasia
buongiorno bella!!!buongiorno carinio.. :-* :-* :-*
buongiorno bella!!!
περιμέω να έρθει το απόγευμα να με κεράσεις ποτάκια και να με μεθύσεις ώστε μετά να μου κάνεις πράγματα περίεργα...ti kanis moromu...ola kala? ;) ;) ;)
περιμέω να έρθει το απόγευμα να με κεράσεις ποτάκια και να με μεθύσεις ώστε μετά να μου κάνεις πράγματα περίεργα...
καλημέρα λιονταράκο...όχι για πες...Καλημερα ANASTASIA !!!
Καλημερα lagonisian !!!
Φιλαρακο το ανεκδοτο, με τον Ελληνα και τον Τεξανο, το ξερεις ???