Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
να πιεις ντάκιρι από τα χέρια μου...μετά κατεθείαν για αυταρχικό με λουσεντ σε άγριους ρυθμούς!!! :2funny: :2funny: πάντως άμα θες δοκιμασε με και αυτήν την πέμπτη... :sunglasses:αφού όμως απολαύσω την ελένη μου... :rolleyes:

Ο Λουσεντ δεν κανει αυταρχικο.  :grin: Τωρα θα ελεγα οτι θα σου παει το στριγκακι και ο φιογκος αλλα μπορει να κανω λαθος και να αδειασει το μαγαζι!  :grin:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
να πιεις ντάκιρι από τα χέρια μου...μετά κατεθείαν για αυταρχικό με λουσεντ σε άγριους ρυθμούς!!! :2funny: :2funny: πάντως άμα θες δοκιμασε με και αυτήν την πέμπτη... :sunglasses:αφού όμως απολαύσω την ελένη μου... :rolleyes:
Τι θα σπάσεις την παράδοση και δεν θα πας πρωί   :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Να τον ντυσεις με ενα στριγκακι και ενα φιγκο μπου μπου! Ετσι για να τον θαυμαζουμε ολοι!  :grin:

oχι βρε εχουμε μπλουζακια , μαυρα με το σημα μας φωσφορουχο επανω ;)
οι καθαριστριες μας φορανε τετοια και με το ονομα τους τυπωμενο πανω στο μανικι
και εχουμε βγαλει και μερικα σκετα για τετοιες περιστασεις ;)

ναι αμε θα εχουμε τα παντα, πειραματιζεσαι επιτοπου ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τα οποια ειναι εξεραιτικα. :rockon:
Τα θαυμασα (και οχι μονο  ;)) χθες !!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κοιταξε αν εισαι καλος και γρυγορος εμεις ενδιαφερομαστε σοβαρα ;)
(προσεξε ομως γιατι εχουμε υψηλα στανταρ ;) :cheesy:)
ψαχναμε κιολας μπαρμαν αλλα καλυτερα να ειναι καποιος γνωστος αλλα και εξικοιωμενος με το χωρο μας ;)
ωραια θα το συζητησουμε πιο προσωπικα με πμ οταν ειναι ;)
ετσι κι αλλιως σε 1 μηνα το πολυ το bar μας θα εχει επεκταθει σαν χωρος οποτε θα υπαρχει η δυνατοτητα και η ανεση για να φτιαχνει καποιος κοκτειλ κτλ ;)
σε αντιθεση με τωρα που εχουμε απλα ενα ραφακι-τραπεζακι :-

πολλα δεν ειχα φανταστει μωρο μου.....
και πολλα εχω φανταστει καποια στιγμη να κανω ;)

Μπου-Μπου θα το κάνεις στούντιο-μπάρ;;;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εγώ παντως θέλω για μένα μια κάβα με μπύρες (καλές όμως μοναστηριακές όχι ελαφριές κ.α.) :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: και μία σούβλα με γουρουνοπούλα!!!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Μπου-Μπου θα το κάνεις στούντιο-μπάρ;;;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εγώ παντως θέλω για μένα μια κάβα με μπύρες (καλές όμως μοναστηριακές όχι ελαφριές κ.α.) :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: και μία σούβλα με γουρουνοπούλα!!!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Εσύ το προχώρησες το πράγμα  σε άλλο επίπεδο  :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μπου-Μπου θα το κάνεις στούντιο-μπάρ;;;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εγώ παντως θέλω για μένα μια κάβα με μπύρες (καλές όμως μοναστηριακές όχι ελαφριές κ.α.) :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: και μία σούβλα με γουρουνοπούλα!!!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Μπαρ ειπαμε , οχι ψησταρια !!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Αν ομως εχει και φαγητο, θα προτιμουσα φαλαφελ εξ' Αιγυπτου.........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σιγά ρε μήν το κάνουμε και έθνικ κουζίνα με σούσι κ.α.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: έχω ξαναπροτείνει την ιδέα στην Μπου-Μπου και την βρήκε γαμάτη αλλα υπάρχυον τεχνικές δυσκολίες.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Επειδή όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο, ξαναπετάω την ιδέα στο τραπέζι:

Μπου-Μπου εχεις σκευτεί να το κάνεις στούνιο-ψυσταρια; Τα κορίτσια θα ψήνουν καθημρινα κοντοσουβλια, γουρουνοπούλες, προβατίνες κ.α. για να τρώμε και όσοι θέλουν και κοκο θα πάνε στα εσώτερα. Θα είναι γαμάτο!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μπου-Μπου θα το κάνεις στούντιο-μπάρ;;;  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εγώ παντως θέλω για μένα μια κάβα με μπύρες (καλές όμως μοναστηριακές όχι ελαφριές κ.α.) :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: και μία σούβλα με γουρουνοπούλα!!!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

δεν τοχω ψαξει αλλα νομιζω για να σερβιρεις φαγητο θελει συγκεκριμενη αδεια ή κατι τετοιο :huh:
παντως αν γινοταν ποτε κατι τετοιο συγουρα το μενου δεν θαχε γουρονοπουλο :2funny:
εγω ειδικα που δεν τρωω κρεας ουτε να το βλεπω δεν θελω ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

ναι αμε θα εχουμε τα παντα, πειραματιζεσαι επιτοπου ;)

Δηλαδη δεν θα εχει κολαρο και αλυσιδα??? Μιλαμε παρτακι και σοου μαζι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ. Ξερεις που παει το μυαλο μου!  :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
δεν τοχω ψαξει αλλα νομιζω για να σερβιρεις φαγητο θελει συγκεκριμενη αδεια ή κατι τετοιο :huh:
παντως αν γινοταν ποτε κατι τετοιο συγουρα το μενου δεν θαχε γουρονοπουλο :2funny:
πάντως αλκοόλ επιτρέπεται...είμαι στη διάθεση σου ναβοηθήσω όπως μπορώ...και με νέες ιδέες...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Να φας ζυμαρικα απο τα χερακια μου. :2funny:

Τοσα χρονια Ιταλια , κατι εμαθα.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Να το κανουμε κειτορ τοτε και να εχουμε τα μωρα του 104 να μας ταιζουν!  :grin:

Εγω θελω Ελενη, Αλικη, Αναστασια ολες δηλαδη με στριγκακι, τακουνι και δισκο με ορεκτικα! :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Κανόνισε >:( θα είμαι αυστηρώς κριτής στα ποτα  :grin:
θα έχεις ειδική θέση και θα σε ποτίζω πρώτο πρώτο...μην ανησυχείς...κανένας ποτέ δεν μου πε κάτι για τα ποτά που έφτιαχνα...απλά εξαρτάται και από τον πελάτη...άμα είναι άμαθος και το πιο απλό τον πειράζει..άμα δώσει το οκ η άντζυ θα γίνει χαμός...αλλά εγώ δεν έχω μίνι φούστες κ τέτοια... :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom