Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Την επομενη φορα μπου μπου να το κανουμε "μαργαριτα νιτε" !
Νεφέλη = η επιση barwoman του Οriental !!!και mohito night ;)
αμα ερθεις και εκπαιδευσεις την Νεφελη να τα φτιαχνει απο μενα οτι θες ;)
όταν αποφασίσεις για κοκτέιλ πες μου...έχω δουλέψει ως μπαρμαν στο παρελθόν και μπορώ ν μάθω στο άψε σβήσε τη νεφέλη ή να έεθω να τα ετοιμάζω ο ίδιος...με το αζημίωτο φυσικά...ένα τρίο με σένα ελένη κ κ΄΄ελλυ!!!και mohito night ;)
Και η Αλεξάνδρα το ανερχόμενο αστέρι σαν barwomanΝεφέλη = η επιση barwoman του Οriental !!!
Αυτο δεν το εχω δει........Και η Αλεξάνδρα το ανερχόμενο αστέρι σαν barwoman
Πολλα ζηταςόταν αποφασίσεις για κοκτέιλ πες μου...έχω δουλέψει ως μπαρμαν στο παρελθόν και μπορώ ν μάθω στο άψε σβήσε τη νεφέλη ή να έεθω να τα ετοιμάζω ο ίδιος...με το αζημίωτο φυσικά...ένα τρίο με σένα ελένη κ κ΄΄ελλυ!!!
Παράθεση από: Pitsirikos1 στις 25/01/09, 18:06
κι εσύ ποια είσαι???? Huh? Huh? Huh?
εγω ειμαι η Ατζελα πιτσιρικο μου Boobies
και mohito night ;)
παλι εκει το πηγες ε!Ευχαριστως ........................ να εκ-παιδευσω την Νεφελη. Θα φερω και την τεκιλα!
Με την Νεφελη παμε παλια απο τοτε που πρωτοαρχησε στο μαγαζι και φυλαγε την πισω πορτα της για τον αντρα της. Πολυ ναζιαρικο θηλυκο το Νεφελακι!!
παλι εκει το πηγες ε!
η πίσω πόρτα παραβιάστηκε...Ευχαριστως ........................ να εκ-παιδευσω την Νεφελη. Θα φερω και την τεκιλα!
Με την Νεφελη παμε παλια απο τοτε που πρωτοαρχησε στο μαγαζι και φυλαγε την πισω πορτα της για τον αντρα της. Πολυ ναζιαρικο θηλυκο το Νεφελακι!!
όταν αποφασίσεις για κοκτέιλ πες μου...έχω δουλέψει ως μπαρμαν στο παρελθόν και μπορώ ν μάθω στο άψε σβήσε τη νεφέλη ή να έεθω να τα ετοιμάζω ο ίδιος...με το αζημίωτο φυσικά...ένα τρίο με σένα ελένη κ κ΄΄ελλυ!!!
α ρε Μπου-Μπου το φανταζόσουν τότε οτι θα έκανες βότκα πάρτυ στο στούντιο;;;
η πίσω πόρτα παραβιάστηκε...
σοβαρά μιλάω...εξοικιωμένος με το χώρο είμαι...εμπειρία έχω...πραγματικά θα ήταν πολύ ωραίο να σας σερβίρω τα μαγικά μου ποτά...εσένα, τον ινδιάνο, τον ταφτάρ...κοιταξε αν εισαι καλος και γρυγορος εμεις ενδιαφερομαστε σοβαρα ;)
(προσεξε ομως γιατι εχουμε υψηλα στανταρ ;) )
ψαχναμε κιολας μπαρμαν αλλα καλυτερα να ειναι καποιος γνωστος αλλα και εξικοιωμενος με το χωρο μας ;)
ωραια θα το συζητησουμε πιο προσωπικα με πμ οταν ειναι ;)
ετσι κι αλλιως σε 1 μηνα το πολυ το bar μας θα εχει επεκταθει σαν χωρος οποτε θα υπαρχει η δυνατοτητα και η ανεση για να φτιαχνει καποιος κοκτειλ κτλ ;)
σε αντιθεση με τωρα που εχουμε απλα ενα ραφακι-τραπεζακι :-
πολλα δεν ειχα φανταστει μωρο μου.....
και πολλα εχω φανταστει καποια στιγμη να κανω ;)
κοιταξε αν εισαι καλος και γρυγορος εμεις ενδιαφερομαστε σοβαρα ;)
(προσεξε ομως γιατι εχουμε υψηλα στανταρ ;) )
ψαχναμε κιολας μπαρμαν αλλα καλυτερα να ειναι καποιος γνωστος αλλα και εξικοιωμενος με το χωρο μας ;)
ωραια θα το συζητησουμε πιο προσωπικα με πμ οταν ειναι ;)
ετσι κι αλλιως σε 1 μηνα το πολυ το bar μας θα εχει επεκταθει σαν χωρος οποτε θα υπαρχει η δυνατοτητα και η ανεση για να φτιαχνει καποιος κοκτειλ κτλ ;)
σε αντιθεση με τωρα που εχουμε απλα ενα ραφακι-τραπεζακι :-
Εγώ πάντως από τώρα δηλώνω παρόν ….και όχι μόνο για ποτό αυτήν την φορά....
να πιεις ντάκιρι από τα χέρια μου...μετά κατεθείαν για αυταρχικό με λουσεντ σε άγριους ρυθμούς!!! πάντως άμα θες δοκιμασε με και αυτήν την πέμπτη... αφού όμως απολαύσω την ελένη μου...σοβαρά μιλάω...εξοικιωμένος με το χώρο είμαι...εμπειρία έχω...πραγματικά θα ήταν πολύ ωραίο να σας σερβίρω τα μαγικά μου ποτά...εσένα, τον ινδιάνο, τον ταφτάρ...
δεν πινω πολυ αντε!Εσυ δεν κανει να κρατας μπουκαλι στο χερι!