TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
δεν υπάρχει πολύ για μένα.... >ήπιες πολύ??
δεν υπάρχει πολύ για μένα.... >ήπιες πολύ??
για δώσε στίγμα...είχε κόσμο?? κέλλυ πήρες?? εγώ ρε γμτ δεν κρατήθηκα(ενώ ήθελα) και τελικά πήγα το πρωί με άλεξ...δε μετάνιωσα σε καμιά περίπτωση, απλά θα θελα να βλεπα την ανανεωμένη ελένη...δεν υπάρχει πολύ για μένα.... >
σε φχαριστο μορακι μου :-* :-* :-* :-* :-*κουκλα :-* :-* :-*
πως πήγε το whiskey night?? καταναλώθηκαν μεγάλες ποσότητες??
αχχχχχχχχχχχ ξεχαστικα να ελεγα στιν αντζελα να μου εκανε ενα φοτο και να το ανεβαζε ;)τα ειδαν η υπολιποι για σενα δεν μπιραζη να σου πουν τιν γνομη τουσ εγω δεν ξερο ποσ μου καθοντουσταν ;)
0Ναι το ξερω!
μονο για ποτο...για δώσε στίγμα...είχε κόσμο?? κέλλυ πήρες?? εγώ ρε γμτ δεν κρατήθηκα(ενώ ήθελα) και τελικά πήγα το πρωί με άλεξ...δε μετάνιωσα σε καμιά περίπτωση, απλά θα θελα να βλεπα την ανανεωμένη ελένη...
καλα πηγε το ουισκι καλα ειχε παει και το σαμπανια τις προαλλες
εγω δεν παω καλα σε αυτα τα εβεντ
τσουκριζω με τον εναν , τσουκριζω με τον αλλο, μια γουλια αποδω μια απο εκει και το ποτο στο τελος με χτυπαει
δεν το πολυ σηκωνω κιολας και καταλαβαινεις.....
και δεν επινα και τιποτα λιγο ουρσους
οι αλλες βεβαια δεν εχουν προβλημα, καναν μπανιο, αλλαξαν και εφυγαν για τα μπουζουκια
στην επομενη μου βαρδια θα κατεβω με βυσσιναδα
εμ δεν το κάνεις καλά...κάνις ότι πίνεις, δεν το κατεβάζεις και μετά διακριτικά το φτύνεις...σαν το cim ΄να πράγμα...καλα πηγε το ουισκι καλα ειχε παει και το σαμπανια τις προαλλες
τσουκριζω με τον εναν , τσουκριζω με τον αλλο, μια γουλια αποδω μια απο εκει και το ποτο στο τελος με χτυπαει
οι αλλες βεβαια δεν εχουν προβλημα, καναν μπανιο, αλλαξαν και εφυγαν για τα μπουζουκια
καλα πηγε το ουισκι καλα ειχε παει και το σαμπανια τις προαλλες
α τι παίζει μόνο ποτό χωρίς...τηγανίτα??? καλό....0
μονο για ποτο...
Ναι μην το παιρνεις πολυ πανω σου! Τα εξτενσιονς πως πανε?
Αντε να το πω και εγω αλλα κλεισε τα αυτια σου....................................κουκλα!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ζηλεύω ρε πούστη μου!!! ΣΤΕΙΛΕ ΦΩΤΟ!!!
μου επιτελου το διλοσεσ και συ ;)
μου επιτελου το διλοσεσ και συ ;)
Δεν ειπαμε να κλεισεις τα αυτια σου να μην ακους! Δεν το ξαναλεω δημοσια!
Δεν ειπαμε να κλεισεις τα αυτια σου να μην ακους! Δεν το ξαναλεω δημοσια!
ναι αμε γιατι οχι σε λιγο θα το κανο θα σασ το δοσο να το εχετε και στο σπητι κιολασ ;) :-* :-*Βαλε και μια μεγαλυτερη φωτο του αβαταρ σου βρε Λενιω!
Μου αρεσουν τα χαιδεμενα γατακια!