Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Επίσκεψη στο 104 πριν κανένα δίωρο περίπου για το whiskey party :cheesy:….τι να πω τώρα  έπινα τα ουiσκακια  μου ανάμεσα στις ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ Νεφέλη Μαρίνα Ελένη :rolleyes: και φυσικά την κελλυ μου  :smitten:…γνωριμία φυσικά και με την εντυπωσιακη Άντζελα  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Επίσκεψη στο 104 πριν κανένα δίωρο περίπου για το whiskey party :cheesy:….τι να πω τώρα  έπινα τα ουσκακια  μου ανάμεσα στις ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ Νεφέλη Μαρίνα Ελένη :rolleyes: και φυσικά την κελλυ μου  :smitten:…γνωριμία φυσικά και με την εντυπωσιακοί Άντζελα  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Επίσκεψη στο Φ104...
Ο κ. Osie 0909 κατά πως προκύπτει εκ του ονόματος του  αύριο έχει γενέθλια (κλείνει τα 33 και ξαναμπαίνει στα 33 διότι δεν έχω διάθεση να μεγαλώσω, αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος), θα προτιμούσα να κάνω ένα πάρτι στο studio αλλά αν το έλεγα στο πιο όμορφο αφεντικό που γνώρισε αυτός ο τόπος το πιθανότερο θα ήταν να τρώω ακόμα ξύλο-και πρέπει να βαράει άσχημα. Δεν μπορώ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου εντός δωματίου με μια συγκεκριμένη πολύ ωραία κυρία (ποια να είναι, ποια να είναι; αυτός που θα το βρει θα ανταμειφθεί) γιατί θέλω να τις κρατήσω στη μνήμη μου σαν μια πολύ πολύ γλυκιά ανάμνηση.
Αυτό όμως που μπορώ να μοιραστώ είναι μια απλή αλλά ταυτόχρονα εκπληκτική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στο υπόλοιπο του βίου μου. ο κ. Osie στη μέση και γύρω του να μαίνεται ανεξέλεγκτη θύελλα ομορφιάς, να δέχομαι ακατάπαυστα κύματα καυτής θηλυκότητας,  γύρω μου η Άντζελα, η Μαρίνα, η Νεφέλη, η Ελένη και η Κέλλυ,( η σειρά είναι τυχαία και οι 5 είναι τι ίδιο υπέροχες) 5 γυναικάρες, 5 εκπληκτικά πλάσματα. Εκεί κατάλαβα τι σημαίνει ευτυχισμένος θνητός, τι όταν μουσουλμάνος συναντά τα ουρί του παραδείσου.
Οφείλω από ένα ευχαριστώ στη καθεμιά για ότι έζησα.

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Επίσκεψη στο Φ104...
Ο κ. Osie 0909 κατά πως προκύπτει εκ του ονόματος του  αύριο έχει γενέθλια (κλείνει τα 33 και ξαναμπαίνει στα 33 διότι δεν έχω διάθεση να μεγαλώσω, αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος), θα προτιμούσα να κάνω ένα πάρτι στο studio αλλά αν το έλεγα στο πιο όμορφο αφεντικό που γνώρισε αυτός ο τόπος το πιθανότερο θα ήταν να τρώω ακόμα ξύλο-και πρέπει να βαράει άσχημα. Δεν μπορώ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου εντός δωματίου με μια συγκεκριμένη πολύ ωραία κυρία (ποια να είναι, ποια να είναι; αυτός που θα το βρει θα ανταμειφθεί) γιατί θέλω να τις κρατήσω στη μνήμη μου σαν μια πολύ πολύ γλυκιά ανάμνηση.
Αυτό όμως που μπορώ να μοιραστώ είναι μια απλή αλλά ταυτόχρονα εκπληκτική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στο υπόλοιπο του βίου μου. ο κ. Osie στη μέση και γύρω του να μαίνεται ανεξέλεγκτη θύελλα ομορφιάς, να δέχομαι ακατάπαυστα κύματα καυτής θηλυκότητας,  γύρω μου η Άντζελα, η Μαρίνα, η Νεφέλη, η Ελένη και η Κέλλυ,( η σειρά είναι τυχαία και οι 5 είναι τι ίδιο υπέροχες) 5 γυναικάρες, 5 εκπληκτικά πλάσματα. Εκεί κατάλαβα τι σημαίνει ευτυχισμένος θνητός, τι όταν μουσουλμάνος συναντά τα ουρί του παραδείσου.
Οφείλω από ένα ευχαριστώ στη καθεμιά για ότι έζησα.
καλησπερα γενικα σε ολουσ  :-* :-* :-*
κυριε οσιε και εμισ σασ εφχαριστουμε που μασ θημηθικατε  και ειρθατε να μασ πιτε τιν καλησπερα σασ  απο κοντα  ;)
και χαρικαμε που σασ γνοριζαμε και απο κοντα  :-* :-* :-* :-*

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επίσκεψη στο Φ104...
Ο κ. Osie 0909 κατά πως προκύπτει εκ του ονόματος του  αύριο έχει γενέθλια
(κλείνει τα 33 και ξαναμπαίνει στα 33 διότι δεν έχω διάθεση να μεγαλώσω, αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος),
γεια σου σειρα  :grin: Χρονια πολλα
κρατα τα κερακια και για του χρονου  :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σας , καιρο εχω να μπω κατα δω .. τι κανετε ?  :grin:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πολύ όμορφες παρουσίες και πάρα πολύ ωραία τακούνια... .χεχε....

τα ξαναλέμε την επόμενη φορά..... φιλάκια κορίτσιαααα!!!!!

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
πολύ όμορφες παρουσίες και πάρα πολύ ωραία τακούνια... .χεχε....

τα ξαναλέμε την επόμενη φορά..... φιλάκια κορίτσιαααα!!!!!
ποτε προλαβεσ και μπικεσ μωρο ε ειδεσ λιπον τακουναρεσ τι κανουν ε  :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ποτε προλαβεσ και μπικεσ μωρο ε ειδεσ λιπον τακουναρεσ τι κανουν ε  :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
γεια σου μωρό μου...σε λίγο ανεβαίνει κριτική για άλεξ...δεν μου πες πως έκανες τα μαλλιά σου...

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
γεια σου μωρό μου...σε λίγο ανεβαίνει κριτική για άλεξ...δεν μου πες πως έκανες τα μαλλιά σου...
αχχχχχχχχχχχ ξεχαστικα να ελεγα στιν αντζελα να μου εκανε ενα φοτο και να το ανεβαζε  ;)τα ειδαν η υπολιποι για σενα δεν μπιραζη να σου πουν τιν γνομη τουσ εγω δεν ξερο ποσ μου καθοντουσταν  ;)  :P :P :P

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
αχχχχχχχχχχχ ξεχαστικα να ελεγα στιν αντζελα να μου εκανε ενα φοτο και να το ανεβαζε  ;)τα ειδαν η υπολιποι για σενα δεν μπιραζη να σου πουν τιν γνομη τουσ εγω δεν ξερο ποσ μου καθοντουσταν  ;)  :P :P :P
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: κουκλα  :sunglasses: :-* :-* :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
αχχχχχχχχχχχ ξεχαστικα να ελεγα στιν αντζελα να μου εκανε ενα φοτο και να το ανεβαζε  ;)τα ειδαν η υπολιποι για σενα δεν μπιραζη να σου πουν τιν γνομη τουσ εγω δεν ξερο ποσ μου καθοντουσταν  ;)  :P :P :P
:'( :'( :'( δηλαδή δεν θα το προλάβω να σε δω??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom