Επίσκεψη στο Φ104...
Ο κ. Osie 0909 κατά πως προκύπτει εκ του ονόματος του αύριο έχει γενέθλια (κλείνει τα 33 και ξαναμπαίνει στα 33 διότι δεν έχω διάθεση να μεγαλώσω, αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος), θα προτιμούσα να κάνω ένα πάρτι στο studio αλλά αν το έλεγα στο πιο όμορφο αφεντικό που γνώρισε αυτός ο τόπος το πιθανότερο θα ήταν να τρώω ακόμα ξύλο-και πρέπει να βαράει άσχημα. Δεν μπορώ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου εντός δωματίου με μια συγκεκριμένη πολύ ωραία κυρία (ποια να είναι, ποια να είναι; αυτός που θα το βρει θα ανταμειφθεί) γιατί θέλω να τις κρατήσω στη μνήμη μου σαν μια πολύ πολύ γλυκιά ανάμνηση.
Αυτό όμως που μπορώ να μοιραστώ είναι μια απλή αλλά ταυτόχρονα εκπληκτική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στο υπόλοιπο του βίου μου. ο κ. Osie στη μέση και γύρω του να μαίνεται ανεξέλεγκτη θύελλα ομορφιάς, να δέχομαι ακατάπαυστα κύματα καυτής θηλυκότητας, γύρω μου η Άντζελα, η Μαρίνα, η Νεφέλη, η Ελένη και η Κέλλυ,( η σειρά είναι τυχαία και οι 5 είναι τι ίδιο υπέροχες) 5 γυναικάρες, 5 εκπληκτικά πλάσματα. Εκεί κατάλαβα τι σημαίνει ευτυχισμένος θνητός, τι όταν μουσουλμάνος συναντά τα ουρί του παραδείσου.
Οφείλω από ένα ευχαριστώ στη καθεμιά για ότι έζησα.