Θα με ενδιέφερε να μαθαίνω τα νέα του στούντιο και των κοριτσιών μέσα από αυτό το thread και όχι να διαβάζω τις προσωπικές αντιπαραθέσεις των μελών.
Εγώ θα κάνω την εξής παρατήρηση...μέσα σε μερικούς μήνες το συγκεκριμένο thread ξεπέρασε τις 1600 σελίδες! Πότε ήταν μου λέγαμε πως πλησίασε τις 1000?
Φυσικά παίζουν ρόλο και τα κορίτσια που μπαίνουν και μακάρι σε όλα τα threads να συνέβαινε αυτό... μας κρατάνε το ενδιαφέρον, συνομιλούμε, πειραζόμαστε..φλερτάρουμε.
Αλλά μήπως έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση? Το κάνω ως επισήμανση αυτό..
Βέβαια ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει (εφόσον δε θίγεται η αξιοπρέπεια του άλλου)..αλλά το βρίσκω κάπως υπερβολικό..
Εύχαομαι καλή βάρδια στα κορίτσια που δουλεύουν τώρα...και πολλά φιλιά!
(Αντζελα σε ευχαριστώ και πάλι για χθες..και τις κοπέλες φυσικά)
εγω θυμάμαι την θυελλα αντιδράσεων προς το μερους οταν ειχες πρωτογράψει της εξτριμ κριτικές για το αυταρχικό..
αν θυμάσαι σε ειχα υποστηρίξει που εβγαινες και ειχε τα συκωτια να πεις αυτα που σαρεσουν. ;)
Οπως επεισης ειχε ξεσηκωθει θύελλα αντιπαραθέσεων οταν ειχα κανει την κριτικη για την κέλλυ, οπου θα κανω και αλλες για αυτην συντομα..
Ακολούθησαν σχολια οπως
:
Τετοια κανετε και γελάει η καθε ελεινη πουτάνα μαζι μας
Ειστε μαλάκες , εχουν παρει αερα ολες αυτες και μας δουλευουν
Αηδιάζω με οσους το παιζουν ιστορία με εργαζόμενες του χωρου
Και πολλά αλλα , στα οποια απάντησα με ανελέητο βρισίδι,και σταμάτησα οταν βαρέθηκα να ασχολουμαι με τετοια ειδους καθηζηματα..
Μην ξεχνάς ομως, σε μια ωραια παρέα που ειμαστε οπως εμεις , υπαρχουν και οι κομπλεξικοι, οι ρουφιανοι, οι μαλακες
και δεν το λεω προσωπικα για τον μποτομ, για να μην παρεξηγηθουμ κιολας, το λεω γενικα για τα σχόλια ;)
Αυτα...
απο την στιγμη ομως που σαν λαος ειμαστε κομπλεξικοι
ταυτοχρονα ειμαστε αυτο που κράζουμε και κανουμε το αντίθετο ;)