Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
κυριε οσιε δεν πεζεστε αμα το ειξερο δεν θα τον εκανε  :P :-* :-* :-*

γεια σας κυρία Ελένη,
θα μπορούσε να είναι ωραία εδώ αλλά είναι κρίμα γιατί μυαλό υπάρχει αλλά παραμένει ανεκμετάλλευτο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θα με ενδιέφερε να μαθαίνω τα νέα του στούντιο και των κοριτσιών μέσα από αυτό το thread και όχι να διαβάζω τις προσωπικές αντιπαραθέσεις των μελών.

Εγώ θα κάνω την εξής παρατήρηση...μέσα σε μερικούς μήνες το συγκεκριμένο thread ξεπέρασε τις 1600 σελίδες! Πότε ήταν μου λέγαμε πως πλησίασε τις 1000?
Φυσικά παίζουν ρόλο και τα κορίτσια που μπαίνουν και μακάρι σε όλα τα threads να συνέβαινε αυτό... μας κρατάνε το ενδιαφέρον, συνομιλούμε, πειραζόμαστε..φλερτάρουμε.

Αλλά μήπως έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση? Το κάνω ως επισήμανση αυτό..
Βέβαια ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει (εφόσον δε θίγεται η αξιοπρέπεια του άλλου)..αλλά το βρίσκω κάπως υπερβολικό..

Εύχαομαι καλή βάρδια στα κορίτσια που δουλεύουν τώρα...και πολλά φιλιά!
(Αντζελα σε ευχαριστώ και πάλι για χθες..και τις κοπέλες φυσικά)
εγω θυμάμαι την θυελλα αντιδράσεων προς το μερους οταν ειχες πρωτογράψει της εξτριμ κριτικές για το αυταρχικό..

αν θυμάσαι σε ειχα υποστηρίξει που εβγαινες και ειχε τα συκωτια να πεις αυτα που σαρεσουν.  ;)

Οπως επεισης ειχε ξεσηκωθει θύελλα αντιπαραθέσεων οταν ειχα κανει την κριτικη για την κέλλυ, οπου θα κανω και αλλες για αυτην συντομα..

Ακολούθησαν σχολια οπως
:
Τετοια κανετε και γελάει η καθε ελεινη πουτάνα μαζι μας

Ειστε μαλάκες , εχουν παρει αερα ολες αυτες και μας δουλευουν

Αηδιάζω με οσους το παιζουν ιστορία με εργαζόμενες του χωρου

Και πολλά αλλα , στα οποια απάντησα με ανελέητο βρισίδι,και σταμάτησα οταν βαρέθηκα να ασχολουμαι με τετοια ειδους καθηζηματα..

Μην ξεχνάς ομως, σε μια ωραια παρέα που ειμαστε οπως εμεις , υπαρχουν και οι κομπλεξικοι, οι ρουφιανοι, οι μαλακες

και δεν το λεω προσωπικα για τον μποτομ, για να μην παρεξηγηθουμ κιολας, το λεω γενικα για τα σχόλια  ;)

Αυτα...

απο την στιγμη ομως που σαν λαος ειμαστε κομπλεξικοι

ταυτοχρονα ειμαστε αυτο που κράζουμε και κανουμε το αντίθετο  ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
εγω θυμάμαι την θυελλα αντιδράσεων προς το μερους οταν ειχες πρωτογράψει της εξτριμ κριτικές για το αυταρχικό..

αν θυμάσαι σε ειχα υποστηρίξει που εβγαινες και ειχε τα συκωτια να πεις αυτα που σαρεσουν.  ;)

Οπως επεισης ειχε ξεσηκωθει θύελλα αντιπαραθέσεων οταν ειχα κανει την κριτικη για την κέλλυ, οπου θα κανω και αλλες για αυτην συντομα..

Ακολούθησαν σχολια οπως
:

Και πολλά αλλα , στα οποια απάντησα με ανελέητο βρισίδι,και σταμάτησα οταν βαρέθηκα να ασχολουμαι με τετοια ειδους καθηζηματα..

Μην ξεχνάς ομως, σε μια ωραια παρέα που ειμαστε οπως εμεις , υπαρχουν και οι κομπλεξικοι, οι ρουφιανοι, οι μαλακες

και δεν το λεω προσωπικα για τον μποτομ, για να μην παρεξηγηθουμ κιολας, το λεω γενικα για τα σχόλια  ;)

Αυτα...
πάλι ήπιες μπύρες κ έχεις ευφράδεια?? :2funny: :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
γεια σας κυρία Ελένη,
θα μπορούσε να είναι ωραία εδώ αλλά είναι κρίμα γιατί μυαλό υπάρχει αλλά παραμένει ανεκμετάλλευτο.
οντοσ κυριε οσιε περα απο τιν πλακα που κανουμε μερικεσ φορεσ  :think: :think:αλα βλεπο οτι εχει παρατραβιχτι το θεμα και πρεπι να παρφουμε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:να τουσ υσιοσουμε ολουσ  ;) :cheesy: :cheesy:

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16

Ακολούθησαν σχολια οπως
:

Αυτα...

απο την στιγμη ομως που σαν λαος ειμαστε κομπλεξικοι

ταυτοχρονα ειμαστε αυτο που κράζουμε και κανουμε το αντίθετο  ;)

Πάλι καλά που έκανες και την διευκρίνιση...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
οντοσ κυριε οσιε περα απο τιν πλακα που κανουμε μερικεσ φορεσ  :think: :think:αλα βλεπο οτι εχει παρατραβιχτι το θεμα και πρεπι να παρφουμε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:να τουσ υσιοσουμε ολουσ  ;) :cheesy: :cheesy:
πιάσε τα μαστίγια και :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: όλα τα κακά παιδιά...εγώ είμαι καλό παιδί κα θέλω μόνο να βλέπω τα :tits2: :tits2: :tits: :tits:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
 :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: και εσύ πρώτη φυσικά  :cheesy:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

έχω σκιστεί στο γέλιο με αυτό! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να μου πεις μόνο πότε θα αρχίσεις για να λείπω...να μου λείπει το ίσιωμα! :2funny:

και κύριοι περνάτε κάποιες ώρες της ζωής σας εδώ, φροντίστε να το κάνετε με καλή διάθεση, με σύνεση για μην χαλάτε τις καρδιές σας.
δεν αξίζει το κόπο.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
κερνάς ουισκάκι αύριο απόγευμα???

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
σας αφήνω, ελπίζω πως όλα θα παραμείνουν ήρεμα και σε καλό κλίμα.
καλή νύχτα σας.

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Τάφτααρ και Λουκά,πλάκα πλάκα σας έσωσε,προς στιγμή ,η Αντζελα...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
εγω θα κερασο το γατακι :P :P ;) μου αυριο ποσ θα το θεσ ψιτο η βραστο :cheesy: :cheesy: :cheesy: ενο το ουισκι θα το σερβιρει η νεφελυ :smitten: :smitten:
το θέλω στα κάρβουνα και τη νεφέλη να κρατάει την τσιμπίδα και να μας γυρνάει για να μην καούμε!!! :fuck1:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
κατσε να ρθει η κελλυ,θα σε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: επειδη κανεις προπαγανδα  :birdman:
Η Κελλυ σε εχει ξεχασει αρρωστακι,καψουρευτηκε αλλον πιο μεγαλο  :sunglasses:
Πλεον εισαι μια αναμνηση γι αυτην  :2on1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom