lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
ωραίος λόγος, τεκμηριωμένος, φιλικός με διάθεση για συμβιβασμό....το αξίζει η δεσποινίς....την ευλογία της να έχεις.
ωραίος λόγος, τεκμηριωμένος, φιλικός με διάθεση για συμβιβασμό....το αξίζει η δεσποινίς....την ευλογία της να έχεις.
bottom ειλικρινα τωρα
το τι εχεις εσυ με τον taftar, με το lucent, με ολους τους αλλους που κατακαιρους εχεις καταπιαστει γιατι πρεπει ντε και καλα να ενδιαφερει τον υπολοιπον κοσμο?
δες τα παρακατω λινκς
ναι υπαρχει και αυτη η επιλογη στα συγχρονα φορουμς να στελνεις προσωπικο μυνημα σε καποιον που σε ενδιαφερει ;)
στειλτους οτι θες
αλλα γιατι κουραζεις εδω και 200-300 σελιδες το θρεντ με τις αντιδικιες σου?
γιατι νομιζεις οτι οσοι διαβαζουν ενδιαφερονται για ολα αυτα?
στη τελικη αν τοσο πιστευεις οτι ολα αυτα εχουν σημασια
και θες ντε και καλα ακροατηριο
ανοιγεις ενα θεμα εδω στο κοινοτητα
και γραφεις το μακρυ σου και το κοντο σου για οποιο μελος θες
και υστερα ο κοσμος κρινει τι και πως (είτε δηλ θα σε επικροτησει είτε θα σε κράξει)
εδω σε ενα θρεντ που αφορα ενα studio και τις κοπελες του....
τι δουλεια εχουν ολα αυτα που λες?
Από τότε το θυμάσαι :o :o :o :o…ποπό φαντάζομαι πόσο ενδιαφέρων εχει η ζωή σουΚαλά όλα αυτά για λαική κατανάλωση...
Δεν μου απάντησες ομως σε ένα σχόλιο που έκανα για την Γιασμίν και σε αφορούσε...
Οπως επισης δεν παραδέχτηκες το λάθος σου στην πρώτη διαφωνία που είχαμε για την υπηρεσία...
γιατί ψάχνεσαι για καυγά βραδιάτικα?? εδώ είμαστε για πλακίτσα, χαβαλέ με κορίτσια κ μεταξύ μας και για να ανταλλάσσουμε γνώμες...Καλά όλα αυτά για λαική κατανάλωση...
Δεν μου απάντησες ομως σε ένα σχόλιο που έκανα για την Γιασμίν και σε αφορούσε...
Οπως επισης δεν παραδέχτηκες το λάθος σου στην πρώτη διαφωνία που είχαμε για την υπηρεσία...
basilis TUESDAY, AUGUST 30, 2011
Η Γιασμίν είναι τοσο όμορφη όσο στις φωτο?
Admin Comment:
oπως την βλεπεις ειναι μωρο μου
Διπλωματική η απάντηση...
Από τις κριτικές της Γιασμίν...
''Πρώτον οι φωτογραφίες: ναι όντως την κολακεύουν.'' (pitsirikos 16/8/11)
''Το σώμα της, χωρίς το μπικίνι, πιο παχύ απ' ό,τι έδειχνε ντυμένο.'' (Lamb 10/8/11)
''Η Γιασμίν είναι μια νεαρή Βουλγάρα,με μεγάλο φυσικό στήθος και κάποια παραπανίσια κιλά'' (lithin 10/8/11)
''οντως ειχε μαι βλαχοφατσα οπως προειπε ο προηγουμενος αλλα με ωραιο στηθος'' (xostikas36 10/8/11)
'' Οι φωτογραφίες μάλλον την κολακεύουν, στην πραγματικότητα είναι ένα κορίτσι μαυριδερό, με πιασίματα (άλλοι θα την πουν νταρντάνα και άλλοι απλώς χοντρούλα), με μεγάλο αλλά πλαδαρό (φυσικό οπωσδήποτε) στήθος, με φάτσα λίγο...βλάχικη'' (fly/man 10/8/11)
''Μόλις κατεβαίνει λοιπόν η Γιασμίν ομολογώ ότι απογοητεύτηκα προς στιγμήν καθώς από εμφάνιση απέχει αρκετά από όλες τις γυναίκες του 104, την περίμενα καλύτερη.'' (womanaholic 5/8/11)
''...οι "βιζαρες" τις εν λόγο κυριας που πιστέψτε με από κοντά σε αποζημιώνουν'' (demolition man 3/8/11)
Από τότε το θυμάσαι :o :o :o :o…ποπό φαντάζομαι πόσο ενδιαφέρων εχει η ζωή σου
περιμένουμε τν απάντηση της μπουμπούς....17 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είπε ή δεν είπε ψέματα;...
θα τα ακούσεις τώρα για τα καλά...τόσα της είπες...ετοιμάσου γιαΑντζελα,να είσαι καλή μαζί μου...
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου"μιλάς" σχεδόν μόνος σου; το έχεις καταλάβει; γιατί συμβαίνει αυτό;
φιλαράκο πάμε αύριο για ουίσκυ και για ???Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου
το λιγότερο....RESPECT!!!Θα με ενδιέφερε να μαθαίνω τα νέα του στούντιο και των κοριτσιών μέσα από αυτό το thread και όχι να διαβάζω τις προσωπικές αντιπαραθέσεις των μελών.
Εγώ θα κάνω την εξής παρατήρηση...μέσα σε μερικούς μήνες το συγκεκριμένο thread ξεπέρασε τις 1600 σελίδες! Πότε ήταν μου λέγαμε πως πλησίασε τις 1000?
Φυσικά παίζουν ρόλο και τα κορίτσια που μπαίνουν και μακάρι σε όλα τα threads να συνέβαινε αυτό... μας κρατάνε το ενδιαφέρον, συνομιλούμε, πειραζόμαστε..φλερτάρουμε.
Αλλά μήπως έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση? Το κάνω ως επισήμανση αυτό..
Βέβαια ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει (εφόσον δε θίγεται η αξιοπρέπεια του άλλου)..αλλά το βρίσκω κάπως υπερβολικό..
Εύχαομαι καλή βάρδια στα κορίτσια που δουλεύουν τώρα...και πολλά φιλιά!
(Αντζελα σε ευχαριστώ και πάλι για χθες..και τις κοπέλες φυσικά)
"μιλάς" σχεδόν μόνος σου; το έχεις καταλάβει; γιατί συμβαίνει αυτό;
κυριε οσιε δεν πεζεστε αμα το ειξερο δεν θα τον εκανε :-* :-* :-*"μιλάς" σχεδόν μόνος σου; το έχεις καταλάβει; γιατί συμβαίνει αυτό;
ελενάκι για δες το πμ...δεν το έλαβα το μεσημέρι...κυριε οσιε δεν πεζεστε αμα το ειξερο δεν θα τον εκανε :-* :-* :-*