baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
ade mu efiaxes poli tin mera efaristoκαι όταν βγαίνω έξω όλοι με φτύνουν και κάνουν το σταυρό τους και λένε ξουξου διάβολε....τόσο χάλιας είμαι...κρίμα...
ade mu efiaxes poli tin mera efaristoκαι όταν βγαίνω έξω όλοι με φτύνουν και κάνουν το σταυρό τους και λένε ξουξου διάβολε....τόσο χάλιας είμαι...κρίμα...
να δεις που όταν με δεις από κοντά θα μου δώσεις κλοτσιά και θα με πετάξεις έξω...σιγά μη μου κάτσεις...αφου και προχτές η τσατσά δεν μου άνοιγε την πόρτα γιατί νόμιζε ότι είμαι ζητιάνος και μεθυσμένος...σου λέω είμαι ήδη 90 χρόνων και θα είσαι η τρίτη γυναίκα που ακουμπάω...ade mu efiaxes poli tin mera efaristo
είναι επειδή δν με έχεις δει από κοντά....είμαι κοντός(1.45), χοντρός(100κιλά), μου λείπουν 3 δόντια, τα μάτια μου είναι χάλια, φοράω τεράστια γυαλιά, έχω καμπούρα στην πλάτη και φυσικά έχω μικρό πέος....για αυτό σου λέω...
ase se mena afta ta su po tin gnomimu molis ta se gnorizoνα δεις που όταν με δεις από κοντά θα μου δώσεις κλοτσιά και θα με πετάξεις έξω...σιγά μη μου κάτσεις...αφου και προχτές η τσατσά δεν μου άνοιγε την πόρτα γιατί νόμιζε ότι είμαι ζητιάνος και μεθυσμένος...σου λέω είμαι ήδη 90 χρόνων και θα είσαι η τρίτη γυναίκα που ακουμπάω...
me ponai to stomakimu apo toso gelio bravo stin pareamuΕσείς τουλάχιστον έχετε μαλλιά. Εγώ που έχω την ίδια με εσάς εμφάνιση και είμαι και καραφλός, τί να πώ;
σου αρέσουν οι γέροι φαίνεται...και τι θα κάνεις μαζί μου?? εγώ είμαι ανώμαλος και θέλω να πάρω λίγο ζωή από τα νιάτα σου και να μυρίσω το κορμί σου...εσύ?? γιατί?? άσε που μυρίζω ολόκληρος...έχω 3 μήνες να κάνω μπάνιο...μένω σε παγκάκι και κάνω μπάνιο μόνο όταν βρέχει...ase se mena afta ta su po tin gnomimu molis ta se gnorizo
ε εντάξει, ηκαράφλα δείχνει σοφία...κάτι είναι κ αυτό...Εσείς τουλάχιστον έχετε μαλλιά. Εγώ που έχω την ίδια με εσάς εμφάνιση και είμαι και καραφλός, τί να πώ;
ε εντάξει, ηκαράφλα δείχνει σοφία...κάτι είναι κ αυτό...
προσπαθώ να πάρω κ γω κουράγιο...έχω αρχίσει και κάνω κ γω καράφλα...με τόση ασχήμια το μόνο που μου μένει είναι να πάω κ να πηδήξω από το σούνιο...αλλά είμαι τόσο άτυχος που εκείνη την ώρα θα περνάει κανένα σκάφος από κάτω και θα με μαζέψει...Ειλικρινά θα προτιμούσα να δείχνει αλεξάνδρα... αλλά καλοσύνη σας, που προσπαθείτε να μου απαλύνετε τον πόνο.
αλλά η αναστασίαέχει ωραίαΤι μεγαλο γαιδουρι που ειμαι,ξεχασα να πω μια Καλημερα και στην Αναστασια.Οποτε Καλημερα Αναστασια και σε 'σενα και με συγχωρεις που σε ξεχασα αλλα δεν φταιω εγω.Η αιτια ειναι η ξανθια που δουλευει μαζι σου,με αποσυντονισαν τα ....
Συμφωνω απολυτα αλλα η Αλεξανδρα εχει και τους 2 τελειους συνδυασμους που κανουν την γυναικα σεξυυυυυ.. Αυτο δεν σημαινει πως η Αναστασια δεν ειναι σεξυ απλα εχει αλλα σημεια που την κανουν απιστευτα σεξυ και αυτην... ;) ;) ;) ;) ;) ;)αλλά η αναστασίαέχει ωραία
διπλωμάτη μου εσύ...Συμφωνω απολυτα αλλα η Αλεξανδρα εχει και τους 2 τελειους συνδυασμους που κανουν την γυναικα σεξυυυυυ.. Αυτο δεν σημαινει πως η Αναστασια δεν ειναι σεξυ απλα εχει αλλα σημεια που την αναδυκνειουν... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Το χειριστηκα καλα το θεμα?????διπλωμάτη μου εσύ...
moromu ego fteoΤι μεγαλο γαιδουρι που ειμαι,ξεχασα να πω μια Καλημερα και στην Αναστασια.Οποτε Καλημερα Αναστασια και σε 'σενα και με συγχωρεις που σε ξεχασα αλλα δεν φταιω εγω.Η αιτια ειναι η ξανθια που δουλευει μαζι σου,με αποσυντονισαν τα ....
mia hara moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-*Το χειριστηκα καλα το θεμα?????
Εσυ και τα ,αλλα θα σε τιμωρησω απο κοντα μην ανησυχεις μωρο.....moromu ego fteo
ke isi papu ela na se do na se karacteriso ego :-* :-* :-* :-* :-*διπλωμάτη μου εσύ...
ξέρεις τι λένε στην ελλάδα?? άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κάκά μαντάτα στην ψωλή!!!ke isi papu ela na se do na se karacteriso ego :-* :-* :-* :-* :-*
ξέρεις τι λένε στην ελλάδα?? άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κάκά μαντάτα στην ψωλή!!!