baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
ta petaxa ke olas ela................καλημέρα γλυκό μου κορίτσι...ωραία...τότε σιγά σιγά άρχισε να πετάς τα ρούχα σου να μείνουμε γυμνοί...
ta petaxa ke olas ela................καλημέρα γλυκό μου κορίτσι...ωραία...τότε σιγά σιγά άρχισε να πετάς τα ρούχα σου να μείνουμε γυμνοί...
γρήγγορη είσαι...εγώ τώρα ....ta petaxa ke olas ela................
telia.........γρήγγορη είσαι...εγώ τώρα ....
θα αντέξεις όμως τόσο πολύ σεξ μαζί μου??telia.........
ne andeho fisika afu maresi :-* :-* :-*θα αντέξεις όμως τόσο πολύ σεξ μαζί μου??
μωρό μου χτες βραδυνή βάρδια, σήμερα πρωινή αλλά και το βράδυ?? μιλάμε για άγριο ωράριο...και εμένα μου αρέσει το σεξ...όχι το άγριο όμως...μου αρέσει το αργό, αισθησιακό και με πολύ πάθος...τι λες??θα τα καταφέρουμε??ne andeho fisika afu maresi :-* :-* :-*
ego eti nomizo isi na mu pisμωρό μου χτες βραδυνή βάρδια, σήμερα πρωινή αλλά και το βράδυ?? μιλάμε για άγριο ωράριο...και εμένα μου αρέσει το σεξ...όχι το άγριο όμως...μου αρέσει το αργό, αισθησιακό και με πολύ πάθος...τι λες??θα τα καταφέρουμε??
άπλά στο λέω ρε παιδί μου μη μου αρχίσεις τίποτα μαστίγια, τίποτα δονητές και ΄τετοια γιατί θα γίνει της τρελλής... το πολύ πολύ στο μεγάλο κέφι κανένα πρωκτικό έτσι για αλλαγή...ego eti nomizo isi na mu pis
xaxaxaxxaxa ehis plaka :-* :-* :-* :-* :-* :-*άπλά στο λέω ρε παιδί μου μη μου αρχίσεις τίποτα μαστίγια, τίποτα δονητές και ΄τετοια γιατί θα γίνει της τρελλής... το πολύ πολύ στο μεγάλο κέφι κανένα πρωκτικό έτσι για αλλαγή...
και που να με δεις και από κοντά....εκεί να δεις πλάκα...δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου...xaxaxaxxaxa ehis plaka :-* :-* :-* :-* :-* :-*
anipomono moromu afti i mer pu ta perasume kalaκαι που να με δεις και από κοντά....εκεί να δεις πλάκα...δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου...
εγώ θα περάσω καλά...εσύ δεν ξέρω....anipomono moromu afti i mer pu ta perasume kala
φοβάμαι μήπως τρομάξεις... :-εγώ θα περάσω καλά...εσύ δεν ξέρω....
που είσαι baby??φοβάμαι μήπως τρομάξεις... :-
ia ti na tromazo moromu glikoφοβάμαι μήπως τρομάξεις... :-
ekana moromu :-* :-*που είσαι baby??
το ευχαριστήθηκες?? γιατί φοβάμαι ότ μαζί μου δεν θα το ευχαριστηθείς...ekana moromu :-* :-*
ela tora moromu ia ti ta les afta aseme emena na to po den xeris acoma ti ta giniτο ευχαριστήθηκες?? γιατί φοβάμαι ότ μαζί μου δεν θα το ευχαριστηθείς...
είναι επειδή δν με έχεις δει από κοντά....είμαι κοντός(1.45), χοντρός(100κιλά), μου λείπουν 3 δόντια, τα μάτια μου είναι χάλια, φοράω τεράστια γυαλιά, έχω καμπούρα στην πλάτη και φυσικά έχω μικρό πέος....για αυτό σου λέω...ela tora moromu ia ti ta les afta aseme emena na to po den xeris acoma ti ta gini
και όταν βγαίνω έξω όλοι με φτύνουν και κάνουν το σταυρό τους και λένε ξουξου διάβολε....τόσο χάλιας είμαι...κρίμα...είναι επειδή δν με έχεις δει από κοντά....είμαι κοντός(1.45), χοντρός(100κιλά), μου λείπουν 3 δόντια, τα μάτια μου είναι χάλια, φοράω τεράστια γυαλιά, έχω καμπούρα στην πλάτη και φυσικά έχω μικρό πέος....για αυτό σου λέω...