sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
το 3 θα ειναι για σενα αλα για ωρεα πραγματα ε μαζησου μονο αγαλιτσεσ και φιλακια ;) :-* :-*Εχει και στο 3.........
το 3 θα ειναι για σενα αλα για ωρεα πραγματα ε μαζησου μονο αγαλιτσεσ και φιλακια ;) :-* :-*Εχει και στο 3.........
γιατι παιρνεις και μεζουρα μαζι σου μετρας κατιΔεν την χωραει το κλουβι στο 3............................το μετρησα!
ε βεβαια τι ειμαι κανενας αγαπουλης?Αυτα ειναι μεταξυ αγαπουληδων. Που να τα καταλαβεις!
ναι αλλα το μπανιο δεν ειναι ρομαντικος χωροςτο 3 θα ειναι για σενα αλα για ωρεα πραγματα ε μαζησου μονο αγαλιτσεσ και φιλακια ;) :-* :-*
το 3 θα ειναι για σενα αλα για ωρεα πραγματα ε μαζησου μονο αγαλιτσεσ και φιλακια ;) :-* :-*
εγω της εχω πει οτι ειναι μεγαλο αλανιΑλανιαρα μου εσυ, ο ινδιανος δεν ειναι αγαπουλης με την κυριολεκτικη σημασια της λεξεως! Για σενα ομως δεν κανουν οι αγγαλιτσες και τα ρομαντικα φιλακια. Μονο μεχρι να στρωσεις!
Μετα τα χθεσινα, καλύτερα δεν γίνεται δεσποινις Ελενη.....καλησπερα κυριε τι κανουμε
αχ και καλη ευδομαδα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Λες να χωράω εκει μέσα?το 3 θα ειναι για σενα αλα για ωρεα πραγματα ε μαζησου μονο αγαλιτσεσ και φιλακια ;) :-* :-*
γιατι παιρνεις και μεζουρα μαζι σου μετρας κατι ε βεβαια τι ειμαι κανενας αγαπουλης?
Αμα βρεις το "κουμπι" της μεταμορφώνεται απο τιγρης σε γατούλα........εγω της εχω πει οτι ειναι μεγαλο αλανι
χμμμμμμμμμμμ ετσι ε μιν ξεχνασ τα αλα ;)υπαρχουν πολα ακομαΜετα τα χθεσινα, καλύτερα δεν γίνεται δεσποινις Ελενη.....
;) ;) ;) ;) ;)
Αμα βρεις το "κουμπι" της μεταμορφώνεται απο τιγρης σε γατούλα........
ναι αλλα το μπανιο δεν ειναι ρομαντικος χωρος
Αμα βρεις το "κουμπι" της μεταμορφώνεται απο τιγρης σε γατούλα........
Να τα ξεχάσω ?χμμμμμμμμμμμ ετσι ε μιν ξεχνασ τα αλα ;)υπαρχουν πολα ακομα
στο 3 δοματιο ενοω αγαπη μου δεν θελο να σε χαλασο και σενα γιατι λεμε ευτιχοσ που ειπαρχι ενασ αντρασ κανονικοσ με τα ολα του ;) :-* :-* :-* αυτο μονο για τον λουκα ειναι που τα χριαζετεΛες να χωράω εκει μέσα?
Ειπα και εγωστο 3 δοματιο ενοω αγαπη μου δεν θελο να σε χαλασο και σενα γιατι λεμε ευτιχοσ που ειπαρχι ενασ αντρασ κανονικοσ με τα ολα του ;) :-* :-* :-* αυτο μονο για τον λουκα ειναι που τα χριαζετε
καλησπερα οσιε :-* :-* :-*γεια σας κυρίες και κύριοι.
στο 3 δοματιο ενοω αγαπη μου δεν θελο να σε χαλασο και σενα γιατι λεμε ευτιχοσ που ειπαρχι ενασ αντρασ κανονικοσ με τα ολα του ;) :-* :-* :-* αυτο μονο για τον λουκα ειναι που τα χριαζετε
στο 3 δοματιο ενοω αγαπη μου δεν θελο να σε χαλασο και σενα γιατι λεμε ευτιχοσ που ειπαρχι ενασ αντρασ κανονικοσ με τα ολα του ;) :-* :-* :-* αυτο μονο για τον λουκα ειναι που τα χριαζετε