sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
και τι ειναι δυο νομιζισ θα μασ ξεγελασισ με δυο αχ δεν ξερισ πολα βαλε κιαλαΕ τοτε να φερω δυο μπουκαλια κρασι γιατι ενα δεν θα φθασει!
και τι ειναι δυο νομιζισ θα μασ ξεγελασισ με δυο αχ δεν ξερισ πολα βαλε κιαλαΕ τοτε να φερω δυο μπουκαλια κρασι γιατι ενα δεν θα φθασει!
τι πεμπτη παντος θα τα πιουμε τα ουισκακια μας
και τι ειναι δυο νομιζισ θα μασ ξεγελασισ με δυο αχ δεν ξερισ πολα βαλε κιαλα
Θα πω στην Αντζελα να σε περιορισει σε δυο ποτα και να κρυψει το μπουκαλι!
Φοβαμαι μην το βρει αδειο η Ελενη και εχει.......................... αλλα πραγματα στο νου της!
δεν μπιραζι εχο τιν καυα κοντα και θα τα βρο παλι χεχε και να τα κριψουν αλα εσυ δεν θα μου γλιτοσισ
:o :o :o :o :o :oΣτην Κοδριγκτωνος???
Τις χειροπεδες πως τις θελεις.......................σφιχτες, ετσι για να βαλω την παραγγελια μου με το Κελλακυ!
βαλτέ εμένα χειροπέδες και να με ποτίζουν ουίσκι και η Ελένη και η κελλυ:o :o :o :o :o :o
χιροπεδεσ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω δεν θα τα παμε καλα μετα θα ειμαι πιο αγρια ακομα
:o :o :o :o :o :o
χιροπεδεσ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω δεν θα τα παμε καλα μετα θα ειμαι πιο αγρια ακομα
ξέχασες την παράθεση?
για σενα ναι το ξερο και πολυ ευχαριστοσ να σε δεσο κιολασ να μιν μπορισ να βγισ ;)Για αυτο εχουμε και το κλουβι στο 4!
Αυτο εννοειται.τι πεμπτη παντος θα τα πιουμε τα ουισκακια μας
Εχει και στο 3.........Για αυτο εχουμε και το κλουβι στο 4!
για σενα ναι το ξερο και πολυ ευχαριστοσ να σε δεσο κιολασ να μιν μπορισ να βγισ ;)
Εχει και στο 3.........
καλησπερα κυριε τι κανουμεΑυτο εννοειται.
;) ;) ;) ;)
Καλησπερα στην Ελενη, τα αλλα κοριτσια και τους κύριους της παρεας.