γριγορα να τον προλαβουμε εγω το στραπον και σισ τα μαστικια
επειδή μπορει να γινει κανενα ατύχημα με το στραπ, ας το αφησουμε στην βιτρίνα. Αλλωστε μαζι μου εσύ δεν θα χρειαστει να κανεις κατι. Απλά θα το παίζεις όμορφη.
γριγορα να τον προλαβουμε εγω το στραπον και σισ τα μαστικια
Ναι μωρο μου μαζι θα την παρουμε και ας γλυφει την Αλικη!!
μμμμμμμμμμμμμμμμ ποσ σου ξεφιγε και δεν ειδεσ τιν κολαρα τισΑσε ναυτη, την εχω δει απο κοντα και σου λεω οτι ειναι σπαθι. Δυστυχως ηταν ντυμενη >
Μάλλον πρέπει να αποχωρίσω δεν με σηκώνει το κλίμα
οχει μονο θα το ειθελα αλα θα γινει και σε πραξη ;)
νασαι σιγουρος οτι δεν μπερδευομαι καθολου......μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι αλλα καπου μπερδευεσαι...ελπιζω να μην εισαι πολυ... Μπαμπης αμα τα πουμε απο κοντα
μμμμμμμμμμμμμμμμ ποσ σου ξεφιγε και δεν ειδεσ τιν κολαρα τισ
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)επειδή μπορει να γινει κανενα ατύχημα με το στραπ, ας το αφησουμε στην βιτρίνα. Αλλωστε μαζι μου εσύ δεν θα χρειαστει να κανεις κατι. Απλά θα το παίζεις όμορφη.
Eισαι το ομορφοτερο πλασμα που εχω γνωρισει!νασαι σιγουρος οτι δεν μπερδευομαι καθολου......
αγορια μου ειμαι μπαμπης??? θαναση...τφτααρ....
Μάλλον πρέπει να αποχωρίσω δεν με σηκώνει το κλίμα
Ποίος τα λέει αυτά μούσα μου αριστουργημα σκετο εισαινασαι σιγουρος οτι δεν μπερδευομαι καθολου......
αγορια μου ειμαι μπαμπης??? θαναση...τφτααρ....
λιγα με την κελλυ
απο σπαθια δεν κατεχω. εγω το μονο που θελω ειναι να ειναι και να νοιωθει ΓΥΝΑΙΚΑ.Ασε ναυτη, την εχω δει απο κοντα και σου λεω οτι ειναι σπαθι. Δυστυχως ηταν ντυμενη >
Eισαι το ομορφοτερο πλασμα που εχω γνωρισει!
τιμορια για τα κουλουριαΚαλα βρε Ταφταρ ετσι θα με αφησεις στα χερια της Ελενης??? >
:-* :-* :-* :-* Οταν παρεις αδεια και ανεβεις επανω θα σε περιποιηθω σαν πριγκιπισσα που εισαι!!
καλως το αντλουλι μουλιγα με την κελλυ