SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
εσυ θελεις ματια μου? η δεν σου αρεσει?αν θες, ασ τον να το κανει αν οχι να βρουμε αλλη πατενταο κυριοσ loycent θελι να μαι δεσει στο κλουβη λεει :'( :'( :'(
εσυ θελεις ματια μου? η δεν σου αρεσει?αν θες, ασ τον να το κανει αν οχι να βρουμε αλλη πατενταο κυριοσ loycent θελι να μαι δεσει στο κλουβη λεει :'( :'( :'(
οχεο βεβεα μωρο εγω θελο να τον βασανισ τι λεσ θα μου δοσισ το δικεομα να το κανοεσυ θελεις ματια μου? η δεν σου αρεσει?αν θες, ασ τον να το κανει αν οχι να βρουμε αλλη πατεντα
ο κυριοσ loycent θελι να μαι δεσει στο κλουβη λεει :'( :'( :'(
οχεο βεβεα μωρο εγω θελο να τον βασανισ τι λεσ θα μου δοσισ το δικεομα να το κανο
Μην σε νοιαζει θα είμαι εγώ εκει και θα σε προστατευσω.
δεν χρειαζετε ουτε να σε ξερω ουτε να σε εχω δει.....μυριζομαι την αντριαλα απο μακρια....εισαι πολυ κοφτος και αντρικιος απο τον τροπο που γραφεις.....κοιτα δεν με ξερεις, δεν με εχεις δει, δεν εχουμε μιλησει και σου κινω το ενδιαφερον???
κατι δεν κολλαει...για παιξε μπαλα...
Ναι εσυ θα την κρατας κατω και εγω
Μην σε νοιαζει θα είμαι εγώ εκει και θα σε προστατευσω.
Ναι εσυ θα την κρατας κατω και εγω
καλησπερα...καλως ηρθες στη παρεα μαςέτσι είναι ο Άγγελος, διαχυτικός, μη μασάς.
;)
γριγορα να τον προλαβουμε εγω το στραπον και σισ τα μαστικια
μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι αλλα καπου μπερδευεσαι...ελπιζω να μην εισαι πολυ... Μπαμπης αμα τα πουμε απο κονταδεν χρειαζετε ουτε να σε ξερω ουτε να σε εχω δει.....μυριζομαι την αντριαλα απο μακρια....εισαι πολυ κοφτος και αντρικιος απο τον τροπο που γραφεις.....
πριτσ τωρα εχο τον φιλακα αγελομου χαχαχα δεν θα μπορεσισΝαι εσυ θα την κρατας κατω και εγω
πριτσ τωρα εχο τον φιλακα αγελομου χαχαχα δεν θα μπορεσισ
ama hriazese voitia ta se voitiso ego :-* :-* :-* :-*Θα ηθελες εεεεεεεεεεεεεε???
οχει μονο θα το ειθελα αλα θα γινει και σε πραξη ;)Θα ηθελες εεεεεεεεεεεεεε???
μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι αλλα καπου μπερδευεσαι...ελπιζω να μην εισαι πολυ... Μπαμπης αμα τα πουμε απο κοντα
ama hriazese voitia ta se voitiso ego :-* :-* :-* :-*
ποιος ειναι ο φυλακας αγγελος σου???