thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μην τον λυπηθεις...αντε γτ ολο μου την λεει!!!!αμα σε αφισι η κελυ ναι αλα δεν το βλεπο εσενα σε περιμενι μεγαλι τιμορια ;)
Μην τον λυπηθεις...αντε γτ ολο μου την λεει!!!!αμα σε αφισι η κελυ ναι αλα δεν το βλεπο εσενα σε περιμενι μεγαλι τιμορια ;)
Για φρόνημα λίγοαμα σε αφισι η κελυ ναι αλα δεν το βλεπο εσενα σε περιμενι μεγαλι τιμορια ;)
τα δοντια μεσαααααααααα γιατι θα σασ πεσουν πριν τιν ωρα σοσ ;)
αμα σε αφισι η κελυ ναι αλα δεν το βλεπο εσενα σε περιμενι μεγαλι τιμορια ;)
Γεροι ανθρωποι...Ξεκινανε τα προβληματα σιγα σιγα!!!!!τα δοντια μεσαααααααααα γιατι θα σασ πεσουν πριν τιν ωρα σοσ ;)
μου δινισ να επιλεξο μωρο
για να ζιλεψουν τα πεδια αργα αλα βρικα και γω τιν καρδιαμου μωρομου εσυ :-* :-* :-* :-*αν είσαι καλο κορίτσι θα στα κανω δώρο!!!
καλησπερα μωρο μου :-* :-* :-*τη γινεται εδω? την καλησπερα στην κελλυ την ομορφια μου :-* :-* :-*
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(για να ζιλεψουν τα πεδια αργα αλα βρικα και γω τιν καρδιαμου μωρομου εσυ :-* :-* :-* :-*
τον χολικ απεξο δεν ειναι για τιμορια χαχχαχαχχα μαι τα και αφρολουτρο θα ειναι κομπλε θα μαλακοσιΝα σε δω μωρο με τα χερια σου δεμενα πως θα με τιμωρησεις!
Θα κανω συσκεψη με τον ουμαναχολικ να δουμε τι τιμωρια σου ταιριαζει!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Mε χρυσα θα εισαι πιο καβλιαρης!Θα βαλω μασελες ειδικα για σενα!!!
για να ζιλεψουν τα πεδια αργα αλα βρικα και γω τιν καρδιαμου μωρομου εσυ :-* :-* :-* :-*
Ωραια ποδαρακια !
Ο σταμ ο αγαπουλης ειναι αυτος με τις χειροπεδες???
Mε χρυσα θα εισαι πιο καβλιαρης!