thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σε μας τπτ!τη γινεται εδω? την καλησπερα στην κελλυ την ομορφια μου :-* :-* :-*
Μα τι αγενεια!
Σε μας τπτ!τη γινεται εδω? την καλησπερα στην κελλυ την ομορφια μου :-* :-* :-*
για σου μικρουλιΓεια σου και σενα ατακτο μιλφονι!
λεω απο το πρωη καλημερες και καλησπερες γιγαντα δεν ξεχναω κανενανΣε μας τπτ!
Μα τι αγενεια!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*λεω απο το πρωη καλημερες και καλησπερες γιγαντα δεν ξεχναω κανεναν
Σορρυ τοτενες!λεω απο το πρωη καλημερες και καλησπερες γιγαντα δεν ξεχναω κανεναν
καλα θα μου κανισ να παρο και μια καμερα και να σασ βγαλο και θα το ανεβασουμε να παρουν ολι ματι μετα οχει μονο εγωΣτο κλουβι θα σε βαλω μωρο να παιρνεις ματι οταν θα καλοπερναμε με το Κελακυ!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μικρος αλλα γλυκο.........μουτσουνος!για σου μικρουλι
Νεος ερωτας στα σκαριαααααα!
χαχαχα γιατι πεζισ μαι τα πεχνιδια σουΣορρυ τοτενες!
Πολλες φορες αφηνω ανοιχτο pc και δεν παρακολουθω !
καλα θα μου κανισ να παρο και μια καμερα και να σασ βγαλο και θα το ανεβασουμε να παρουν ολι ματι μετα οχει μονο εγω
Ναι μου πηρε η μαμα μου καινουργια στρατιωτακια!χαχαχα γιατι πεζισ μαι τα πεχνιδια σου
αυριο θα παο να τα φτιαξο μωρο θα ειναι φρεσκα φρεσκα τα νυχακια μου
χαχαχα γιατι πεζισ μαι τα πεχνιδια σου
Περνω και το ποδηλατο μου! βαζω και την ελενη στα πατακια και γραφω στις στροφες!Βολτα στη παιδικη χαρα παει ο παιχτης!
Εγω λεω να βαλουμε και λιβε βιντεο!! ετσι για να δουν ολοι την τιμωρια σου!!
αμα σε αφισι η κελυ ναι αλα δεν το βλεπο εσενα σε περιμενι μεγαλι τιμορια ;)Εγω λεω να βαλουμε και λιβε βιντεο!! ετσι για να δουν ολοι την τιμωρια σου!!
Περνω και το ποδηλατο μου! βαζω και την ελενη στα πατακια και γραφω στις στροφες!
http://[URL unfurl="true"]www.my-batteries.net/images/fitness-beauty/36%20Shining%20Colors%20Nail%20Polish%20Point%20Pen%20Brush%20DIY%20Nail.gif[/img[/URL]]
[/quote]
μου δινισ να επιλεξο μωρο :think: :think: :think: