δεν χαθηκε))) δουλευει το κοριτσι)))Η Λάουρα που χάθηκε ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Μαργκό τι έγινε?δεν χαθηκε))) δουλευει το κοριτσι)))
Εχω δεί καλές κριτικές!
η Μαργκο δεν δουλευει σε μας, μπερδευθηκες)) ειναι Φρανδζι η Βρηλισσου 57 νομιζω...Η Μαργκό τι έγινε?
Εχω δεί καλές κριτικές!
για σου αγορι μου!!! πως τα περνας?)))))Βρε βρε καλως το κοριτσι. Καλησπερα μπεμπα. ;) ;) ;)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δεν θα πω καλα αγγελε μου γιατι θα ειναι ψεμματα και δεν θελω. Εσυ? Σου εχω αδυναμια ξερεις ηλικρινα.για σου αγορι μου!!! πως τα περνας?)))))
εγω μια χαρα, αλλα εχει πολυ ζεστι(((((( θελω να παω στη ρωσια να δροσηστω))Δεν θα πω καλα αγγελε μου γιατι θα ειναι ψεμματα και δεν θελω. Εσυ? Σου εχω αδυναμια ξερεις ηλικρινα.
και εγω πινω την μπιριτσα μου και ψιχολογικα δεν ειμαι και τοσο καλα... εχω τα δικα μου εγω....Εχω φαει πολλες ηττες τελευταια και τωρα ειμαι μονος μου, ακουω KISS ( I just call to say I love you ) και πηνω και καμμια 10ρια μπυρονια.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αρα θες να μας αφησεις και να φυγεις? Κατι παιζει τοτε εκει σηγουρα. Ετσι? Κατι σου λειπει. Οχι μονο η δροσια. ;) ;) ;)εγω μια χαρα, αλλα εχει πολυ ζεστι(((((( θελω να παω στη ρωσια να δροσηστω))
η δουλεια μου.. το πανεπηστιμιο μου.. οι γονεις μου... οι φιλοι μου.....Αρα θες να μας αφησεις και να φυγεις? Κατι παιζει τοτε εκει σηγουρα. Ετσι? Κατι σου λειπει. Οχι μονο η δροσια. ;) ;) ;)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Σε καταλαβαινω οσο δεν μπορεις να φανταστεις φως μου. (Τωρα ακουω το Dust in the wind. Γαματα. Με πηρε χαμπαρει και ο KISS και βαλθηκε να με τρελανει κι αυτος!)και εγω πινω την μπιριτσα μου και ψιχολογικα δεν ειμαι και τοσο καλα... εχω τα δικα μου εγω....
βλεπω και ειδησεις για το αεροπλανο που επαισε στη Ρωσια.. κοντα στη πολυ μου ειναι....και δειχνουν κατι λεπτομεριες(((Σε καταλαβαινω οσο δεν μπορεις να φανταστεις φως μου. (Τωρα ακουω το Dust in the wind. Γαματα. Με πηρε χαμπαρει και ο KISS και βαλθηκε να με τρελανει κι αυτος!)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ναι ρε κοριτσι. Ναι. Απολυτο δικιο. Τι να πω? Κουραγιο? Μαλακια θα πω!η δουλεια μου.. το πανεπηστιμιο μου.. οι γονεις μου... οι φιλοι μου.....
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ασε ρε συ την κωλοτηλεοραση την πουτανα. Δεν εχει και τιποτα ευχαριστο πια και βαλε κανενα τραγουδακι. Ισως ειναι καλητερα ξερεις.βλαπω και ειδησεις για το αεροπλανο που επαισε στη Ρωσια.. κοντα στη πολυ μου ειναι....και δειχνουν κατι λεπτομεριες(((
ενταξει τι να κανουμε?)) ετσι ειναι η ζωη.. κατι χανουμε- κατι βρισκουμε και ποτε δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτα που εχουμε)))Ναι ρε κοριτσι. Ναι. Απολυτο δικιο. Τι να πω? Κουραγιο? Μαλακια θα πω!
εβαλα μια ωραια ταινια)))Ασε ρε συ την κωλοτηλεοραση την πουτανα. Δεν εχει και τιποτα ευχαριστο πια και βαλε κανενα τραγουδακι. Ισως ειναι καλητερα ξερεις.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Μπραβο αγαπη μου. Καλυτερα ειναι. ;)εβαλα μια ωραια ταινια)))
βαλε κατι καλο κ'εσυ)))Μπραβο αγαπη μου. Καλυτερα ειναι. ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις