911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 5.845
Την πηρε ο Μανωλης και κλεφτηκανε στη Κρητη.....ΒΙΚΥ???
Την πηρε ο Μανωλης και κλεφτηκανε στη Κρητη.....ΒΙΚΥ???
Αρχες Σεπτεμβριου μου ειπε οτι θα επιστρεφει, την τελευταια φορα που την τιμησα!!! Αστους να λενεΒΙΚΥ???
ThanksΑρχες Σεπτεμβριου μου ειπε οτι θα επιστρεφει, την τελευταια φορα που την τιμησα!!! Αστους να λενε
Αυτο ειναι ενα μεγαλο ερωτημα!!! Για να δουμε,θα δειξει!Αντε να δουμε αυτη τη φορα με τι ορεξεις θα επιστρεψει... Καλες ή θα αρχισει τις ξεπετες παλι;;;
Καλοπροαιρετο χιουμορ κανω, ελπιζω να το καταλαβαίνεις........Αρχες Σεπτεμβριου μου ειπε οτι θα επιστρεφει, την τελευταια φορα που την τιμησα!!! Αστους να λενε
Καλοπροαιρετο χιουμορ κανω, ελπιζω να το καταλαβαίνεις........
Bικυ!!! Ολα τα κανει, και αμα γουσταρεις την χυνεις και στο στομα ακαποτα παντα!!! Χα!Χα!Κάνει καμία απο το εν λόγο ίδρυμα γλυφοκωλι?
WOW!!! Παιζει τετοιο σκηνικο με Βικυ? Αντε ποτε γυρναει???Bικυ!!! Ολα τα κανει, και αμα γουσταρεις την χυνεις και στο στομα ακαποτα παντα!!! Χα!Χα!
Συντομα λογικα, μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με το εν λογο στουντιο!Τα κανει!!! Αναλογα πως θα την πετυχεις και τι κεφια θα εχει και βεβαιως τι εξτραδακι θα της δωσεις! χα!χα! Ολοι το λενε Ο τσουτσουνας απο τους διπλα 3 φορες ;)WOW!!! Παιζει τετοιο σκηνικο με Βικυ? Αντε ποτε γυρναει???
Αυτά μονο με το Μανωλη τα κανει, οποτε μην ετοιμάζεις το εργαλειο σου....WOW!!! Παιζει τετοιο σκηνικο με Βικυ? Αντε ποτε γυρναει???
???kata alla krhtike krish sthn krhth e; are troika poy sas xreiazetai
Και στον Τσουτσουνα!Αυτά μονο με το Μανωλη τα κανει, οποτε μην ετοιμάζεις το εργαλειο σου....