12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 26
Όχι δουλεύει κανονικά
ΕυχαριστωΌχι δουλεύει κανονικά
Τρίτη 22/4
Πρωί. Σονια. Ρανια
Απόγευμα Αννίτα. Ρενάτα
Βράδυ. Λιζα Ρίμα
Τηλ 2102837718
Αν στο δωματιο είναι όπως πριν φυγει, αστη να κατσει στη Πολωνια. Ειναι καλοκαιρι και δεν χρειαζομαστε "ΠΑΛΤΟ"Απο Τετάρτη 16/7 κοντά σας η ΒΙΚΥ
όλες οι κοπέλες περνούν "άσχημα" κάποια στιγμή...και δικό μου ΤΕΡΑΣΤΙΟ στανταράκι πέρασε μια άσχημη φάση και με απογοήτευσε, αλλά μάλλον επέστρεψε δυναμικά και ανανεωμένη...οπότε πάντα χρειάζεται να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία... ;) ;)Αν στο δωματιο είναι όπως πριν φυγει, αστη να κατσει στη Πολωνια. Ειναι καλοκαιρι και δεν χρειαζομαστε "ΠΑΛΤΟ"
όλες οι κοπέλες περνούν "άσχημα" κάποια στιγμή...και δικό μου ΤΕΡΑΣΤΙΟ στανταράκι πέρασε μια άσχημη φάση και με απογοήτευσε, αλλά μάλλον επέστρεψε δυναμικά και ανανεωμένη...οπότε πάντα χρειάζεται να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία... ;) ;)
Νταξει, να δωσουμε.....Αλλωστε το πακετο της εμφανισης το εχει σε υπερθετικο βαθμοόλες οι κοπέλες περνούν "άσχημα" κάποια στιγμή...και δικό μου ΤΕΡΑΣΤΙΟ στανταράκι πέρασε μια άσχημη φάση και με απογοήτευσε, αλλά μάλλον επέστρεψε δυναμικά και ανανεωμένη...οπότε πάντα χρειάζεται να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία... ;) ;)
Εσενα οταν γραφεις για τη Βικυ δε σε λαμβανω υπ' οψην. Χυνεις πριν μπει στο δωματιο...επεστρεψε η καυλα μου και η μεγαλη καψουρα αχα!χα! Βικαρα καλυτερη απο ποτε !!! Εχει τρελα κεφια και κανει παπαδες! τιμηθηκε χθες και δεν εχω λογια!!!
Σωστα με μια μικρη διαφορα! Περιμενω να μπει πρωτα για να την χυσω στο στομα! χα!χα!χα! Λοιπον σημερα η Βικαρα ειναι πρωινη βαρδια μετα απο πολυ καιρο, οποιος εχει πρωινες καυλες δεν θα χασει! Το μωρο επεστρεψε με τρελα κεφιαΕσενα οταν γραφεις για τη Βικυ δε σε λαμβανω υπ' οψην. Χυνεις πριν μπει στο δωματιο...