12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 26
Μας δουλέυουνε? Ξέρω... θα έγινε "λάθος".Επειδή οι φωτογραφίες ανήκουν στην Victoria Lopyreva
()
Υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση από το στούντιο για τις φωτό που έχει βάλει και υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες της Καρολίνας;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ουτε κατα διάνοια δεν υπάρχει πρόθεση να σε δουλεύουμεΜας δουλέυουνε? Ξέρω... θα έγινε "λάθος".
ρε συναγωνιστές αυτή ειναι??? ?????? εχει τιμήσει κανείς??? αξιζει? μέσα στην κρίση δεν ειναι για να πετάμε... το σκέφτομαι πολύ.
απο τα καλύτερα αγγελικά μωρά ..........θα γράψω βραδάκι κριτικηρε συναγωνιστές αυτή ειναι??? ?????? εχει τιμήσει κανείς??? αξιζει? μέσα στην κρίση δεν ειναι για να πετάμε... το σκέφτομαι πολύ.
εγραφη κριτική χτες το απόγευμα ...αλλά δυστυχώς η συντακτική ομάδα του στούντιο 12 δε τη δημοσίευσε.( αν είναι δυνατόν ας μου απαντήσουν με pm για το λόγο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)απο τα καλύτερα αγγελικά μωρά ..........θα γράψω βραδάκι κριτικη
Καμια σχεση!ρε συναγωνιστές αυτή ειναι??? ??????
ουτε κατα διάνοια δεν υπάρχει πρόθεση να σε δουλεύουμε
εγραφη κριτική χτες το απόγευμα ...αλλά δυστυχώς η συντακτική ομάδα του στούντιο 12 δε τη δημοσίευσε.( αν είναι δυνατόν ας μου απαντήσουν με pm για το λόγο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)
. Κατάλαβα είναι άλλη ομάδα και προμοταρει τα δικά της κορίτσια.το ίδιο γίνεται και στη Γαλλία ..πάντως ευχαριστω1. Ποια συντακτική ομάδα του στούντιο 12; Αν ήταν να είναι τα στούντιο υπεύθυνα για την δημοσίευση κριτικών, ζήτω που καήκαμε. Αν την έστειλες χθες και πιστεύεις πως ήταν εντός των κανόνων κριτικής, τότε περίμενε λίγο και θα την δεις δημοσιευμένη. Αν δεν την δεις στείλε στον admin.
2. Πήγες στην Καρολίνα. Επιβεβαιώνεις ότι είναι αυτή ή όχι;
. Κατάλαβα είναι άλλη ομάδα και προμοταρει τα δικά της κορίτσια.το ίδιο γίνεται και στη Γαλλία ..πάντως ευχαριστω
αδελφε επιδη δε είμαι πολύ σχετικός με το Ίντερνετ για να με σε μπερδευω είναι αυτή στις 3 φωτό στον άσπρο καναπέ.αν θες ενημέρωσε με ποια είναι τελικά η συντακτική ομαδαΕγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα. Ποιος είναι άλλη ομάδα και ποια προμοτάρει τα δικά της κορίτσια;;;
Σε ξαναρωτάω και απάντα σε παρακαλώ. Επιβεβαιώνεις ή όχι ότι η Καρολίνα είναι η ίδια κοπέλα που είναι και στο λινκ;;;
κατ αρχην κυριε ειδημωναπως πιστευεις οτι ειμαι χαζος η οχι.μηπως γιατι χαλαω την ωρα μου για να ακουω ολες αυτες τις παπαριες που μου λες.με ρωτησες για τις φωτο και σου απαντησα καλοπροετρα για την καρολινα που ειδα εγω .για περισσοτερα ρεστα μπορεις να ρωτησεις το στουντιο 12 και οχι εμενα.απισησ αν νομιζεις οτι θελω να προβαλω τ ην κοπελα τοτε τι να πω.......εισαι πολυ ειδημωναςΚαλά κρασά! Δεν πιστεύω ότι είσαι χαζός οπότε μάλλον κατ'επιλογή δεν απαντάς σε αυτό που σε ρωτάω και λες ότι σου κατέβει.
Λοιπόν, το studio πριν λίγες μέρες έβαλε φωτογραφίες της Καρολίνας (). Οι φωτογραφίες όμως είναι μούφα καθώς ανήκουν σε γνωστή ρωσίδα μοντέλο (), η οποία με την καμία δεν θα ερχόταν ελλάδα να δουλέψει σε στούντιο. Όταν ζήτησα επίσημη τοποθέτηση από το στούντιο και ρώτησα αν μας δουλεύουν η απάντηση ήταν «ουτε κατα διάνοια δεν υπάρχει πρόθεση να σε δουλεύουμε», υπονοώντας ότι όντως αυτή η κοπέλα δουλεύει στο στούντιο!
Μετά εμφανίζεσαι εσύ (που όλος τυχαίως έχεις γράψει μόνο για το συγκεκριμένο στούντιο) και μας λες ότι πήρες την Καρολίνα και έγραψες κριτική η οποία για κάποιον λόγο δεν δημοσιεύθηκε (ακόμα). Σε ρωτάω λοιπόν αν επιβεβαιώνεις ή όχι ότι η Καρολίνα είναι αυτή . Δεν απαντάς και μου λες για τις φωτογραφίες που έβαλε μετά. Δηλαδή συνεχίζεται το δούλεμα κανονικά!!!!
Αλίμονο.ουτε κατα διάνοια δεν υπάρχει πρόθεση να σε δουλεύουμε