Νέα

Στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
14
Βλέπω στο ιντερνετ φωτο από κάποιες κοπέλες και μου αρέσουν. Θα ήθελα να έλθω από εκεί για να αποφασίσω επιτόπου την κοπέλα και το πρόγραμμα. Μού πέφτει καπως μακρια όμως. Ελπίζω να μην είστε πολύ πιεστικοί με το χρόνο που θα παραμείνω μέσα στο δωμάτιο. Για τη μαριζα  δε γνωρίζω αλλά πρέπει να δούλευε στο γκάζι.για τη Βίκυ είναι πολωνεζα :tits2:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310

Ευχαριστώ!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310
τύπε μην αγχώνεσαι θα πείς στην κοπέλα ότι είσαι ο ICCAROS από το bourdela.com οπότε θα εξασφαλίσεις τον απαιτούμενο χρόνο.....;)

σύνηθες τακτική...... ;)

:2funny: ρε makis για αστείο καλό είναι, αλλά σοβαρά τώρα: έστω και το πίστεψαν και τί έγινε που είμαι ο ικαρος? θα με προσέξουν περισσότερο? όλους πρέπει να τους προσέχουν.

άντε καλημέρα!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:2funny: ρε makis για αστείο καλό είναι, αλλά σοβαρά τώρα: έστω και το πίστεψαν και τί έγινε που είμαι ο ικαρος? θα με προσέξουν περισσότερο? όλους πρέπει να τους προσέχουν.

άντε καλημέρα!

δεν το είπα για αστείο......σοβαρά το έγραψα μιας και ξέρω ότι η σύνηθες τακτική σου είναι αυτή να συστήνεσαι ιντερνετικά στις κοπέλες ;)

το γιατί το κάνεις μόνο εσύ το ξέρεις ;)

Καλημέρα :)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310
δεν το είπα για αστείο......σοβαρά το έγραψα μιας και ξέρω ότι η σύνηθες τακτική σου είναι αυτή να συστήνεσαι ιντερνετικά στις κοπέλες ;)

το γιατί το κάνεις μόνο εσύ το ξέρεις ;)

Καλημέρα :)

Τωρα σπαμάρουμε οπότε θα πω αυτό και το σταματώ εδώ. Ναι, έγραψα στο ΣΤ12 γιατι μού είναι άβολο (και θέλω να πιάσει τόπο η επίσκεψη) οπότε ήθελα να ξέρω ΕΑΝ έχουν "κανόνες" σχετικά με το χρόνο παραμονής. Πληροφορίες για προγραμματα, βάρδιες θα ρωτήσω προφανώς με το νικ μου και όχι με κλώνους (που δεν το έχω κάνει ποτέ). Άμα παω εκεί όμως ΔΕΝ συνεπάγεται ότι θα συστηθώ. Εάν με αναγνωρίσουν δεν έχω πρόβλημα. Εάν με ρωτήσουν δεν θα παίξω την κολοκυθιά ότι δεν είμαι. Απλά πράγματα. Την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύω προς οποιοδήποτε μαγαζί.

Και φυσικά όποιος και να πάει σε ένα μαγαζί θα πρέπει να τύχει σωστής αντιμετώπισης είτε τον ξέρουν είτε όχι. Τώρα εάν έχει πάει 10 φορές με την ίδια φυσικό είναι να υπάρχει οικειότητα, μεγαλύτερη άνεση.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τύπε γιατί απολογείσαι......μήπως νοιώθεις ένοχος???

όπως έγραψες παραπάνω σε άλλο σου πόστ δεν παίζει ρόλο που συστήνεσαι ιντερνετικά μιας και οι κοπέλες θα σε προσέξουν το ίδιο.....ακόμα και αν δεν αναφέρεις το νικ σου ;)

να σου θυμίσω όμως ότι πολλές κοπέλες ψοφάνε για διαφήμιση μέσω των διάφορων μελών που ποστάρουν κριτικές ;)

τα παραδείγματα αρκετά δεν χρειάζεται να τα αναφέρω........

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310
τύπε γιατί απολογείσαι......μήπως νοιώθεις ένοχος???

όπως έγραψες παραπάνω σε άλλο σου πόστ δεν παίζει ρόλο που συστήνεσαι ιντερνετικά μιας και οι κοπέλες θα σε προσέξουν το ίδιο.....ακόμα και αν δεν αναφέρεις το νικ σου ;)

να σου θυμίσω όμως ότι πολλές κοπέλες ψοφάνε για διαφήμιση μέσω των διάφορων μελών που ποστάρουν κριτικές ;)

τα παραδείγματα αρκετά δεν χρειάζεται να τα αναφέρω........

Σ'ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. Θα τις έχω υπόψη μου. Γραφω την πραγματικότητα οπότε εκ των πραγμάτων δεν είναι διαφήμιση αλλά πληροφόρηση και περιγραφή.

Ενοχος δεν νιώθω ούτε είμαι. Δεν είναι απολογία αλλά εξήγηση ήταν στην απορία που διετύπωσες.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σ'ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. Θα τις έχω υπόψη μου. Γραφω την πραγματικότητα οπότε εκ των πραγμάτων δεν είναι διαφήμιση αλλά πληροφόρηση και περιγραφή.

Ενοχος δεν νιώθω ούτε είμαι. Δεν είναι απολογία αλλά εξήγηση ήταν στην απορία που διετύπωσες.

θα στο πω απλά για να το καταλάβεις έχεις ένα τεράστιο ελλάτωμα που έχουν όλοι οι χαζο-προμότορες......μιλάτε πολύ στο σαλόνι και αποκαλύπτεται ποιοι είστε,αν γράφετε κριτικές κλπ.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310
θα στο πω απλά για να το καταλάβεις έχεις ένα τεράστιο ελλάτωμα που έχουν όλες οι χαζο-προμότορες......μιλάτε πολύ στο σαλόνι και αποκαλύπτεται ποιοι είστε,αν γράφετε κριτικές κλπ.

ολοι

αποκαλύπτετε

Σε εγκαταλείπω σορρυ, πάω για δουλειά!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ολοι

αποκαλύπτετε

Σε εγκαταλείπω σορρυ, πάω για δουλειά!

ναι προμότορα όταν σε στριμώχνουν βάλ'το στα πόδια......εντάξει δεν είσαι για παραπάνω ξεφτυλίστηκες και πέρνεις τον πούλο.

Υ.Γ σέβομαι την ηλικία σου αλλιώς θα σου έχωνα και άλλα ;)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Μια απορία: Απο τις φωτογραφιες της Μαριζας που ειναι στο site του στουντιο κ απο αυτές που έχουν αναρτηθει εδώ ποιες ειναι πιο προσφατες;

12 Studio 12

Sex Studio
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
14
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom