Νέα

Στοματικό χωρίς προφύλαξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tolisv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδια. τις προάλλες "ψώνησα ενα τραβέλι" στη θεσσαλονικη να το πηδηξω. εκει π τα βγαλε ολα με κατεβασε το κεφαλι κ την εγλυψα λιγο μετα μολις συνηδητοποιησα τι κανω σηκωθηκα κ ειχα συχαθει τη ζωη. τωρα φοβάμαι . υπάρχει περίπτωση να χω κολλήσει κατι? απαντήστε σοβαρα και μη γλεντάτε. δεν είμαι πισογλέντης. εγινε κ ξενέρωσα. μετα τη πηδηξα κ εφυγα

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδια. τις προάλλες "ψώνησα ενα τραβέλι" στη θεσσαλονικη να το πηδηξω. εκει π τα βγαλε ολα με κατεβασε το κεφαλι κ την εγλυψα λιγο μετα μολις συνηδητοποιησα τι κανω σηκωθηκα κ ειχα συχαθει τη ζωη. τωρα φοβάμαι . υπάρχει περίπτωση να χω κολλήσει κατι? απαντήστε σοβαρα και μη γλεντάτε. δεν είμαι πισογλέντης. εγινε κ ξενέρωσα. μετα τη πηδηξα κ εφυγα

Epic Postttttttttttttttttttttttttttt.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
T

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

διαβασε αυτο καλε μου. στις περιστασιακες επαφες δεν ερχομαστε ποτε σ επαφη με σπερμα κ αιμα αυτο ειναι γνωστο ευρεως.
ελπιζω να βοηθησα
το διαβασα . ουτε σε σπερμα ηρ8α σε επαφη ουτε σε αιμα. οποτε να φοβαμαι η οχι?

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

γιατι απολογεισαι οτι δεν εισαι πισωγλεντης φιλε τολη δεν ειναι κακο που γουσταρεις να γλυφεις πουτσες τραβελιων.. ;) :cheesy: :grin:

OP
OP
T

tolisv

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
γιατι απολογεισαι οτι δεν εισαι πισωγλεντης φιλε τολη δεν ειναι κακο που γουσταρεις να γλυφεις πουτσες τραβελιων.. ;) :cheesy: :grin:
ε καλα ετυχε μια φορα. και δε το ξανακανω σγρ. γενικα πρωτη επαφη ηταν στη ζωη μ τραβελι κ δε νομιζω να ξαναχω

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494

διαβασε αυτο καλε μου. στις περιστασιακες επαφες δεν ερχομαστε ποτε σ επαφη με σπερμα κ αιμα αυτο ειναι γνωστο ευρεως.
ελπιζω να βοηθησα
[/quote  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
καλο θα ηταν  να μην ειρωνευομαστε τετοια γεγονοτα  διοτι το να νομιζει καποιος οτι κατι μπορει να εχει ειναι απο τα μεγαλυτερα ψυχικα τραυματα κ ψυχπλογικα προβληματα  κατ εμενα. 
αστροναυτης μπραβο!!!!

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
καλο θα ηταν  να μην ειρωνευομαστε τετοια γεγονοτα  διοτι το να νομιζει καποιος οτι κατι μπορει να εχει ειναι απο τα μεγαλυτερα ψυχικα τραυματα κ ψυχπλογικα προβληματα  κατ εμενα. 
αστροναυτης μπραβο!!!!
μα δεν ερωνευτικα... :dunno:απλα μου αρεσε το αρθρο!

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
μα δεν ερωνευτικα... :dunno:απλα μου αρεσε το αρθρο!
σου ειπα μπραβο επειδη δεν ειρωνευτηκες κ ισα ισα  εδειξες ενθουσιασμο για το θεμα κ το αρθρο. το υπολοιπο ηταν μια γενικη δικη μου τοποθετηση.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
τύπε το θρεντ έπρεπε να το ανοίξεις χθες  :S
το ιατρικό team του σάιτ μόνο Κυριακές επιλύει τέτοια ζητήματα  :)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
να τοποθετηθει το ζητημα στην σωστη του διασταση. Δεν ΤΗΝ εγλειψες, ΤΟΝ εγλειψες. εγινε, περασε,ανηκει στο παρελθον. παμε για αλλες τωρα.

mkavlos

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Κριτικές
276
Like
3.891
Πόντοι
10.450
θεωρητικα μπορεις να κολλησεις τα παντα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ε κατσε ρε δικε μου,ψωνιζεις αντρα,του γλυφεις τον πουτσο,τον γαμας,και μετα λες δεν εισαι πισογλεντης;
Δεν μας τα λες καλα.

Επισκέπτης
Ε κατσε ρε δικε μου,ψωνιζεις αντρα,του γλυφεις τον πουτσο,τον γαμας,και μετα λες δεν εισαι πισογλεντης;
Δεν μας τα λες καλα.

Το επομενο θα πρεπει να ειναι : Πηγα μ΄εναν τραβελο, μου τον εβαλε για λιγο, αλλα μετα τον γαμησα εγω. Δεν πιστευω να εγινα πουστης ? :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν μας τα λες καλα.
Μην τον μαλωνειs τον χριστιανο......Τα λαθη ειναι για τουs ανθρωπουs
Τωρα....ελπιζω.... να εβαλε μυαλο
Γαργαρεs με μπενταντιν  και  αφεριμ  :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
τιποτα δεν εχεις,μια χαρα εισαι,καλα Χριστουγεννα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom