Καλησπέρα παιδια. τις προάλλες "ψώνησα ενα τραβέλι" στη θεσσαλονικη να το πηδηξω. εκει π τα βγαλε ολα με κατεβασε το κεφαλι κ την εγλυψα λιγο μετα μολις συνηδητοποιησα τι κανω σηκωθηκα κ ειχα συχαθει τη ζωη. τωρα φοβάμαι . υπάρχει περίπτωση να χω κολλήσει κατι? απαντήστε σοβαρα και μη γλεντάτε. δεν είμαι πισογλέντης. εγινε κ ξενέρωσα. μετα τη πηδηξα κ εφυγα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοματικό χωρίς προφύλαξη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tolisv
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 170
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα παιδια. τις προάλλες "ψώνησα ενα τραβέλι" στη θεσσαλονικη να το πηδηξω. εκει π τα βγαλε ολα με κατεβασε το κεφαλι κ την εγλυψα λιγο μετα μολις συνηδητοποιησα τι κανω σηκωθηκα κ ειχα συχαθει τη ζωη. τωρα φοβάμαι . υπάρχει περίπτωση να χω κολλήσει κατι? απαντήστε σοβαρα και μη γλεντάτε. δεν είμαι πισογλέντης. εγινε κ ξενέρωσα. μετα τη πηδηξα κ εφυγα
Epic Postttttttttttttttttttttttttttt....
δε ξερω αν ειναι επικ ποστ. το μονο που ξερω ειναι οτι εχω χεστει μη κολλησα κατιEpic Postttttttttttttttttttttttttttt....
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
διαβασε αυτο καλε μου. στις περιστασιακες επαφες δεν ερχομαστε ποτε σ επαφη με σπερμα κ αιμα αυτο ειναι γνωστο ευρεως.
ελπιζω να βοηθησα
το διαβασα . ουτε σε σπερμα ηρ8α σε επαφη ουτε σε αιμα. οποτε να φοβαμαι η οχι?
διαβασε αυτο καλε μου. στις περιστασιακες επαφες δεν ερχομαστε ποτε σ επαφη με σπερμα κ αιμα αυτο ειναι γνωστο ευρεως.
ελπιζω να βοηθησα
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
γιατι απολογεισαι οτι δεν εισαι πισωγλεντης φιλε τολη δεν ειναι κακο που γουσταρεις να γλυφεις πουτσες τραβελιων.. ;)
ε καλα ετυχε μια φορα. και δε το ξανακανω σγρ. γενικα πρωτη επαφη ηταν στη ζωη μ τραβελι κ δε νομιζω να ξαναχωγιατι απολογεισαι οτι δεν εισαι πισωγλεντης φιλε τολη δεν ειναι κακο που γουσταρεις να γλυφεις πουτσες τραβελιων.. ;)
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
κατα πασα πιθανοτητα οχι οποτε ησυχασε κ περνα καλα χριστουγεννα με γαληνη κ χαρα!!!!!το διαβασα . ουτε σε σπερμα ηρ8α σε επαφη ουτε σε αιμα. οποτε να φοβαμαι η οχι?
καλα χριστουγεννα
astronautis@@@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 168
- Πόντοι
- 296
ελπιζω να βοηθησα
[/quote
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
καλο θα ηταν να μην ειρωνευομαστε τετοια γεγονοτα διοτι το να νομιζει καποιος οτι κατι μπορει να εχει ειναι απο τα μεγαλυτερα ψυχικα τραυματα κ ψυχπλογικα προβληματα κατ εμενα.
ελπιζω να βοηθησα
[/quote
αστροναυτης μπραβο!!!!
astronautis@@@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 168
- Πόντοι
- 296
μα δεν ερωνευτικα... απλα μου αρεσε το αρθρο!καλο θα ηταν να μην ειρωνευομαστε τετοια γεγονοτα διοτι το να νομιζει καποιος οτι κατι μπορει να εχει ειναι απο τα μεγαλυτερα ψυχικα τραυματα κ ψυχπλογικα προβληματα κατ εμενα.
αστροναυτης μπραβο!!!!
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
σου ειπα μπραβο επειδη δεν ειρωνευτηκες κ ισα ισα εδειξες ενθουσιασμο για το θεμα κ το αρθρο. το υπολοιπο ηταν μια γενικη δικη μου τοποθετηση.μα δεν ερωνευτικα... απλα μου αρεσε το αρθρο!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ε κατσε ρε δικε μου,ψωνιζεις αντρα,του γλυφεις τον πουτσο,τον γαμας,και μετα λες δεν εισαι πισογλεντης;Καλησπέρα παιδια. τις προάλλες "ψώνησα ενα τραβέλι" στη θεσσαλονικη να το πηδηξω. εκει π τα βγαλε ολα με κατεβασε το κεφαλι κ την εγλυψα λιγο μετα μολις συνηδητοποιησα τι κανω σηκωθηκα κ ειχα συχαθει τη ζωη. τωρα φοβάμαι . υπάρχει περίπτωση να χω κολλήσει κατι? απαντήστε σοβαρα και μη γλεντάτε. δεν είμαι πισογλέντης. εγινε κ ξενέρωσα. μετα τη πηδηξα κ εφυγα
Δεν μας τα λες καλα.
Επισκέπτης
Ε κατσε ρε δικε μου,ψωνιζεις αντρα,του γλυφεις τον πουτσο,τον γαμας,και μετα λες δεν εισαι πισογλεντης;
Δεν μας τα λες καλα.
Το επομενο θα πρεπει να ειναι : Πηγα μ΄εναν τραβελο, μου τον εβαλε για λιγο, αλλα μετα τον γαμησα εγω. Δεν πιστευω να εγινα πουστης ?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μην τον μαλωνειs τον χριστιανο......Τα λαθη ειναι για τουs ανθρωπουsΕ κατσε ρε δικε μου,ψωνιζεις αντρα,του γλυφεις τον πουτσο,τον γαμας,και μετα λες δεν εισαι πισογλεντης;
Δεν μας τα λες καλα.
Τωρα....ελπιζω.... να εβαλε μυαλο
Γαργαρεs με μπενταντιν και αφεριμ
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
τιποτα δεν εχεις,μια χαρα εισαι,καλα ΧριστουγενναΚαλησπέρα παιδια. τις προάλλες "ψώνησα ενα τραβέλι" στη θεσσαλονικη να το πηδηξω. εκει π τα βγαλε ολα με κατεβασε το κεφαλι κ την εγλυψα λιγο μετα μολις συνηδητοποιησα τι κανω σηκωθηκα κ ειχα συχαθει τη ζωη. τωρα φοβάμαι . υπάρχει περίπτωση να χω κολλήσει κατι? απαντήστε σοβαρα και μη γλεντάτε. δεν είμαι πισογλέντης. εγινε κ ξενέρωσα. μετα τη πηδηξα κ εφυγα