Νέα

στομαχι-κοιλια-κοιλιτσα-κοιλαρα στη γυναικα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
η ερωτηση αφορα μονο τους αντρες που γουσταρουν τις γυναικες με λιγα η πολλα πιασιματα,οι υπολοιποι μην κανετε τον κοπο να απαντησετε,δεν ωφελει σε τιποτα.σας αρεσει η κοιλια στη γυναικα?μικρη-μεγαλη-πεσμενη ακομα και σαν μποιροκοιλι εχω δει(δεν την προτιμω φυσικα) αλλα ναι γουσταρω η γυναικα να εχει κοιλια.οπως ας πουμε η κυρια απο κατω.κατι παραπανω για μενα ειναι υπερβολη.βεβαια εγκυες αποκλειονται,εγω τις βρισκω καπως αποκρουστικες.τωρα γουστα ειναι αυτα...

Συνημμένα

• 553_1000.jpg
    553_1000.jpg
    102,9 KB · Εμφανίσεις: 24

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
η ερωτηση αφορα μονο τους αντρες που γουσταρουν τις γυναικες με λιγα η πολλα πιασιματα,οι υπολοιποι μην κανετε τον κοπο να απαντησετε,δεν ωφελει σε τιποτα.σας αρεσει η κοιλια στη γυναικα?μικρη-μεγαλη-πεσμενη ακομα και σαν μποιροκοιλι εχω δει(δεν την προτιμω φυσικα) αλλα ναι γουσταρω η γυναικα να εχει κοιλια.οπως ας πουμε η κυρια απο κατω.κατι παραπανω για μενα ειναι υπερβολη.βεβαια εγκυες αποκλειονται,εγω τις βρισκω καπως αποκρουστικες.τωρα γουστα ειναι αυτα...

γιατί??

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σωστά τύπε, καθένας μπορεί να έχει ότι γούστα γουστάρει, σε δημοκρατία ζούμε, ακόμη

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26

Κολάρες, κοιλάρες, βυζάρες  και μπουτάρες!!! Και πάντα Milf/Gilf  :rockon: :rockon:

ilianacd

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
kala kanete .... ego eho kilitsa  ma thelo na ti haso na me  edelos koritsaki.  :tits2: :tits2: :tits2:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
προσωπικα δεν με χαλαει καθολου η κοιλιτσα.....σαφως ειμαι εναντια σε φετες και κοιλιακους σε γυναικες......ειναι καθαρα αντιαισθητικο και αντιθηλυκο το φαινομενο....

φυσικα δεν μιλαμε να εχει η αλλη κανεναν μπυροσκεμπε.....απλα μια κοιλιτσα ανθρωπινη με το λιπακι της μεν αλλα σφιχτη δε.....το ιδιο ισχυει και για τα μπουτια γλουτους κλπ....η γραμμωση με χαλαει γενικα γιατι δειχνει σωματικη επιτηδευση με λαθος διατροφη και γυμναστικη......αλλο γυμνασμενος αλλο γραμμωμενος εξαλλου

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.083
Πόντοι
1.206
προσωπικα δεν με χαλαει καθολου η κοιλιτσα.....σαφως ειμαι εναντια σε φετες και κοιλιακους σε γυναικες......ειναι καθαρα αντιαισθητικο και αντιθηλυκο το φαινομενο....

φυσικα δεν μιλαμε να εχει η αλλη κανεναν μπυροσκεμπε.....απλα μια κοιλιτσα ανθρωπινη με το λιπακι της μεν αλλα σφιχτη δε.....το ιδιο ισχυει και για τα μπουτια γλουτους κλπ....η γραμμωση με χαλαει γενικα γιατι δειχνει σωματικη επιτηδευση με λαθος διατροφη και γυμναστικη......αλλο γυμνασμενος αλλο γραμμωμενος εξαλλου
:headbang2:

ilianacd

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:  οχ  συγνωμη  για τα γρηκλισ    οχι  δν ειμαι  κοριτσακι  ειμαι  ομως στην ψυχη......    :pipa3: :pipa3: :pipa3:  οποιος θελει  τα λεμε κ απο κοντα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

πες πατσαβουρογαμης με μια λεξη να τελειωνουμε :rolleyes:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:  οχ  συγνωμη   για τα γρηκλισ     οχι  δν ειμαι  κοριτσακι  ειμαι  ομως στην ψυχη......     :pipa3: :pipa3: :pipa3:   οποιος θελει  τα λεμε κ απο κοντα

μεταλάς τότε τύπε ?  :2funny: :2funny: :2funny:
τέτοιο μαλί (ποιο μακρί) είχα πριν λίγο καιρό... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:  οχ  συγνωμη   για τα γρηκλισ     οχι  δν ειμαι  κοριτσακι  ειμαι  ομως στην ψυχη......     :pipa3: :pipa3: :pipa3:   οποιος θελει  τα λεμε κ απο κοντα
Οκ.
Κατανοητο και σεβαστο !!!!
Βαλε μια υπογραφη να δηλωνει "τι ακριβως εισαι" και θα βρεις το αναλογο ενδιαφερον, απο τα αναλογα ατομα και καλη τυχη στην αναζητηση σου  :)

ilianacd

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:  εσπασες καθε ρεκορ      εχεις  δει  ολες  οικροσ να εχουν δικο του ς  μαλλι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Οκ.
Κατανοητο και σεβαστο !!!!
Βαλε μια υπογραφη να δηλωνει "τι ακριβως εισαι" και θα βρεις το αναλογο ενδιαφερον, απο τα αναλογα ατομα και καλη τυχη στην αναζητηση σου  :)
σαν την δικη σου δλδ....... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom