Νέα

Στο Σούνιο έφτασε τουρκική φρεγάτα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Επίτηδες για να μην παρεξηγηθώ.Στα υπόλοιπα ,τα "ασχολίαστα", όμως δεν μου απαντάς...
Προσοχη στη σημαια??? Θυμιζει απο αρχαια Σπαρτη εως επταετια... Οχι δε θελω να ζησω σε καμια απο αυτες τις κοινωνιες...

Καθηκον μου ο στρατος??? Εκτος του οτι υποτιθεται οτι ειμαστε πολιτισμενοι και οποιος ειναι φλωρος και για τον Καιαδα επρεπε να μπορει να υπηρετησει εναλλακτικη θητεια... Εκτος, λοιπον, απο το προηγουμενο, τι μου προσφερε σωστα η χωρα αυτη για να χαραμισω 1 χρονο στο στρατο??? Μηπως σωστη περιθαλψη, μηπως σωστη παιδεια, μηπως σωστους ανθρωπους, μηπως σωστους πολιτικους???

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Προσοχη στη σημαια??? Θυμιζει απο αρχαια Σπαρτη εως επταετια... Οχι δε θελω να ζησω σε καμια απο αυτες τις κοινωνιες...

Καθηκον μου ο στρατος??? Εκτος του οτι υποτιθεται οτι ειμαστε πολιτισμενοι και οποιος ειναι φλωρος και για τον Καιαδα επρεπε να μπορει να υπηρετησει εναλλακτικη θητεια... Εκτος, λοιπον, απο το προηγουμενο, τι μου προσφερε σωστα η χωρα αυτη για να χαραμισω 1 χρονο στο στρατο??? Μηπως σωστη περιθαλψη, μηπως σωστη παιδεια, μηπως σωστους ανθρωπους, μηπως σωστους πολιτικους???
Άποψη σου. Αλλά μην ξεχνάς την γεωγραφική θέση της Ελλάδος και κάτι ακόμα. Στον στρατό πας για να μάθεις 10 πράγματα αν χρειαστεί (βέβαια αχρειαστα να είναι) η πατρίδα. Δεν θα υπερασπιστείς τη χώρα και τη σημαία γι' αυτούς αλλά θα το κάνεις για σένα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Άποψη σου. Αλλά μην ξεχνάς την γεωγραφική θέση της Ελλάδος και κάτι ακόμα. Στον στρατό πας για να μάθεις 10 πράγματα αν χρειαστεί (βέβαια αχρειαστα να είναι) η πατρίδα. Δεν θα υπερασπιστείς τη χώρα και τη σημαία γι' αυτούς αλλά θα το κάνεις για σένα.
Ναι αλλα κατα την αποψη μου οταν θα γινει πολεμος καποιου ειδους θα ειναι μονο για συμφεροντα μεγαλυτερων και λεφτα... Και κατα την αποψη μου δε θα θελω να παρω μερος σαυτον τον πολεμο... Αλλα ποιος φασιστας με αφηνει να εχω γνωμη, να παω σε εναλλακτικη θητεια στο στρατο και οταν γινει πολεμος να το παιξω νοσοκομα???

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Θα αφήσω κι εγώ ασχολίαστα τα υπόλοιπα γιατί και μόνο από αυτό που είπες είναι σίγουρο ότι εκπέμπουμε σε διαφορετικά μήκη κύματος...Επταετία σου θυμίζει να ΤΙΜΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ???Τέλος από μένα,ένας λιγότερος στην επιστράτευση και μακάρι να σου βγει σε καλό φίλε....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
στο στρατο δε μαθενισ τιποτα....παρα να βισματονισ σε σε χονουνε και να σε φιρα για το ποτοφολι του μπαμπα και μαμα,

ο ΕΣ ινε ΓΤΠΚ

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ναι αλλα κατα την αποψη μου οταν θα γινει πολεμος καποιου ειδους θα ειναι μονο για συμφεροντα μεγαλυτερων και λεφτα... Και κατα την αποψη μου δε θα θελω να παρω μερος σαυτον τον πολεμο... Αλλα ποιος φασιστας με αφηνει να εχω γνωμη, να παω σε εναλλακτικη θητεια στο στρατο και οταν γινει πολεμος να το παιξω νοσοκομα???
να στο πω αλλιώς. που μένεις? το σπίτι σου? τα παιδιά σου?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

Καημενούλη "πολιτισμένε" μαζί σου αν ζούσαμε στην Ελβετία αλλά δεν...
Ξέρεις τί έκαναν οι τούρκοι "φίλοι και σύμμαχοί μας" στους Κύπριους φαντάρους
που πιάνανε το 74 ? Άλλους τους "Τσιμεντάρανε" (για να είναι καλή η οικοδομή θέλει
καλά θεμέλια Ελληνοκυπρίους), άλλους τους Κάψανε κι άλλους τους πήρανε (τους αγνοούμενους)
για να κάνουν "πειράματα" με βιολογικά όπλα στην ανατολία.

Για οθωμανικό σέξ δεν ξέρω αν είχε στο μενού μια και το έκαναν σε όσες Κύπριες βρίσκανε
μιλάμε για καταστάσεις 2-1 (όλες οι τρύπες βουλωμένες) και μετά εκτέλεση.

Άμα θέλεις εσύ με το μυαλουδάκι σου να τα πάθεις όλα αυτά γούστο σου και καμάρι σου,

ΑΛΛΑ η Ελλάδα πρέπει να Ζήσει και Θα Ζήσει ...πσσσ, κάποιος τόχε πει αυτό νομίζω...χεχεχε

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
να στο πω αλλιώς. που μένεις? το σπίτι σου? τα παιδιά σου?
Απο ολα αυτα που ειπα αυτο (σου) εμεινε??
Ε, ελπιζω ποτε να μην τυφλωθω και να λεω "ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ", γιατι αυτο μας λες, χωρις να σκεφτομαι λιγο παραπερα...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Απο ολα αυτα που ειπα αυτο (σου) εμεινε??
Ε, ελπιζω ποτε να μην τυφλωθω και να λεω "ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ", γιατι αυτο μας λες, χωρις να σκεφτομαι λιγο παραπερα...
ποτε μα ποτε δεν είπα αυτό. ανέτρεξε παραπάνω και διάβασε τα post μου σε παρακαλώ πριν κρίνεις βιαστικά. Αυτά είναι λόγια ηλίθια.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Καημενούλη "πολιτισμένε" μαζί σου αν ζούσαμε στην Ελβετία αλλά δεν...
Ξέρεις τί έκαναν οι τούρκοι "φίλοι και σύμμαχοί μας" στους Κύπριους φαντάρους
που πιάνανε το 74 ? Άλλους τους "Τσιμεντάρανε" (για να είναι καλή η οικοδομή θέλει
καλά θεμέλια Ελληνοκυπρίους), άλλους τους Κάψανε κι άλλους τους πήρανε (τους αγνοούμενους)
για να κάνουν "πειράματα" με βιολογικά όπλα στην ανατολία.

Για οθωμανικό σέξ δεν ξέρω αν είχε στο μενού μια και το έκαναν σε όσες Κύπριες βρίσκανε
μιλάμε για καταστάσεις 2-1 (όλες οι τρύπες βουλωμένες) και μετά εκτέλεση.

Άμα θέλεις εσύ με το μυαλουδάκι σου να τα πάθεις όλα αυτά γούστο σου και καμάρι σου,

ΑΛΛΑ η Ελλάδα πρέπει να Ζήσει και Θα Ζήσει ...πσσσ, κάποιος τόχε πει αυτό νομίζω...χεχεχε
"ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ"...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
"ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ"...

Όταν έρθει η ώρα Με δική τους υπαιτιότητα ή θα τους γαμήσουμε
ή θα μας οθωμανίσουν. Εγώ προτιμώ να τους γαμίσω, εσύ εάν προτιμάς να σε
οθωμανίσουν τί να πώ ...χεχεχε. Να ξέρεις όμως οτι σε καιρό πολέμου εάν
αρνηθείς να πολεμίσεις δεν θα χρειαστεί να σε οθωμανίσουν οι τούρκοι,
οποιοσδήποτε 'ανώτερός σου' στην στρατιωτική ιεραρχία (και υποδεκανέας να είναι)
μπορεί να βγάλει το κουμπούρι του και να στην μπουμπουνίσει.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
οποιοσδήποτε 'ανώτερός σου' στην στατιωτική ιεραρχία (και υποδεκανέας να είναι)
μην τον κατηγορείς. μπορεί να είναι από τους τυχερούς που θα σηκώνονταν να φύγουν και μετά θα ερχόταν να πατήσει στα πτώματα... αλλά ας μην κάνουμε δυσοίωνες υποθέσεις!!!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Να ξέρεις όμως οτι σε καιρό πολέμου εάν
οποιοσδήποτε 'ανώτερός σου' στην στατιωτική ιεραρχία (και υποδεκανέας να είναι)
Σωπα ρε φιλε... Σοβαρα??? Μηπως γιαυτο ακριβως το λογο γινεται το μπουρδελο με την εναλλακτικη θητεια??? Λες απλα να θελουν να γλυτωσουν 1 χρονο στρατο κανοντας 2 χρονια εναλλακτικη θητεια???

Με τα μυαλα που εχω τωρα, αν γινοταν αυριο το σεναριο που λες, θα προσπαθουσα να τον παρω μαζι... :headbang:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Σωπα ρε φιλε... Σοβαρα??? Μηπως γιαυτο ακριβως το λογο γινεται το μπουρδελο με την εναλλακτικη θητεια??? Λες απλα να θελουν να γλυτωσουν 1 χρονο στρατο κανοντας 2 χρονια εναλλακτικη θητεια???

Με τα μυαλα που εχω τωρα, αν γινοταν αυριο το σεναριο που λες, θα προσπαθουσα να τον παρω μαζι... :headbang:

Συνμπουρδελιάρη Τσάμπο καταλαβαίνω τί "μυαλά" έχεις, είναι τα μυαλά που εδώ και κάτι χρόνια
'φτιάχνουν' στα σχολεία οι διάφοροι 'πολυπολιτισμικοί δάσκαλοι/καθηγητές' με την ευθύνη
βέβαια του υπουργείου 'παιδείας' με ένα σωρό 'βιβλία' 'στύλ' 'ιστορία κατά ρεπούση' και πολλά
άλλα, ΔΕΝ σε κατηγορώ, γιατί αυτό καταλαβαίνεις αυτό λές.

Όταν έρθει η ώρα της αντιπαράθεσης όμως, να είσαι σίγουρος, πως οι Ένοπλες Δυνάμεις και
όλοι οι λοιποί στρατευμένοι Έλληνες το πρώτο πράμα που θα 'καθαρίσουν' εκτός από τους
τούρκους θα είναι και 'ο εσωτερικός εχθρός', οπότε σου εύχομαι να μην σε θεωρήσει κανείς
τότε οτι ανήκεις σε αυτόν.

Πιτσιρίκο, κάπως καθυστερημένα, να απαντήσω για την 'πίστη σου' οτι δεν μπορούμε να 'νικήσουμε' σε πόλεμο με τους τούρκους. Μπορούμε να φτάσουμε και μέχρι την Κων/πολη και
όλη η Θράκη να ξαναγίνει Ελληνική, έχουμε τώρα υπεροπλία σε Αεροπορία, σε Αντιαεροπορική Άμυνα, καλύτερο Ναυτικό για την ώρα (που χρειάζεται ενίσχυση) και Στρατό Ξηράς με σύγχρονα
μέσα (αλλά οι πολιτικάντηδες δεν έχουν παραγγείλει ακόμα οβίδες για τα σύγχρονα άρματα).
Θα μας φάνε κάποιο μικρό νησί ίσως αλλά εμείς θα τους φάμε την Ανατολική Θράκη και θα τους
κάνουμε πάλι αμιγώς ασιατικό κράτος. Επίσης, η βάση της οικονομίας τους είναι στα παράλια
οπότε καταλαβαίνετε οτι το χτύπημα που θα φάνε αν χρειαστεί θα τους κάνει και μεγάλη οικονομική ζημιά (Διυλιστήρια Σμύρνης κ.λ.π.)

Και για όσους πούνε τί να την κάνουμε την Ευρωπαική πλευρά της Κων/πολης με τόσα
εκατομμύρια τούρκους κούρδους κ.λ.π., ας φανώ 'κακός' για άλλη μια φορά και ας πώ
κάτι που πιστεύω οτι ΔΕΝ θα το έκανε ο Ελληνικός Στρατός (δυστυχώς κατ΄εμέ).
...Κατά λάθος Άνθρακας, Έμπολα κι ότι άλλο γίνεται (δεν ξέρω από αυτά) στα υδραγωγεία
της Πόλης και ...καθαρίζει η ατμόσφαιρα ...μουάχαχαχα

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μακάρι να' ναι όπως τα λες. Μακάρι....

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Συνμπουρδελιάρη Τσάμπο καταλαβαίνω τί "μυαλά" έχεις, είναι τα μυαλά που εδώ και κάτι χρόνια
'φτιάχνουν' στα σχολεία οι διάφοροι 'πολυπολιτισμικοί δάσκαλοι/καθηγητές' με την ευθύνη
βέβαια του υπουργείου 'παιδείας' με ένα σωρό 'βιβλία' 'στύλ' 'ιστορία κατά ρεπούση' και πολλά
άλλα, ΔΕΝ σε κατηγορώ, γιατί αυτό καταλαβαίνεις αυτό λές.

Όταν έρθει η ώρα της αντιπαράθεσης όμως, να είσαι σίγουρος, πως οι Ένοπλες Δυνάμεις και
όλοι οι λοιποί στρατευμένοι Έλληνες το πρώτο πράμα που θα 'καθαρίσουν' εκτός από τους
τούρκους θα είναι και 'ο εσωτερικός εχθρός', οπότε σου εύχομαι να μην σε θεωρήσει κανείς
τότε οτι ανήκεις σε αυτόν.
Δεν πηρα ΤΙΠΟΤΑ απο το σχολειο, πηγαινα μονο απο υποχρεωση. Εισαι και πολυ ΚΩΛΟφασιστας αν πιστευεις οτι καποιος που δε θελει να παει στον πολεμο ειναι εσωτερικος εχθρος και θελει καθαρισμα...
Σταματω εδω την κουβεντα σε αυτο το θρεντ απο τη μερια μου...

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
σημερινο δημοσιευμα απο το ΒΗΜΑ για το καθεστως του αιγαιου.......

αξιζει,διαβαστε το.....

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Χωρίς πολλά λόγια τα θέματα που εγείρουν στο Αιγαίο τα τουρκάκια λύνονται
άμεσα εάν η Ελλάδα οριοθετήσει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της στην
θάλασσα η οποία εκτείνεται σύμφωνα με το δίκαιο της θάλασσας νομίζω στα
200 ναυτικά μίλια από τις ακτές. Ούτε κάν χρειάζεται να πάμε στα 12 ναυτικά
μίλια (αυτό το λέω για τους 'φοβητσιάρηδες').

Εάν πάλι θέλουμε να 'προκαλέσουμε' τα τουρκάκια 'να κινηθούν πρώτοι'
απλά αυξάνουμε τα χωρικά ύδατα και τον εναέριο χώρο ταυτόχρονα στα 12 μίλια
και το Αιγαίο γίνεται κλειστή Ελληνική λίμνη. Αυτό το λέω γιατί έτσι, εφόσων
λένε τα τουρκάκια οτι θα μας κηρύξουν τον πόλεμο με απόφαση της βουλής τους,
θα βρεθούμε και 'επικοινωνιακά' από πάνω, αρκεί να διαλέξουμε το καλό 'timing'
(Παράδειγμα: Οι μεγάλοι σεισμοί που έγιναν στην τουρκία, τότε ήταν υπέροχη ευκαιρία
να πάμε στα 12 ναυτικά μίλια και θα κάθονταν σαν κοτούλες) όπως αυτοί τώρα διάλεξαν
το 'timing' για να μας προκαλέσουν.

Το θέμα είναι να κυβερνούν Πατριώτες στη Χώρα και όχι Υπάλληλοι Ξένων συμφερόντων.
Επίσης κάτι κρίσιμο είναι να υπάρχει ΦΡΟΝΗΜΑ στον Ελληνικό Λαό, δηλαδή το ακριβώς
αντίθετο με αυτό που εκφράζουν άτομα του στύλ 'τσάμπο', 'βόθρος' και λοιπές
'συνασπισμένες δυνάμεις'...χεχεχε

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
οποιοσδήποτε 'ανώτερός σου' στην στρατιωτική ιεραρχία (και υποδεκανέας να είναι)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Κάποιοι σαν την παραπάνω νοσοκόμα, στην κακιά την ώρα ( που απεύχομαι ) θα φωνάζουν βοήθεια. Δυστυχώς αγαπητέ φίλε έχουμε αρκετούς τέτοιους πατριώτες...

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Πάρτε

URL]]

Stories

Νέο!