Επισκέπτης
Τελικά η ζωή είναι refresh ή μας δουλεύουνε τόσα χρόνια?
Κι έτσι να'ναι όμως,η ήβη δε φαντάζεσαι τι κρύβει..
Τελικά η ζωή είναι refresh ή μας δουλεύουνε τόσα χρόνια?
Κι έτσι να'ναι όμως,η ήβη δε φαντάζεσαι τι κρύβει..
ξέρεις κάτι και μου το κρύβεις?Κι έτσι να'ναι όμως,η ήβη δε φαντάζεσαι τι κρύβει..
Πότε θα καταλάβουμε οτι και ο Χίτλερ πρέπει να έχει όλα τα δικαιώματα του κατηγορουμένου στη δημοκρατία???????????Τελικά η ζωή είναι refresh ή μας δουλεύουνε τόσα χρόνια?
ξέρεις κάτι και μου το κρύβεις?
όπως και να χει, το αέναο στοβίλισμα της γης θα καταδεικνύει πάντα την ματαιότητα του εγώΚι έτσι να'ναι το Κάστρο της Σίφνου είναι τελικά εβραϊκό χωριό??
όπως και να χει, το αέναο στοβίλισμα της γης θα καταδεικνύει πάντα την ματαιότητα του εγώ
για ποιό λόγο νομίζεις εξάλλου οτι ο δούρρειος ίππος μέθυσε και απάτησε την Τροία με μια ψυχαναλύτρια από το Μπαγκλαντες?Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί ν'αποδειχθεί περίτρανα μέσα από τα εναλασσόμενα επίπεδα της φουτουριστικής αντικειμενικότητας η οποία θριαμβεύει τόσο μέσα όσο και πέρα από το ρεφορμισμό..
Κι έτσι να'ναι το Κάστρο της Σίφνου είναι τελικά εβραϊκό χωριό??
Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί ν'αποδειχθεί περίτρανα μέσα από τα εναλασσόμενα επίπεδα της φουτουριστικής αντικειμενικότητας η οποία θριαμβεύει τόσο μέσα όσο και πέρα από το ρεφορμισμό..
Έστω. Αλλά αν λάβουμε υπόψη τις συνθήκες που ορίζουν την σημερινή κοινωνική διαστρωμάτωση μέσω του οικονομικού ντετερμινισμού που σαφέστατα επαληθευθεί την θεωρία του "εργαλειακού" λόγου καταλήγουμε σε άλλα συμπεράσματα.
για ποιό λόγο νομίζεις εξάλλου οτι ο δούρρειος ίππος μέθυσε και απάτησε την Τροία με μια ψυχαναλύτρια από το Μπαγκλαντες?
εγώ πάλι πιστεύω πως δεν με γαμάει κανείς σας
Εγώ πάλι πιστεύω ότι τα προσετς της ιντελιγκέντιας σε συνδυασμό με τον οπορτουνισμό του λούμπεν προλεταριάτου υπονομεύουν την ολοκλήρωση της αταξικής κοινωνίας....
είδες που έρχεσαι στα λόγια μου?Ώπα αρχηγέ,εδώ έχουμε θέμα.
Τι θα ήταν προτιμότερο δλδ.
Να είχε γαμήσει ο Λαέρτης την Βρισηίδα και να είχε ανατραπεί όλο το σκηνικό σήψης στο βασίλειο της Δανιμαρκίας,ή να τα είχε γράψει ο Έκτωρας στα παπάρια του και να'χε πάει για φραπεδιά στο Λέντζο με τον Περικλή??
Ώπα αρχηγέ,εδώ έχουμε θέμα.
Τι θα ήταν προτιμότερο δλδ.
Να είχε γαμήσει ο Λαέρτης την Βρισηίδα και να είχε ανατραπεί όλο το σκηνικό σήψης στο βασίλειο της Δανιμαρκίας,ή να τα είχε γράψει ο Έκτωρας στα παπάρια του και να'χε πάει για φραπεδιά στο Λέντζο με τον Περικλή??
πάλι καλά γιατί οι αιμορροίδες μου είναι σε έξαρσηΚατόπιν μαρξιστικής ανάλυσης, η αληθής έννοια της φράσης σου!
Σαφέστατα!!! Αλλά το στηρίζεις πάνω στην θεωρία της "αναπαραγωγής της άρχουσας ιδεολογίας μέσω των θεσμών" ή απλώς συμφωνείς με το την θεωρία των ελίτ?
Το θεωρώ ιστορικά αναγκαίο και αναπόφευκτο με βάση τη στρουκοτουραλιστική δομή του μοντέλου του διαλεκτικού υλισμού, υπό το πρίσμα των αντεπαναστατικών επιρροών της σοσιαλδημοκρατίας βεβαίως- βεβαίως...
Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και το αδιαίρετο της αγίας και ομοουσίου τριάδος ειδάλλως φτάνουμε σε κβαντικές ταλατώσεις και κακό καρμα...