Νέα

Στο πλευρό των Εβραίων ο Φιντέλ Κάστρο. Να τον χαίρονται οι κομμουνιστές!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Θέλω φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφανάτικ επειγόντως

Βράδυ μπαίνει αυτός πετράν.

Εκτός κι αν τον συγκλονίσει τόσο πολύ η τρανή είδηση και μας κάνει την τιμή.... :2funny:

Λες να βγει τίποτα στη φόρα και για τον Ernesto [size=15pt]Jew[/size] Guevara???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρόμπερτ Γουίλιαμς ρε μουνιάαααααααααααααααααααααα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λες να βγει τίποτα στη φόρα και για τον Ernesto [size=15pt]Jew[/size] Guevara???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

τώρα που το λες πολύ περίεργο ήταν το μουσάκι του τύπου

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

τώρα που το λες πολύ περίεργο ήταν το μουσάκι του τύπου

Μην κάνεις εικασίες....

Κάτσε να μπει ο φφφφφφφφφ να μας πει που είναι ντοκουμενταρισμένος τύπος! :rockon:

Επισκέπτης
ασε καταλαβα μετα τα φεστιβαλ του κομματος...οι προλεταριοι τιθασευαν ανα 2 τις ορμες τους στο γυμνο κορμι σου....για να εκδικηθουν στο προσωπο σου το καπιταλισμο που εκπροσωπευες στα  ματια τους.... :knockinb:

Εκτος εαν σε ειχανε σαν κραχτη για να φερνει νεους ψηφοφορους στο κομμα...

Ημουνα μουλτιτασκινγκ γκομενα :2funny:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ημουνα μουλτιτασκινγκ γκομενα :2funny:

τωρα προσφερεις τις υπηρεσιες σου, που? σε αλλο αριστερο κομμα? σε στουντιο? ή παντρευτηκες κανενα μαλακα αστο? Εκτος βεβαια εαν η εμπειρια της κνε ηταν μια κοινωνικη προσφορα προς την εργατικη ταξη που απλα εχει τελειωσει...

Επισκέπτης
τωρα προσφερεις τις υπηρεσιες σου, που? σε αλλο αριστερο κομμα? σε στουντιο? ή παντρευτηκες κανενα μαλακα αστο? Εκτος βεβαια εαν η εμπειρια της κνε ηταν μια κοινωνικη προσφορα προς την εργατικη ταξη που απλα εχει τελειωσει...

Σε Εβραιους :rockon: :rockon: Πιστευω κι εγω οτι ειναι κατατρεγμενοι ως λαος και θελω να ανμακουφισω τον πονο τους.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Σε Εβραιους :rockon: :rockon: Πιστευω κι εγω οτι ειναι κατατρεγμενοι ως λαος και θελω να ανμακουφισω τον πονο τους.

δεν εχουν προτεραιοτητα οι μεταναστες? δεν "ακους" την αφροδιτη αλ σαλεχ (αλ γαμισεχ?)

Επισκέπτης
εγω παντως πιστευω οτι εαν επαιρνες μια πιπα στο αλαβανο δεν θα κατεβαινε υποψηφιος περιφερειαρχης εναντια στο συριζα...

Δεν μου αρεσουν οι πολιτικοι. Ειναι ασεξουαλ. :grin:

Και μη μου λες για γαμησια και πιπες. Ειμαι εκτορομωρο :cheesy:

Και γεννικα μην προσπαθεις να με καταταξεις καπου. Θα χασεις  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom