Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.145
- Πόντοι
- 3.656
Καλά το λες και μυρίζομαι ότι η ιστορία αυτή στην Ελλάδα εξυπηρετεί περισσότερο το μερίδιο που χάνουν τα κανάλια πχ οτέ τιβί αντ1πλας κτλπ παρά τα torrents.Πρώτα πρώτα, αν διαβάζω καλά γιατί είμαι και ψόφιος, το θέμα αφορά όποιον έχει παράνομο εξοπλισμό ή λογισμικό.
Όπως και να έχει, θεωρώ δύσκολο ο μηχανισμός να σπαταλήσει πόρους και τις ελάχιστες εργατοώρες του για να ασχοληθεί με τον Τάκη που βλέπει game of thrones και τη Σούλα που βλέπει ταινίες με τον Ryan Gosling. Κανένας δεν θα ζητήσει τα στοιχεία τους από το Nord vpn και τα υπόλοιπα.
Δεν ξέρω αν είναι βέβαια στην μέση κάποια ευρωπαική οδηγία που υποχρεώνει τα κράτη μέλη να νομοθετήσουν έτσι. Αν ήταν έτσι....θα μπορούσαν να ζητήσουν από το NordVPN τα στοιχεία των χρηστών...αλλά....όπως και το mullvad και το proton....έχει no log policy...το οποίο σημαίνει ότι (υποτίθεται) δεν κρατάει δεδομένα σου για να τα δώσει μετά στις αρχές.
Αν και δεν ξέρω τι παίζει με το traffic ανά πάσα ώρα και στιγμή στους servers τους. Εγώ θα στήριζα το mullvad προσωπικά.