Νέα

Στο κυνήγι την πειρατεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
450
Πόντοι
21
και βεβαια ειναι δυνατον να βρεθει , απο το τραφικ μπορουν να βρεθουν ολα , ειδικα αυτα τα τηλεοπτικά που τραβανε και στελνουν πολλα δεδομενα συνεχόμενα.

Το θεμα ειναι οτι θα βρουν πολλους , πως θα παιξει το θεμα ; θα τους γκρουπαρουν και θα αρχισουν να στελνουν ραβασα΄κια ανα γκρουπ ;;

Επισης μην ξεχνάτε οτι ειμαστε στην Ελλαδα , και πρεπει εσυ να αποδειξεις οτι εισαι αθωος σε οτι εχει να κανει με το κρατος , πρωτα πληρωνεις και μετα
πας να βρεις το δικιο σου .. Δεν παιζει το "για πειτε μου τι ειδα και τι δεν ειδα και μου στειλατε προστιμο"
Ότι και να κάνουν το πειρατικό δεν πρόκειται να το εξολοθρεψουν εντελώς.
Απλά θα πάρουν φωτιά τα vpn

• Like
Αντιδράσεις: hijra

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.403
Πόντοι
12.756
Ότι και να κάνουν το πειρατικό δεν πρόκειται να το εξολοθρεψουν εντελώς.
Απλά θα πάρουν φωτιά τα vpn

καλα αυτο ναι , δεν τίθεται προς συζητηση .. οτι και να μπει θα βρεθει κάτι που θα το παρακάμπτει :coffee:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.109
Πόντοι
5.827
και βεβαια ειναι δυνατον να βρεθει , απο το τραφικ μπορουν να βρεθουν ολα , ειδικα αυτα τα τηλεοπτικά που τραβανε και στελνουν πολλα δεδομενα συνεχόμενα.
Έχεις ιδέα πόσα είναι τα streaming sites και οι torrent trackers; Άμα απλά βλέπουν ότι τραβάω συνεχόμενα, δεν πάει να πει ότι streamάρω πειρατικά κιόλας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.063
Πόντοι
3.656
Δεν ισχύει, το μόνο που προστατεύει το vpn είναι το site που συνδέεσαι να μην βλέπει την ip σου αλλά την ip του vpn που ως επί το πλείστον είναι αναγνωρίσιμη και το σαιτ γνωρίζει (και κρατάει αρχείο) με τις επισκέψεις σου μέσω του vpn.

Αν το vpn βρίσκεται στην Ευρώπη ή στην Αμερική και υπάρχει δικαιοδοσία...και το vpn έχει πολιτική να κρατάει τα στοιχεία σου....αν πραγματικά υπάρξει σοβαρή κίνηση θα την δώσει την ip των χρηστών σε 10 seconds.

Αν είναι και δωρεάν vpn....σε 3 seconds....

Από την άλλη....ποιος κατεβάζει πλέον πειρατικές μαλακίες ρε τύποι? 10 ευρώ το μήνα έχει το στριμ :confused:

φαντάζομαι μέσος τυπάς που κατεβάζει ''BreakingBad Season1.exe'' και το κλικάρει αβίαστα :rockon:

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
356
Πόντοι
21
Εδώ που τα λέμε ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. όσο περνάει ο καιρός αλλάζουν τα πράγματα και αλλάζουν γρήγορα και απότομα.
πολύ χύμα μας είχαν μέχρι τώρα και πλέον σφίγγουν τα ζωνάρια... :knuppel: (FUCK!!!)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
34.117
Πόντοι
5.506
Δεν ισχύει, το μόνο που προστατεύει το vpn είναι το site που συνδέεσαι να μην βλέπει την ip σου αλλά την ip του vpn που ως επί το πλείστον είναι αναγνωρίσιμη και το σαιτ γνωρίζει (και κρατάει αρχείο) με τις επισκέψεις σου μέσω του vpn.

Αν το vpn βρίσκεται στην Ευρώπη ή στην Αμερική και υπάρχει δικαιοδοσία...και το vpn έχει πολιτική να κρατάει τα στοιχεία σου....αν πραγματικά υπάρξει σοβαρή κίνηση θα την δώσει την ip των χρηστών σε 10 seconds.

Αν είναι και δωρεάν vpn....σε 3 seconds....

Από την άλλη....ποιος κατεβάζει πλέον πειρατικές μαλακίες ρε τύποι? 10 ευρώ το μήνα έχει το στριμ :confused:

φαντάζομαι μέσος τυπάς που κατεβάζει ''BreakingBad Season1.exe'' και το κλικάρει αβίαστα :rockon:
δεν ειναι 10 το στριμ...μαλλον ειναι αλλα θελεις παρα πολλα 10

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.109
Πόντοι
5.827

Και πώς το κόβεις, κάθε ελληνικός ISP θα ρωτάει κάθε VPN provider που υπάρχει να του δώσει τη λίστα των IPs που έχουν επισκεφθεί οποιαδήποτε πειρατική σελίδα;

Τόσο έχει στο νέτφλιξ που έχει κάποιες συγκεκριμένες επιλογές. Αν θέλεις να έχεις μια ικανοποιητική ποικιλία από ταινίες και σειρές, θα πρέπει να πληρώνεις συνδρομή σε 4-5 διαφορετικές πλατφόρμες. Εμένα το νέτφλιξ δε με καλύπτει, σπάνια βρίσκω κάτι της προκοπής να δω εκεί.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.063
Πόντοι
3.656
δεν ειναι 10 το στριμ...μαλλον ειναι αλλα θελεις παρα πολλα 10
Ε εντάξει....πόσο θα δεις κιόλας...κάνα 12 έχει το νετφλιξ κάνα 10ρικο το άμαζον και κάνα 10ρικο ακόμα το απλ τιβί.

και μπορείς επίσης να κάνεις και ρεντ ταινίες και σειρές με τύπου 5 ευρώ από το άμαζον.

με ένα 30άρι το μήνα ας πούμε είσαι κομπλέ αν θες τόσα πολλά...εγώ έχω τα παραπάνω και ζήτημα αν βλέπω μόνο νετφλιξ :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.403
Πόντοι
12.756
Έχεις ιδέα πόσα είναι τα streaming sites και οι torrent trackers; Άμα απλά βλέπουν ότι τραβάω συνεχόμενα, δεν πάει να πει ότι streamάρω πειρατικά κιόλας.

ε και ;; εχεις ιδεα ποιοι θα τα ψαχνουν αυτα ;; νομιζεις θα τυπωσουν καρτελες και θα κοιτανε με τον χαρακα ;;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
34.117
Πόντοι
5.506
Ε εντάξει....πόσο θα δεις κιόλας...κάνα 12 έχει το νετφλιξ κάνα 10ρικο το άμαζον και κάνα 10ρικο ακόμα το απλ τιβί.

και μπορείς επίσης να κάνεις και ρεντ ταινίες και σειρές με τύπου 5 ευρώ από το άμαζον.

με ένα 30άρι το μήνα ας πούμε είσαι κομπλέ αν θες τόσα πολλά...εγώ έχω τα παραπάνω και ζήτημα αν βλέπω μόνο νετφλιξ :confused:
εγω εχω και τα αθλητικα...εδω φτασαμε για να δουμε φ1 να πληρωνουμε αντ1

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.063
Πόντοι
3.656
Και πώς το κόβεις, κάθε ελληνικός ISP θα ρωτάει κάθε VPN provider που υπάρχει να του δώσει τη λίστα των IPs που έχουν επισκεφθεί οποιαδήποτε πειρατική σελίδα;
Όχι...ο Ελληνικός ISP θα σου μπλοκάρει κατευθείαν το domain πχ όπως είχε γίνει με το piratebay (αν δεν έχεις vpn)

αν έχεις vpn είναι πιο δύσκολο αλλά ανάλογα με το πόσο το θέλει το κράτος...γίνεται αλλά όχι εύκολα.

Να επισημάνω ότι το να ψάχνεις στο ίντερνετ domains ''ανοιχτά'' για να κλικάρεις και να κατεβάσεις torrents είναι επικίνδυνη τακτική.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.403
Πόντοι
12.756
εγω εχω και τα αθλητικα...εδω φτασαμε για να δουμε φ1 να πληρωνουμε αντ1

Αναφορα που πληρωνεις Αντ1 :coffee:
Βρες τα απο κάπου αλλου , και απο το site της Φ1 νομιζω μπορεις να πληρωσεις και να δεις , και απο δορυφόρο εχει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

f1 δεν ανεβαίνει μετά από κάποιες μέρες και στο youtube?

Μαγνητοσκοπημενη F1 ειναι σαν να παιζει τσοντα στο ραδιοφωνο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.109
Πόντοι
5.827
Όχι...ο Ελληνικός ISP θα σου μπλοκάρει κατευθείαν το domain πχ όπως είχε γίνει με το piratebay (αν δεν έχεις vpn)

αν έχεις vpn είναι πιο δύσκολο αλλά ανάλογα με το πόσο το θέλει το κράτος...γίνεται αλλά όχι εύκολα.

Να επισημάνω ότι το να ψάχνεις στο ίντερνετ domains ''ανοιχτά'' για να κλικάρεις και να κατεβάσεις torrents είναι επικίνδυνη τακτική.
Ναι, θα τα μπλοκάρει σε επίπεδο DNS που άμα βάλεις άλλον DNS proxy ή VPN, γεια σας... Όπως επίσης δεν έχει τα domains από κάθε πειρατικό σάιτ που υπάρχει, γι' αυτό και κάποια δεν τα μπλοκάρει και ανοίγουν κανονικά.. Εδώ όμως λέμε ότι σύμφωνα με το νόμο θα πέφτει κατευθείαν πρόστιμο χωρίς μπλοκάρισμα domain.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.109
Πόντοι
5.827
ε και ;; εχεις ιδεα ποιοι θα τα ψαχνουν αυτα ;; νομιζεις θα τυπωσουν καρτελες και θα κοιτανε με τον χαρακα ;;
Τι σημασία έχει ποιοι θα τα ψάχνουν και πώς θα τα κοιτάνε; Αυτό που λέω είναι ότι τα πειρατικά sites είναι άπειρα και δε γίνεται να τα ξέρουν όλα οι ISPs.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.403
Πόντοι
12.756
Τι σημασία έχει ποιοι θα τα ψάχνουν και πώς θα τα κοιτάνε; Αυτό που λέω είναι ότι τα πειρατικά sites είναι άπειρα και δε γίνεται να τα ξέρουν όλα οι ISPs.

εχει μεγαλη σημασια , γιατι αυτοι ξερουν και εχουν τα εργαλεια να τα βρουν , και οσα ειναι , και αν δεν τα βρουν ολα μπορουν να βρουν το μεγαλυτερο κομματι , και οσο αυτα θα ανοιγουν σε αλλους σερβερς θα τους βρισκουν και εκει μετα απο λιγο.

Αν θελεις να βρεις και εχεις τα εργαλεια και τα μέσα βρίσκεις αρκετα πραγματα , δεν μιλαμε τωρα για dark web και τετοια , μιλάμε για μεχρι πειρατεια κατασταση..
Αρα αν δεν τους εβρισκαν με τιποτα γιατι πανε ολοι τους σερβερς σε κατι χωρες που δεν διώκεται αυτο σαν αδικημα ;; αυτοι δεν ξερουν να κρυφτουν και πρεπει να πανε
σε κατι γαμωμέρη που εχουν προστασια απο νομοθετικη πλευρά ..

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.008
Πόντοι
96
Στο youtube έχει πολλά ωραία τραγούδια που μπορείς να κατεβάσεις με youtube downloader ή clipgrab. Αυτοί που τα ανεβάζουν νομίζω δεν έχουν πληρώσει πνευματικά δικαιώματα. Εμείς που μπορεί να τα κατεβάσουμε για την καύλα μας, κινδυνεύουμε ; :huh:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.166
Πόντοι
7.046
Ποιός ξέρει, θα δούμε. Αδύνατο να τους πιάσουν όλους και να ελέγχουν τα πάντα στο Διαδίκτυο. Νομίζω ότι απλά θα ρίχνουν κάθε φορά/ημέρα τα δίχτυα τους και ότι πιάσουν κάθε φορά. Αν αποδειχθεί και αρκετά κερδοφόρο στα έσοδα του κράτους, δεν νομίζω να σταματήσουν σε λίγο καιρό.

Θα δούμε με τον καιρό τι θέλουν να κάνουν και πώς, μέχρι ποιό σημείο θα εντοπίζουν, αν θα το πάνε παραπάνω ή όχι.

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.109
Πόντοι
5.827
Στο youtube έχει πολλά ωραία τραγούδια που μπορείς να κατεβάσεις με youtube downloader ή clipgrab. Αυτοί που τα ανεβάζουν νομίζω δεν έχουν πληρώσει πνευματικά δικαιώματα. Εμείς που μπορεί να τα κατεβάσουμε για την καύλα μας, κινδυνεύουμε ; :huh:
Αλίμονο άμα ήταν και να ελέγχουν κάθε βίντεο που παρακολουθούμε στο youtube ή κατεβάζουμε άμα έχει πληρωμένα πνευματικά δικαιώματα ή όχι...

• Like
Αντιδράσεις: akis..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom