Νέα

Στο κυνήγι την πειρατεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.586
Πόντοι
206
ευχαριστω .. τη συγκριση ηθελα να δω..εχω ηδη youtube music

Καλό το YT Music και το Spotify αλλά δεν διαβάζουν την τοπική σου βιβλιοθήκη. Μόνο ότι τους βάλεις εσύ στα αγαπημένα σου. Αν έχεις ήδη μουσική τότε είναι πολύ χρονοβόρο να ψάχνεις ένα ένα. Εγώ χρησιμοποιώ το Tidal διότι είναι το μόνο που συνεργάζεται με προγράμματα για να έχεις ταυτόχρονα και την τοπική μουσική σου.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.471
Πόντοι
456
Μιλάμε για ένα ακόμα μεγάλο έργο της κυβερνησάρας της κούλας για το πως θα βρεί λεφτά να πληρώσει τα χρέη της.

Εεε πως θα προστατεύσει τα φιλαράκια του, τους ολιγάρχες απο τα καρτελ των τηλεπικοινωνιών? Με το να κυνηγάει και να βάζει πρόστιμα στους απλούς πολίτες φυσικά

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
847
Πόντοι
86
Δεν αποκλειεται
Παω αυριο στην δημοτικη βιβλιοθηκη. Τσιμπαω απο το ραφι, ας πουμε το βιβλιο "Η φιλοσοφια του μπουντουαρ" (αυτο μου εκανε κλικ εμενα, τι να κανουμε τωρα?), καθομαι στο τραπεζι και διαβαζω. Ερχεται ο βιβλιοθηκαριος, με βλεπει, μου κοβει ενα ωραιο προστιμο, γιατι βιαβαζω πορνογραφικο υλικο. Αλλα το βιβλιο δεν αποσυρεται απο το ραφι.
Περνουν νομιμη αδεια και δουλευουν, το μπουρδελο, η ιεροδουλη, η τσατσα, ο λουπινιαν, ο νταβατζης, ο προαγωγος κτλ. Παω εγω ο πελατης να μπω, εχουν στημενο εναν μπασκινα στην πορτα και μου κοβει, ενα ωραιο προστιματακι, το μπουρδελακι εξακολουθει και δουλευει
Ισως ειναι μια λυση, οι "εγκεφαλικες διαννοιες" που τα σκεφτονται ξερουν καλυτερα. Θαυμαστος Καινουργιος Κοσμος του Αλντους Χαξλευ. Και ελεγα οτι ταχω δει ΟΛΑ,ρε πουτη μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom