master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε μου ξερω οτι και εσυ εχεις βγεις με καποιες. ;)γιατι τις αλλες τις ξερει νομιζεις?
ο μαστερακος ειναι, ο μυνχαουζεν του σαϊτ.....
τυπε μου ξερω οτι και εσυ εχεις βγεις με καποιες. ;)γιατι τις αλλες τις ξερει νομιζεις?
οχι εσενα δεν σε γνωριζω.ούτε εμένα με ξέρεις
:Ρ
γιατι τις αλλες τις ξερει νομιζεις?
τι θα πει μυνχάουζεν?
Μεγάλος παραμυθάς σαν τον βαρώνο Μυνχάουζεν στην ομώνυμη ταινία. Ψεύτης ολκής.
δεν ειναι ταινια απλα τυπε,βιβλιο ηταν.Μεγάλος παραμυθάς σαν τον βαρώνο Μυνχάουζεν στην ομώνυμη ταινία. Ψεύτης ολκής.
αλλο σου εξηγησε ο τυπας αλλο καταλαβες εσυ.
δηλαδή είναι γνωστό σε όλους ε? νόμιζα ότι ήταν μόνο δική μου εντύπωση!
αλλο σου εξηγησε ο τυπας αλλο καταλαβες εσυ.
ντροπη σου,γιατι το λες αυτο;εγώ κατάλαβα οτι σε ειπε ψευτη. και συμφωνησα. λάθος καταλαβα?
σου εξηγησε ποιος ειναι ο μυνχαουζεν που ρωτησες τι σημαινει.εγώ κατάλαβα οτι σε ειπε ψευτη. και συμφωνησα. λάθος καταλαβα?
Στείλε.Δεν νομίζω ότι ο τίτλος είναι σωστός. Εγώ εχω φώτο quardeen η οποία έχει απίστευτη κωλάρα
καθώς και βυζιά siasia τα οποία μεγαλώνουν γενιές ολόκληρες. Για αυτό προσπαθώ να επαναφέρω
το thread με τα μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερος κώλος του site, αλλά δεν με ακούει κανείς.
Δεν νομίζω ότι ο τίτλος είναι σωστός. Εγώ εχω φώτο quardeen η οποία έχει απίστευτη κωλάρα
καθώς και βυζιά siasia τα οποία μεγαλώνουν γενιές ολόκληρες. Για αυτό προσπαθώ να επαναφέρω
το thread με τα μεγαλύτερα βυζιά/ωραιότερος κώλος του site, αλλά δεν με ακούει κανείς.
Παίδες υπάρχεi καταλληλότερο thread για αυτόν τον σκοπό μην τα ξαναλέμε.Οποιος εχει φωτο με τον κωλο της κουα παρακαλειται να την βαλει σε κοινη θεα αμεσα γιατι το εχουμε αναγκη
Mην τα θέλετε όλα δικά σας. Στο άλλο thread θα ποσταριστεί.Τυπε μην μασας με τα θρεντ βαλε φωτο λεμε
Προσωπικά είμα εντελώς της amateur κατάστασης οπότε δικαιολογούμαι.800 θρεντ με κώλους και βυζιά,εσείς στων γυναικών του φόρουμ κολλήσατε αρρωστάκια..
απο και ως που τυπε εσυ εχεις φωτο της quard?Mην τα θέλετε όλα δικά σας. Στο άλλο thread θα ποσταριστεί. Προσωπικά είμα εντελώς της amateur κατάστασης οπότε δικαιολογούμαι.