Νέα

Στο φόρουμ αυτό (όπως και πολλά άλλα) από γυναίκες ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μην δίνετε σημασία, καλή μου Βελούδω. Από ότι φαίνεται, άλλος έχει πρόσβαση σε βαρβιτουρικά και άλλος τα παίρνει.
Ντάξει βαράτε όλοι....μου αξίζει,ας πρόσεχα!!! *P

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ
[size=14pt]ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΖΑ .......[/size]

Φίλε μου, οι περισσότερες έτσι είναι! Οι υπόλοιπες (που δεν μπορείς να τις κατατάξεις στα μπάζα), αντί το μπάζωμα να το έχουν στην εμφάνιση το έχουν στο μυαλό (πλην ελαχιστότατων εξαιρέσεων).

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ
[size=14pt]ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΖΑ .......[/size]

Καμία πιστοποιημένη φωτό
να δείχνει το αντίθετο .........
[move]
[size=25pt]
ΟΛΕΣ ΜΠΑΖΑ !!!!!!![/size][/move]

Και η Αλιντισσα............μπαζο???  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
To, όλες, ειναι μεγαλη κουβεντα. Προυποθετει οτι τις εχεις δει και ολες για να εισαι απολυτος. Πραγμα πιστευω δυσκολο. Στατιστικα , ενας μεγαλος αριθμος , θα ειναι , αλλα το ιδιο ισχυει και για τον αρρεν πληθυσμο. Δεν ειμαστε γεματοι ουτε Μονικες Μπελουτσι ,ουτε Μπραντ Πιτ.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Όταν εμφανίζεται καμία όμορφη ή έξυπνη, πλακώνουν οι μπινελογαμήκουλες και τα κάνουν όλα μούτι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φίλε μου, οι περισσότερες έτσι είναι! Οι υπόλοιπες (που δεν μπορείς να τις κατατάξεις στα μπάζα), αντί το μπάζωμα να το έχουν στην εμφάνιση το έχουν στο μυαλό (πλην ελαχιστότατων εξαιρέσεων).
εγω παντως εχω μιλησει με καποιες,εχω βγει με καποιες και καμια δεν ηταν μπαζο μια χαρα ηταν.δεν τις εχω δει ολες,αλλα ολες γνωριζονται μεταξυ τους και ξερει η μια την αλλη.μια χαρα κοπελες ειναι ολες και στο μυαλο και στην εμφανιση.
δεν γνωριζω μονο βελβυ,αλιντισσα,μουνιτσα,αλλα για την βελβυ εχω ακουσει καλα σχολια. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εγω παντως εχω μιλησει με καποιες,εχω βγει με καποιες και καμια δεν ηταν μπαζο μια χαρα ηταν.δεν τις εχω δει ολες,αλλα ολες γνωριζονται μεταξυ τους και ξερει η μια την αλλη.μια χαρα κοπελες ειναι ολες και στο μυαλο και στην εμφανιση.
δεν γνωριζω μονο βελβυ,αλιντισσα,μουνιτσα,αλλα για την βελβυ εχω ακουσει καλα σχολια. :grin:

Νομίζω ότι μιλάς για τις βόρειες περιοχές της χώρας. Εδώ στο Νότο, έχει κατιμά.... :rolleyes:

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0

ούτε εμένα με ξέρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom