Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Περίπτερο έχει,δεν έχει φαρμακείο.
O Λάκης?
Περίπτερο έχει,δεν έχει φαρμακείο.
Γράψε λάθος,έχουμε τις αδυναμίες μας κ μεις κ από τον έρωτα δεν βλέπουμε μπρστά μας.O Λάκης?
O Λάκης?
Ντάξει βαράτε όλοι....μου αξίζει,ας πρόσεχα!!! *PΜην δίνετε σημασία, καλή μου Βελούδω. Από ότι φαίνεται, άλλος έχει πρόσβαση σε βαρβιτουρικά και άλλος τα παίρνει.
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ
[size=14pt]ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΖΑ .......[/size]
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ
[size=14pt]ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΖΑ .......[/size]
Καμία πιστοποιημένη φωτό
να δείχνει το αντίθετο .........
[move]
[size=25pt]
ΟΛΕΣ ΜΠΑΖΑ !!!!!!![/size][/move]
σκασεη κουαρ ειναι θεα
την εχω δει στο γυμναστηριο
γιατι ρε καπετανιο;
γιατι το να την λες Θεα απλα ειναι πολυ λιγο.γιατι ρε καπετανιο;
γιατι ρε καπετανιο;
την κρυφογουσταρεις;γιατι το να την λες Θεα απλα ειναι πολυ λιγο.
εγω παντως εχω μιλησει με καποιες,εχω βγει με καποιες και καμια δεν ηταν μπαζο μια χαρα ηταν.δεν τις εχω δει ολες,αλλα ολες γνωριζονται μεταξυ τους και ξερει η μια την αλλη.μια χαρα κοπελες ειναι ολες και στο μυαλο και στην εμφανιση.Φίλε μου, οι περισσότερες έτσι είναι! Οι υπόλοιπες (που δεν μπορείς να τις κατατάξεις στα μπάζα), αντί το μπάζωμα να το έχουν στην εμφάνιση το έχουν στο μυαλό (πλην ελαχιστότατων εξαιρέσεων).
οχι ρε ειναι φιλαρακι και εχει απιστευτες γνωσεις σε θεματα συμπληρωματων και γυμναστηριουτην κρυφογουσταρεις;
α...ρε κουφαλιτσα
εγω παντως εχω μιλησει με καποιες,εχω βγει με καποιες και καμια δεν ηταν μπαζο μια χαρα ηταν.δεν τις εχω δει ολες,αλλα ολες γνωριζονται μεταξυ τους και ξερει η μια την αλλη.μια χαρα κοπελες ειναι ολες και στο μυαλο και στην εμφανιση.
δεν γνωριζω μονο βελβυ,αλιντισσα,μουνιτσα,αλλα για την βελβυ εχω ακουσει καλα σχολια.
οχι ρε ειναι φιλαρακι και εχει απιστευτες γνωσεις σε θεματα συμπληρωματων και γυμναστηριου
οσες συμβουλες μου εχει δωσει εχουν βγει σουπερ.
εγω παντως εχω μιλησει με καποιες,εχω βγει με καποιες και καμια δεν ηταν μπαζο μια χαρα ηταν.δεν τις εχω δει ολες,αλλα ολες γνωριζονται μεταξυ τους και ξερει η μια την αλλη.μια χαρα κοπελες ειναι ολες και στο μυαλο και στην εμφανιση.
δεν γνωριζω μονο βελβυ,αλιντισσα,μουνιτσα,αλλα για την βελβυ εχω ακουσει καλα σχολια.
γιατι τις αλλες τις ξερει νομιζεις?ούτε εμένα με ξέρεις
:Ρ