raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.831
- Πόντοι
- 5.006
ποια ειναι αυτη στην φωτο σου????????????Αντρες χρυσή μου. τα αρχίδια τα έχουν μόνο για να τα ξύνουν
ποια ειναι αυτη στην φωτο σου????????????Αντρες χρυσή μου. τα αρχίδια τα έχουν μόνο για να τα ξύνουν
Ε βεβαια,πως θα ριξουμε τα γκομενακια αν δεν το παιξουμε πολιτισμενοι? Η τακτικη θελει πρωτα να νομιζει οτι βρηκε τον συγραφεα του σαβουαρ βιβ και μετα να καταλαβει οτι εκανε σχεση με τον τσοπανι....
Δεν υπαρχουν μπαζα, υπαρχει μονο ανεπαρκης ποσοτητα αλκοολ
ποια ειναι αυτη στην φωτο σου????????????
δεν λες παλι καλα που υπαρχουν και αυτοι και σου το βρεχουν και λιγο...ο ορισμός του σαβουρογαμη :-*
η σμυρνια???η στέλλα
Γιαυτο το μοτο μου ειναι :βρεξτο μου και ας ειναι και λιγοδεν λες παλι καλα που υπαρχουν και αυτοι και σου το βρεχουν και λιγο...
κοιτα πλακα πλακα αν σου κολουσαμε ολες τις φωτο απο το προφιλ σου επανω σου,παιζει και να γινοσουν γαμευσιμη...Γιαυτο το μοτο μου ειναι :βρεξτο μου και ας ειναι και λιγο
κοιτα πλακα πλακα αν σου κολουσαμε ολες τις φωτο απο το προφιλ σου επανω σου,παιζει και να γινοσουν γαμευσιμη...
μας εχεις κατακαυλωσει με τις φωτογραφιες σου μωρη γαλερα...
απ το γαμησι εχει κολλησει.....η σμυρνια???
θα της κολλησαν ρετσινια, μαλλον...απ το γαμησι εχει κολλησει.....
κρατα την ατακα μου,συντομα θα ανοιξω επικο θρεντ κυριακατικο να ξεφτιλισω την χοντρη ελλεηνιδαθα της κολλησαν ρετσινια, μαλλον...
Γιαυτο το μοτο μου ειναι :βρεξτο μου και ας ειναι και λιγο
γαμήσιμο κωλαράκι
ευχαριστω παω να το βρεξω
το ποδαράκι όμως δεν φαίνεται καλά,ίσως έπρεπε να το σηκώσεις λίγο πιο πάνω ;)
Καλα καταρχας το ειπα ειρονικα .Ομως δεν παυει να ειναι αληθεια οτι οι γυναικες στην αρχη θελουν λιγο παραμυθι με την καλη ενοια και λιγο να θεοποιησουν τον αλλον αλλιως δεν...Αλλοστε ειναι κοινος γνωστο οτι στην αρχη και ο αντρας και οι γυναικα ιοθετουν μια συμπεριφορα μη σου πω και 90 μοιρες διαφορετικη απο την πραγματικη τους...Αυτό δεν γίνεται μάγκα μου. Εκτός και αν είναι η αλλη στόκος. Ε αν είναι στόκος βέβαια προφανως και της αξίζει ο τσοπανης (δεν εννοω τον τζιελακι μου )
Καλα καταρχας το ειπα ειρονικα .Ομως δεν παυει να ειναι αληθεια οτι οι γυναικες στην αρχη θελουν λιγο παραμυθι με την καλη ενοια και λιγο να θεοποιησουν τον αλλον αλλιως δεν...Αλλοστε ειναι κοινος γνωστο οτι στην αρχη και ο αντρας και οι γυναικα ιοθετουν μια συμπεριφορα μη σου πω και 90 μοιρες διαφορετικη απο την πραγματικη τους...
ετσι...μ αυτα τα πραγματα δεν παιζουμε...Μου άρεσε η λεπτομέρια των 90 και οχι 180 μοιρών
Κανονικα επρεπε να βαλω κατι σε φαση απο 50 μεχρι 360 μοιρες γιατι δεν συμπεριφεροντε ολοι το ιδιο αλλα μαλλον θα επερνε τη λαμψη απο το βαθυστοχαστο νοημα του κομεντ μουΜου άρεσε η λεπτομέρια των 90 και οχι 180 μοιρών