Νέα

Στο φόρουμ αυτό (όπως και πολλά άλλα) από γυναίκες ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ε βεβαια,πως θα ριξουμε τα γκομενακια αν δεν το παιξουμε πολιτισμενοι? Η τακτικη θελει πρωτα να νομιζει οτι βρηκε τον συγραφεα του σαβουαρ βιβ και μετα να καταλαβει οτι εκανε σχεση με τον τσοπανι....

Αυτό δεν γίνεται μάγκα μου. Εκτός και αν είναι η αλλη στόκος. Ε αν είναι στόκος βέβαια προφανως και της αξίζει ο τσοπανης (δεν εννοω τον τζιελακι μου  :2funny: )

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.831
Πόντοι
5.006
 Γιαυτο το μοτο μου ειναι :βρεξτο μου και ας ειναι και λιγο :rockon: :rockon:
κοιτα πλακα πλακα αν σου κολουσαμε ολες τις φωτο απο το προφιλ σου επανω σου,παιζει και να γινοσουν γαμευσιμη...
μας εχεις κατακαυλωσει με τις φωτογραφιες σου μωρη γαλερα... :bigdick: :bigdick: :bigdick:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κοιτα πλακα πλακα αν σου κολουσαμε ολες τις φωτο απο το προφιλ σου επανω σου,παιζει και να γινοσουν γαμευσιμη...
μας εχεις κατακαυλωσει με τις φωτογραφιες σου μωρη γαλερα... :bigdick: :bigdick: :bigdick:

χαχαχααχαχχααχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα της κολλησαν ρετσινια, μαλλον...
κρατα την ατακα μου,συντομα θα ανοιξω επικο θρεντ κυριακατικο να ξεφτιλισω την χοντρη ελλεηνιδα

ΥΓ ΟΧΙ την Ερι,την χοντρη που μου προκαλεσε οσφυαλγια

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αυτό δεν γίνεται μάγκα μου. Εκτός και αν είναι η αλλη στόκος. Ε αν είναι στόκος βέβαια προφανως και της αξίζει ο τσοπανης (δεν εννοω τον τζιελακι μου  :2funny: )
Καλα καταρχας το ειπα ειρονικα  :P .Ομως δεν παυει να ειναι αληθεια οτι οι γυναικες στην αρχη θελουν λιγο παραμυθι με την καλη ενοια και λιγο να θεοποιησουν τον αλλον αλλιως δεν...Αλλοστε ειναι κοινος γνωστο οτι στην αρχη και ο αντρας και οι γυναικα ιοθετουν μια συμπεριφορα μη σου πω και 90 μοιρες διαφορετικη απο την πραγματικη τους...

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλα καταρχας το ειπα ειρονικα  :P .Ομως δεν παυει να ειναι αληθεια οτι οι γυναικες στην αρχη θελουν λιγο παραμυθι με την καλη ενοια και λιγο να θεοποιησουν τον αλλον αλλιως δεν...Αλλοστε ειναι κοινος γνωστο οτι στην αρχη και ο αντρας και οι γυναικα ιοθετουν μια συμπεριφορα μη σου πω και 90 μοιρες διαφορετικη απο την πραγματικη τους...

Μου άρεσε η λεπτομέρια των 90 και οχι 180 μοιρών  :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μου άρεσε η λεπτομέρια των 90 και οχι 180 μοιρών  :grin: :grin:
Κανονικα επρεπε να βαλω κατι σε φαση απο 50 μεχρι 360 μοιρες γιατι δεν συμπεριφεροντε ολοι το ιδιο αλλα μαλλον θα επερνε τη λαμψη απο το βαθυστοχαστο νοημα του κομεντ μου  :P :P

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom