Νέα

Στο φόρουμ αυτό (όπως και πολλά άλλα) από γυναίκες ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Aμα θυμαμαι καλα ο Ελευθεροπουλος ειχε κανει την μαλακια. Για αυτο και δεν παιζανε μαζι. Οταν εφυγε ο Ελευθεροπουλος δεν ξαναγυρισε ο Ατζας;

εγώ πάλι ξέρω την εκδοχή με πετράν κόκκαλη :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πω ρε πουστη! έχουμε ενα φορουμ για πάρτη μας να λέμε τα δικά μας. Ακόμη και εδω ρε πούστη μου έρχονται οι κάμπιες και μας ζαλίζουν τα παπάρια.  :headbang:
πολυ ξυλο στο σπιτι ε;  :-

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλα λεει.....φανταζομαι εσυ ,η μαρκελα και η οσκαρ γουαιλντ ροουζ πατε σε αντρικους καφενεδες και λετε και κει τις θεωριες σας
παντου λέω την αποψη μου τζιελακι μου. Σε καφενέδες δεν παω γιατι συχνάζουν η γενιά του τραμομαλακα και ανω αλλα παω σε καφε που συχναζουν αντρες γυναικες. γενικως εξω απο το νετ και απο τον ιστοτοπο ποτε δεν με αντιμετωπισε κανεις με την αυθάδεια, το θράσσος, την αγένεια και την καφριλα που επικρατει εδω. ακομα και σε εσενα που εισαι συζυγός μου το ανοιγω το στομα μου. απο ολες τις αποψεις... χαχαχαχαχαχχαχα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ποτε δεν με αντιμετωπισε κανεις με την αυθάδεια, το θράσσος, την αγένεια και την καφριλα που επικρατει εδω.
Mαλλον εκει (εξω) δεν τους πριζεις τα αρχιδια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παντου λέω την αποψη μου τζιελακι μου. Σε καφενέδες δεν παω γιατι συχνάζουν η γενιά του τραμομαλακα και ανω αλλα παω σε καφε που συχναζουν αντρες γυναικες. γενικως εξω απο το νετ και απο τον ιστοτοπο ποτε δεν με αντιμετωπισε κανεις με την αυθάδεια, το θράσσος, την αγένεια και την καφριλα που επικρατει εδω. ακομα και σε εσενα που εισαι συζυγός μου το ανοιγω το στομα μου. απο ολες τις αποψεις... χαχαχαχαχαχχαχα
μα τι λες;δεν βλεπεις ποσο τζεντλεμεν ειμεθα με την νεα γενια απο σαυρες;

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

κανένας μας δεν νομίζω να έχει τέτοια εντιμετώπιση εκτός...
εδώ βγαίνουν πολλά απωθημένα και κόμπλεξ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ε βεβαια,πως θα ριξουμε τα γκομενακια αν δεν το παιξουμε πολιτισμενοι? Η τακτικη θελει πρωτα να νομιζει οτι βρηκε τον συγραφεα του σαβουαρ βιβ και μετα να καταλαβει οτι εκανε σχεση με τον τσοπανι....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δεν υπαρχουν μπαζα, υπαρχει μονο ανεπαρκης ποσοτητα αλκοολ

gl

Μέγας
Εγγρ.