Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Ρε τύπε, ειλικρινά τώρα, γιατί κόλλησες και στράβωσες τόσο πολύ; Και μην μου πεις ότι δεν κόλλησες ή στράβωσες γιατί φαίνεται.
Γιατί αγαπητε μου φίλε δεν μπορείς να τρολάρεις και να ειρωνεύεσαι τα μέλη ενός φόρουμ που καλά καλά (δήθεν) δεν ξέρεις με τι καταπιάνεται. Τι νομίζει δηλαδή ότι μπήκε στο forum του Αθηνoράματος?
Η ίδια (που εγώ αμφιβάλλω πολύ ότι είναι η Μαρί) δεν ξέρει καν το λόγο για τον οποίο μπήκε εδώ μέσα όπως ισχυρίζεται. Ή για να το θέσω καλύτερα ξέρει, αλλά μόνο εκείνη..
Δεν γίνεται λοιπόν εδώ μέσα να ψαχνόμαστε για ψεύτικες αγγελίες κοριτσιών, να ανταλλάσουμε χρήσιμες πληροφορίες για ένα κάρο θέματα γύρω από το sex και τον αγοραίο έρωτα να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο από κακοτοπιές και να μπαίνει η κάθε Θεία Όλγα (με το όνομα μιας άλλης) να λέει τα δικά της και να ειρωνεύεται τους χρήστες και από πάνω. Ψάχνουμε δηλαδή τις fake αγγελίες και επιτρέπουμε σε μια fake Μαρί να μας δουλεύει...
Δεν υποτιμά λέει τα άτομα αλλά τις απόψεις τους, αλλά ταυτόχρονα διαβάζει τις απόψεις τους σε άλλα θέματα λες και είναι άλλοι αυτοί που γράφουν σε διαφορετικά τόπικ.
Και όλα αυτά τα off topic όπως λέει και η ίδια, όλες αυτές οι βρισιές και τα υπονούμενα από πολλούς από εμάς θα είχαν λήξει (και μάλιστα θα ζητούσαμε και συγνώμη) αν απλά με ένα πάτημα κουμπιού μας έδειχνε ότι είναι αυτή... Αντί γι' αυτό όμως αυτή με την ειρωνία της και την κουτοπονηριά της θολώνει τα νερά...