Νέα

Στο φόρουμ αυτό (όπως και πολλά άλλα) από γυναίκες ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Ρε τύπε, ειλικρινά τώρα, γιατί κόλλησες και στράβωσες τόσο πολύ;  :think: :think: :think: Και μην μου πεις ότι δεν κόλλησες ή στράβωσες γιατί φαίνεται.

Γιατί αγαπητε μου φίλε δεν μπορείς να τρολάρεις και να ειρωνεύεσαι τα μέλη ενός φόρουμ που καλά καλά (δήθεν) δεν ξέρεις με τι καταπιάνεται. Τι νομίζει δηλαδή ότι μπήκε στο forum του Αθηνoράματος?

Η ίδια (που εγώ αμφιβάλλω πολύ ότι είναι η Μαρί) δεν ξέρει καν το λόγο για τον οποίο μπήκε εδώ μέσα όπως ισχυρίζεται. Ή για να το θέσω καλύτερα ξέρει, αλλά μόνο εκείνη..

Δεν γίνεται λοιπόν εδώ μέσα να ψαχνόμαστε για ψεύτικες αγγελίες κοριτσιών, να ανταλλάσουμε χρήσιμες πληροφορίες για ένα κάρο θέματα γύρω από το sex και τον αγοραίο έρωτα να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο από κακοτοπιές και να μπαίνει η κάθε Θεία Όλγα (με το όνομα μιας άλλης) να λέει τα δικά της και να ειρωνεύεται τους χρήστες και από πάνω. Ψάχνουμε δηλαδή τις fake αγγελίες και επιτρέπουμε σε μια fake Μαρί να μας δουλεύει...

Δεν υποτιμά λέει τα άτομα αλλά τις απόψεις τους, αλλά ταυτόχρονα διαβάζει τις απόψεις τους σε άλλα θέματα λες και είναι άλλοι αυτοί που γράφουν σε διαφορετικά τόπικ.

Και όλα αυτά τα off topic όπως λέει και η ίδια, όλες αυτές οι βρισιές και τα υπονούμενα από πολλούς από εμάς θα είχαν λήξει (και μάλιστα θα ζητούσαμε και συγνώμη) αν απλά με ένα πάτημα κουμπιού μας έδειχνε ότι είναι αυτή... Αντί γι' αυτό όμως αυτή με την ειρωνία της και την κουτοπονηριά της θολώνει τα νερά...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Γιατί αγαπητε μου φίλε δεν μπορείς να τρολάρεις και να ειρωνεύεσαι τα μέλη ενός φόρουμ που καλά καλά (δήθεν) δεν ξέρεις με τι καταπιάνεται. Τι νομίζει δηλαδή ότι μπήκε στο forum του Αθηνoράματος?

Η ίδια (που εγώ αμφιβάλλω πολύ ότι είναι η Μαρί) δεν ξέρει καν το λόγο για τον οποίο μπήκε εδώ μέσα όπως ισχυρίζεται. Ή για να το θέσω καλύτερα ξέρει, αλλά μόνο εκείνη..

Δεν γίνεται λοιπόν εδώ μέσα να ψαχνόμαστε για ψεύτικες αγγελίες κοριτσιών, να ανταλλάσουμε χρήσιμες πληροφορίες για ένα κάρο θέματα γύρω από το sex και τον αγοραίο έρωτα να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο από κακοτοπιές και να μπαίνει η κάθε Θεία Όλγα (με το όνομα μιας άλλης) να λέει τα δικά της και να ειρωνεύεται τους χρήστες και από πάνω. Ψάχνουμε δηλαδή τις fake αγγελίες και επιτρέπουμε σε μια fake Μαρί να μας δουλεύει...

Δεν υποτιμά λέει τα άτομα αλλά τις απόψεις τους, αλλά ταυτόχρονα διαβάζει τις απόψεις τους σε άλλα θέματα λες και είναι άλλοι αυτοί που γράφουν σε διαφορετικά τόπικ.

Και όλα αυτά τα off topic όπως λέει και η ίδια, όλες αυτές οι βρισιές και τα υπονούμενα από πολλούς από εμάς θα είχαν λήξει (και μάλιστα θα ζητούσαμε και συγνώμη) αν απλά με ένα πάτημα κουμπιού μας έδειχνε ότι είναι αυτή... Αντί γι' αυτό όμως αυτή με την ειρωνία της και την κουτοπονηριά της θολώνει τα νερά...

Όσον αφορά τα πρώτα που είπες, λες ότι να 'ναι,δεν βγάζουν καν νόημα και δεν απαντώ γιατί βαριέμαι κι εσύ δεν καταλαβαίνεις καν τι είπα
Στο τελευταίο, όσοι με βρίζουν με βρίζουν επειδή είμαι εγώ, δεν με βρίζουν επειδή νομίζουν ότι είμαι τρολ, οπότε όχι δεν θα σταματούσαν
Και δεν με νοιάζει και να σταματήσουν
Ξεκόλλα αν θες καλό για εσένα θα είναι

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Μαν, συμμετέχει σε 1-2-35-128 φόρα, δικαίωμά της αφού υπάρχουν εδώ μέσα. Κι εγώ συμμετέχω κυρίως στα πολιτικά και τ' αθλητικά κι έχω γράψει κριτικές μόνος για ξενοδοχεία. Και; Επιλογή του σάιτ να μην υπάρχουν μόνο κριτικές. Την δεχόμαστε ή αποχωρούμε. Ξεκάθαρο.

Επίσης, μην μπλέκεις το κυνήγι των ψεύτικων κριτικών και των promotions που ΣΩΣΤΑ γίνεται για να πλησιάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την αλήθεια, με τις απόψεις σε φόρα. Γνώμη ΕΧΕΙΣ, γνώμη ΕΧΩ, γνώμη ΕΧΕΙ.

Φιλικά σου το λέω, μην φορτώνεις χωρίς λόγο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.351
Πόντοι
1.686
Η Μαριάννα είναι καλή σχετικά φωτογράφος .

Στο περιοδικό της  αλυσίδας εστιατορίων Palmier έχουν δημοσιευτεί
κάποιες φωτό της Μαριάννας για την Μαρια -Μελισσα Ρουτη,
και αναφέρεται ότι η Μαριάννα ήταν φωτογράφος  .

κοιταξτε στη σελιδα 19

Υπάρχουν και άλλες φωτο στο διαδίκτυο

http://[URL unfurl="true"]www.modelome.com/uploads/photos/9/91049/photo_big.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/images/stories/fakou/8-12-2010/maria_melissa.jpg[/img[/URL]]

[img]http://images.profileengine.com/large/435113661/mariamelissa.routi

1b99a28b1e16bd736439d0395eafe207ddc11b47.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/media/k2/items/cache/2bc8d6797b7fa1c31212cb293c1805a8_XL.jpg[/img[/URL]]

Μπραβο Μαριαννακι ,με τις φωτό σου
μου τον σήκωσες καλά !

Συνημμένα

• 24aobi.jpg
    24aobi.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 23

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω παντος ρε μαγκες πιστευω οτι αφου ολοι ειμαστε πισω απο ενα υπολογιστη λιγη σημασια εχει αν το ατομο που μιλαει ειναι αντρας η γυναικα,αν ειναι μουναρα η απογωνος του τσεκινγσ χαν...αν ειναι εξυπνο η χαζο..αφου στο τελος τελος το μονο που εισπραρουμε ειναι πιξελς και γραματοσειρες.Τι σας νοιαζει τι κρυβεται απο πισω? Σημαντικο ειναι αν κανονισεις με κανενα κολ γκερλ και σου βγει ατιλας...εκει οντος υπαρχει θεμα  :o

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Όσον αφορά τα πρώτα που είπες, λες ότι να 'ναι,δεν βγάζουν καν νόημα και δεν απαντώ γιατί βαριέμαι κι εσύ δεν καταλαβαίνεις καν τι είπα
Στο τελευταίο, όσοι με βρίζουν με βρίζουν επειδή είμαι εγώ, δεν με βρίζουν επειδή νομίζουν ότι είμαι τρολ, οπότε όχι δεν θα σταματούσαν
Και δεν με νοιάζει και να σταματήσουν
Ξεκόλλα αν θες καλό για εσένα θα είναι

Έχεις δίκιο λοιπόν... Μαλακία μου άλλωστε αφού γουστάρεις το μπινελίκι... Συνεχίζουμε ως έχει, να σε ειρωνευόμαστε όσοι σε θεωρούμε troll με άποψη (είδες τι ωραία που το έθεσα στο φινάλε?)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Η Μαριάννα είναι καλή σχετικά φωτογράφος .

Στο περιοδικό της  αλυσίδας εστιατορίων Palmier έχουν δημοσιευτεί
κάποιες φωτό της Μαριάννας για την Μαρια -Μελισσα Ρουτη,
και αναφέρεται ότι η Μαριάννα ήταν φωτογράφος  .

κοιταξτε στη σελιδα 19

Υπάρχουν και άλλες φωτο στο διαδίκτυο

http://[URL unfurl="true"]www.modelome.com/uploads/photos/9/91049/photo_big.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/images/stories/fakou/8-12-2010/maria_melissa.jpg[/img[/URL]]

[img]http://images.profileengine.com/large/435113661/mariamelissa.routi

1b99a28b1e16bd736439d0395eafe207ddc11b47.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/media/k2/items/cache/2bc8d6797b7fa1c31212cb293c1805a8_XL.jpg[/img[/URL]]

Μπραβο Μαριαννακι ,με τις φωτό σου
μου τον σήκωσες καλά !
[/quote]

μόνο η φωτο εξωφύλλου είναι δικιά μου, αυτή που έχει μπει και στη 19 καμία απ'τις άλλες

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Εγω παντος ρε μαγκες πιστευω οτι αφου ολοι ειμαστε πισω απο ενα υπολογιστη λιγη σημασια εχει αν το ατομο που μιλαει ειναι αντρας η γυναικα,αν ειναι μουναρα η απογωνος του τσεκινγσ χαν...αν ειναι εξυπνο η χαζο..αφου στο τελος τελος το μονο που εισπραρουμε ειναι πιξελς και γραματοσειρες.Τι σας νοιαζει τι κρυβεται απο πισω? Σημαντικο ειναι αν κανονισεις με κανενα κολ γκερλ και σου βγει ατιλας...εκει οντος υπαρχει θεμα  :o

Πες μου το ονοματεπώνυμο σου να φτιάξω ένα fake λογαριασμό με το όνομα σου να γράφω εδώ μέσα εγώ για λογαριασμό σου.

Δεν είναι το ίδιο πράγμα να έχεις έναν ανώνυμο λογαριασμό και το ίδιο να έχεις λογαριασμό με το όνομα ενός άλλου ¨γνωστού".

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Πες μου το ονοματεπώνυμο σου να φτιάξω ένα fake λογαριασμό με το όνομα σου να γράφω εδώ μέσα εγώ για λογαριασμό σου.

Δεν είναι το ίδιο πράγμα να έχεις έναν ανώνυμο λογαριασμό και το ίδιο να έχεις λογαριασμό με το όνομα ενός άλλου ¨γνωστού".

Στείλε στη Μαριάννα στο fb και πες της να μου κάνει ριπορτ αφου ανησυχείς πια τόσο πολύ  :2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Αλήθεια αφου ξέρεις το fb μου όπως λες, γιατί δεν στέλνεις εκεί? Να σου φύγει πια το ξύσιμο

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Στείλε στη Μαριάννα στο fb και πες της να μου κάνει ριπορτ αφου ανησυχείς πια τόσο πολύ  :2funny:

Τι να σου κάνει report μωρή μαλάκω? Στο bourdela?  :2funny: :2funny:

Ειδικά τώρα που διαγράφηκε και το θρεντ σου που έλεγες ένα κάρο παπαριές?

Άσε να σε έχουμε εδώ να γελάμε... και Troll και γελωτοποιός...  :rockon: :rockon:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Είναι γνωστό άλλωστε ότι fake profiles υπάρχουν μόνο εδώ, όχι στο Facebook, ποτέ και κανένα.

Δε ξέρεις να ξεχωρίζεις ένα fake απο ένα αληθινό δλδ?
Σου είναι πολύ δύσκολο ε?
Στο δικό μου κατ αρχάς με έχουν κάνει ταγκ όλες οι κοπέλες που έχω φωτογραφήσει στις φωτογραφίες τους  :uglystupid:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δε ξέρεις να ξεχωρίζεις ένα fake απο ένα αληθινό δλδ?
Σου είναι πολύ δύσκολο ε?
Στο δικό μου κατ αρχάς με έχουν κάνει ταγκ όλες οι κοπέλες που έχω φωτογραφήσει στις φωτογραφίες τους  :uglystupid:

Νομίζω ότι ξέρω αλλά δεν κατάλαβες την ειρωνεία.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Τι να σου κάνει report μωρή μαλάκω? Στο bourdela?  :2funny: :2funny:

Ειδικά τώρα που διαγράφηκε και το θρεντ σου που έλεγες ένα κάρο παπαριές?

Άσε να σε έχουμε εδώ να γελάμε... και Troll και γελωτοποιός...  :rockon: :rockon:

Μπορεί να κάνει ριπορτ καλέ μου η "αληθινή Μαριάννα" αν έχει τα μέσα
Ξέρεις πόσα μοντέλα που έχω φωτογραφήσει έχουν κλείσει θρεντ εδώ μέσα?
Εγώ ποτέ δεν είχα τα μέσα και ότι έκανα το έκανα μόνη μου
Μόνη μου μιλούσα στους μοντς
Ευτυχώς κάποια στιγμή με ακούσανε
Χαίρομαι πάντως που σας διασκεδάζω
Αφου ξέρεις πάντως ποιό είναι το προφίλ μου όπως λες και αφου σε τρώει τόσο, μπορείς μια χαρά να στείλεις εκεί να ρωτήσεις  ;)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Νομίζω ότι ξέρω αλλά δεν κατάλαβες την ειρωνεία.

Ναι προφανώς, αλλά κι εγώ σου λεω πως αν θες να μάθεις αν είναι αληθινό το προφίλ ή όχι, δεν είναι και τόσο δύσκολο

Αλλιώς αν το πάμε έτσι και στο fb φέικ είμαι

Και τις φωτο τις βρήκα κάπου στο Google  :P

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παλι με την ηλιθια ασχολουμαστε??

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Αλήθεια αφου ξέρεις το fb μου όπως λες, γιατί δεν στέλνεις εκεί? Να σου φύγει πια το ξύσιμο

Μα αυτό ήταν το τεστ που σου είχα θέσει ρε βλήμα... ήσουν μέσα εδώ, η Μαριάννα ήταν μέσα στο fb και απλά σου είπα να μου στείλεις μια απάντηση σε μήνυμα που θα σου έστελνα... Σου είχα πει κι όλας ότι εγώ εκτεθόμουν τότε καθώς θα μπορούσες να δεις προσωπικά μου στοιχεία. Τα "δικά σου" είναι διάπλατα ανοιχτά στο fb...

Αλλά η απάντησή σου ήταν με καθυστέρηση μισής ώρας και καλά "εμένα δε μου βάζει τεστ κανείς (παρά μόνο ο Θεός", "δεν έχω να αποδείξω τίποτα" και άλλες παρόμοιες πίπες... Και μετά το έθαψες γρήγορα γρήγορα μην το ξαναθυμηθεί κανείς και σε φέρνει σε δύσκολη θέση....

Επαγγελματίας δηλαδή μπουρδολόγος...  

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom