Νέα

Στο φόρουμ αυτό (όπως και πολλά άλλα) από γυναίκες ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
καθόλου δεν τσαντίστηκα καλέ μου
άλλωστε εσύ είσαι αυτός που επιτίθεσαι όχι εγώ...
απλά βαριέμαι να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια
ωραία αν θες τόσο πολύ να νοιώσεις πως κάτι έκανες και το έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη για να νοιώσεις ανωτερώτητα, ναι με ξεμπρόστιασες!
είμαι fake 
:cheesy:  :P

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου... Μπορεί να το έχεις γράψει αυτό και 50 φορές (αυτό δε σε κουράζει να το επαναλαμβάνεις?). Δε βαρέθηκες? Πόσο μαλακοπίτουρο μπορεί να είσαι?

Αν υπήρχε έστω και 1% να είσαι η πραγματική, καθαρά από εγωισμό, (που τον έχεις σε ποσοστό 101%) θα μας τάπωνες. Άλλοι σου έχουν κάνει ντρίπλα και σε ψαρεύουν στα περί φωτογραφίας όπου και εκεί απαντάς με καθυστέρηση μιας μέρας μπας και βρεις καμιά πληροφορία στο διαδίκτυο και παίξεις καλύτερα το ρόλο σου... 

Δεν αποσκοπώ να αποδείξω ότι είμαι ανώτερος. Ούτε να σε πηδήξω θέλω (πηδάω μόνο γυναίκες), ούτε να σε κάνω φίλη στο facebook. :jerking:
Μια πρόκληση σου έκανα και ήθελα να δω τι θα απαντούσες. Και απάντησες όπως απαντάνε όλες οι κότες οι λυράτες...

Απλά θέλω για άλλη μια φορά να δω ένα troll του διαδικτύου να ξεσκεπάζεται... Γιατί φοβάμαι μη τυχόν και κάνας Έκτορας πετύχει την πραγματική Μαρί σε καμιά Γλυφάδα και της ρίξει κάνα κάτουρο και αναρωτιέται η καημένη από που τις έρχεται...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση.

Την Μαριάννα δεν την ξέρω ούτε στην πραγματική ζωή, ούτε έχουμε μιλήσει, ούτε είναι "φίλη" μου στο Facebook, δεν έχω λόγο να πάρω το μέρος της αλλά νομίζω ότι είστε άδικοι. Μία φορά επικοινώνησα από 'δω μέσα για κάποιες φωτογραφίες (της fake Μαριάννας όπως λες τύπε  :headbang: :headbang: ), που είχαν ανέβει κάπου, τις είδε, το έμαθε, μου απάντησε (χωρίς να με ξέρει - επαναλαμβάνω) ότι τις είδε και τέλος. Το περιστατικό που είναι αδιάφορο για όλους το αναφέρω γιατί αν ήταν κάτι από αυτά για τα οποία την κατηγορείς ότι είναι, δεν θα είχε μπει στον κόπο να μου απαντήσει.

ΥΓ για τους καλοθελητές, δεν "γλείφω" την Μαριάννα. Δεν έχω λόγο να πλέξω το εγκώμιο της και ούτε μ' ενδιαφέρει αλλά μην γράφουμε και ανακρίβειες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καθόλου δεν τσαντίστηκα καλέ μου
άλλωστε εσύ είσαι αυτός που επιτίθεσαι όχι εγώ...
απλά βαριέμαι να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια
ωραία αν θες τόσο πολύ να νοιώσεις πως κάτι έκανες και το έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη για να νοιώσεις ανωτερώτητα, ναι με ξεμπρόστιασες!
είμαι fake  :cheesy:  :P
SHUTUP.gif

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου... Μπορεί να το έχεις γράψει αυτό και 50 φορές (αυτό δε σε κουράζει να το επαναλαμβάνεις?). Δε βαρέθηκες? Πόσο μαλακοπίτουρο μπορεί να είσαι?

Αν υπήρχε έστω και 1% να είσαι η πραγματική, καθαρά από εγωισμό, (που τον έχεις σε ποσοστό 101%) θα μας τάπωνες. Άλλοι σου έχουν κάνει ντρίπλα και σε ψαρεύουν στα περί φωτογραφίας όπου και εκεί απαντάς με καθυστέρηση μιας μέρας μπας και βρεις καμιά πληροφορία στο διαδίκτυο και παίξεις καλύτερα το ρόλο σου... 

Δεν αποσκοπώ να αποδείξω ότι είμαι ανώτερος. Ούτε να σε πηδήξω θέλω (πηδάω μόνο γυναίκες), ούτε να σε κάνω φίλη στο facebook. :jerking:
Μια πρόκληση σου έκανα και ήθελα να δω τι θα απαντούσες. Και απάντησες όπως απαντάνε όλες οι κότες οι λυράτες...

Απλά θέλω για άλλη μια φορά να δω ένα troll του διαδικτύου να ξεσκεπάζεται... Γιατί φοβάμαι μη τυχόν και κάνας Έκτορας πετύχει την πραγματική Μαρί σε καμιά Γλυφάδα και της ρίξει κάνα κάτουρο και αναρωτιέται η καημένη από που τις έρχεται...

αν ήμουν η πραγματική θα σας τάπωνα? μα δεν με νοιάζει να σας ταπώσω
είναι τόσοι που μου χουν στείλει εδώ και μου έχουν στείλει και στο fb
και ξέρουν ότι είμαι εγώ
αν πάλι αμφιβάλλουν, αδιαφορώ
αν κάποιος πάλι με απειλεί, αδιαφορώ, ξέρω ότι όλοι είναι κοτούλες
και ναι ακριβώς επειδή κουράστηκα σου λεω αφου θες τόσο πολύ να ξεσκεπάσεις ένα "τρολ του διαδικτύου" κι αφου αυτό εσένα σου δίνει ικανοποίηση ( :jerking:) πες ότι είμαι φεικ ότι με ξεσκέπασες, πάρε βαθειές ανάσες και ΗΡΕΜΗΣΕ!

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση.

Την Μαριάννα δεν την ξέρω ούτε στην πραγματική ζωή, ούτε έχουμε μιλήσει, ούτε είναι "φίλη" μου στο Facebook, δεν έχω λόγο να πάρω το μέρος της αλλά νομίζω ότι είστε άδικοι. Μία φορά επικοινώνησα από 'δω μέσα για κάποιες φωτογραφίες (της fake Μαριάννας όπως λες τύπε  :headbang: :headbang: ), που είχαν ανέβει κάπου, τις είδε, το έμαθε, μου απάντησε (χωρίς να με ξέρει - επαναλαμβάνω) ότι τις είδε και τέλος. Το περιστατικό που είναι αδιάφορο για όλους το αναφέρω γιατί αν ήταν κάτι από αυτά για τα οποία την κατηγορείς ότι είναι, δεν θα είχε μπει στον κόπο να μου απαντήσει.

ΥΓ για τους καλοθελητές, δεν "γλείφω" την Μαριάννα. Δεν έχω λόγο να πλέξω το εγκώμιο της και ούτε μ' ενδιαφέρει αλλά μην γράφουμε και ανακρίβειες.

Άρα λοιπόν από αυτή την ασαφή (εγώ δεν κατάλαβα τίποτα από την περιγραφή σου για το τι είδους επικοινωνία είχατε) εσύ έχεις διαπιστώσει ότι αυτή είναι η πραγματική Μαριάννα.  :think: Μάλιστα... Ένας δεύτερος γιατί δεν έχει βρεθεί να το επιβεβαιώσει?

Εδώ μέσα ή μπαίνεις με ψευδώνυμο και δεν έχεις κανένα θέμα ή μπαίνεις με το όνομά σου. Αν αποφασίσεις να μπεις με κάποιο όνομα (που σημαίνει ότι εκθέτεις ένα πραγματικό και όχι ένα εικονικό πρόσωπο) καλό είναι αν κάποιος σε ρωτήσει για το αν είσαι όντως αυτό το άτομο να μην αρχίσεις τις ειρωνίες αλλά να απαντήσεις. Αυτή απόφεύγει ακόμα και την ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό το θέμα. Σε πολύ φιλικό επίπεδο κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο λοιπόν της είπα να κάνει κάτι πολύ απλό εφόσον την είχα δει ότι ήταν και συνδεδεμένη στο fb (η πραγματική Μαριάνα)... Και όχι απλά δεν το έκανε αλλά μίλησε απαξιωτικά και με πνεύμα 1000 καρδηναλίων.

Θα μου πεις "τι κάθεσαι και ασχολείσαι"?

Μου τη σπάει η κοροιδία και από την άλλη η κουτοπονηριά. Το παίζει έξυπνη και άνετη. Έχει απάντηση για τα πάντα και όταν φτάσεις στην ουσιαστική ερώτηση ξεφεύγει με ανάποδα κωλοτουμπίδια...

Τελοσπάντων.. Ας συνεχίσουμε την πλάκα μαζί της γιατί μόνο για την πλάκα είναι ούτως ή άλλως...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Δεν θυμάμαι καν τι μου είχες ζητήσει δεν θυμάμαι καν τι σου απάντησα.
Αλλά όπως είπα το βρίσκω αστείο να αποδείξω κάτι.
Αν μου ζητηθεί απ τους μοντερέιτορς ως κανόνας του σάιτ, όπως γίνεται σε άλλες σελίδες θα το κάνω πριβέ, ακριβώς όπως γίνεται σε άλλες σελίδες.
Αν τα υπόλοιπα μέλη νομίζουν ότι είμαι φεικ, δεν με νοιάζει καθόλου.
Αντιθέτως, με συμφέρει.  :sunglasses:
Φέικ λοιπόν
Αν και δεν νομίζω να είναι πολλοί που το πιστεύουν αυτό
Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως είμαι η ίδια τόσο ηλίθια ώστε να μπω εδώ επώνυμα

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
αν ήμουν η πραγματική θα σας τάπωνα? μα δεν με νοιάζει να σας ταπώσω
είναι τόσοι που μου χουν στείλει εδώ και μου έχουν στείλει και στο fb
και ξέρουν ότι είμαι εγώ
αν πάλι αμφιβάλλουν, αδιαφορώ
αν κάποιος πάλι με απειλεί, αδιαφορώ, ξέρω ότι όλοι είναι κοτούλες
και ναι ακριβώς επειδή κουράστηκα σου λεω αφου θες τόσο πολύ να ξεσκεπάσεις ένα "τρολ του διαδικτύου" κι αφου αυτό εσένα σου δίνει ικανοποίηση ( :jerking:) πες ότι είμαι φεικ ότι με ξεσκέπασες, πάρε βαθειές ανάσες και ΗΡΕΜΗΣΕ!

Σε αυτό το forum αγαπητό μου troll μπαίνουμε για να ανταλλάξουμε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με μπουρδελοκαταστάσεις / CG κλπ, να γράψουμε κριτικές, να ενημερώσουμε, να ενημερωθούμε, να προστατεύσουμε και να προστατευθούμε από επιτήδειους (ανάμεσα σε όλα αυτά είναι και να διασκεδάζουμε με τα off topics σου).

Αυτά βέβαια για εσένα troll είναι ψιλά γράμματα. Εσύ κάνεις το ακριβώς αντίθετο και περνάς την ώρα σου.

Αν δεν έχεις καταλάβει λοιπόν που πατάς και που βρίσκεσαι, αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να ψάξεις και όχι να ειρωνεύεσαι άλλους που προσπαθούν να είναι χρήσιμοι για αυτό το site... Γκεγκε?  :birdman:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Σε αυτό το forum αγαπητό μου troll μπαίνουμε για να ανταλλάξουμε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με μπουρδελοκαταστάσεις / CG κλπ, να γράψουμε κριτικές, να ενημερώσουμε, να ενημερωθούμε, να προστατεύσουμε και να προστατευθούμε από επιτήδειους (ανάμεσα σε όλα αυτά είναι και να διασκεδάζουμε με τα off topics σου).

Αυτά βέβαια για εσένα troll είναι ψιλά γράμματα. Εσύ κάνεις το ακριβώς αντίθετο και περνάς την ώρα σου.

Αν δεν έχεις καταλάβει λοιπόν που πατάς και που βρίσκεσαι, αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να ψάξεις και όχι να ειρωνεύεσαι άλλους που προσπαθούν να είναι χρήσιμοι για αυτό το site... Γκεγκε?  :birdman:

ξαναδιάβασε τι γράφεις και θα δεις ότι μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει που πατάς και που βρίσκεσαι  :P

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
ξαναδιάβασε τι γράφεις και θα δεις ότι μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει που πατάς και που βρίσκεσαι  :P

Έχεις γράψει καμιά κριτική? Μάμησες ή μαμήθηκες ποτέ και έγραψες εδώ τις εντυπώσεις σου? Ψάχνεις να βρεις να μαμηθείς ή να μαμήσεις? Έχεις ανοίξει ένα θέμα ρε αδερφέ να γίνει μια χρήσιμη κουβέντα?

Γράφεις απλά σε μίτους γενικού περιεχομένου (στην κατηγορία "Γενικά" δηλαδή που υπάρχει σε όλα τα forums) και πουλάς τουπέ και υφάκι ειρωνικό.

Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που σου γράφω να στα πω και στη νοηματική...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Έχεις γράψει καμιά κριτική? Μάμησες ή μαμήθηκες ποτέ και έγραψες εδώ τις εντυπώσεις σου? Ψάχνεις να βρεις να μαμηθείς ή να μαμήσεις? Έχεις ανοίξει ένα θέμα ρε αδερφέ να γίνει μια χρήσιμη κουβέντα?

Γράφεις απλά σε μίτους γενικού περιεχομένου (στην κατηγορία "Γενικά" δηλαδή που υπάρχει σε όλα τα forums) και πουλάς τουπέ και υφάκι ειρωνικό.

Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που σου γράφω να στα πω και στη νοηματική...

τώρα πρέπει να αποδείξω σε εσένα...ποιόν? εσένα, τον χ-ψ άκυρο, αν είμαι χρήσιμο μέλος του ποιού??????? του μπουρδέλα??????????????????
πέρα απ'το "δικό μου" θρεντ, που ήταν και ο κυριότερος λόγος που έμπαινα και απο τότε που 'χει κλείσει δεν μπαίνω σχεδόν πότε, αν δεν το 'χεις πάρει χαμπάρι , υπάρχουν και θρεντ για σειρές, τηλεόραση και σινεμά, στα οποία και έχω σχολιάσει μερικές φορές αλλά κυρίως μπαίνω να δω απόψεις
θα μας κάνεις και έλεγχο πια αν είμαι εγώ και το τι κάνω στο σάιτ!
Ήμαρτον άλλη δουλειά δεν έχεις?  :jerking:

που  και εγώ βαριέμαι, αλλά με βλέπετε να ασχολούμαι με κανέναν απ'εσάς?
γραμμένους σας έχω!

Στη τελική ΞΕΚΟΥΒΑΛΑ ανθρωπέ μου ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
γραμμένους σας έχω!

ήμαρτον ...δεν φτάνει που κάνεις την ψυχοθεραπεία σου , θέλεις να μας δημιουργήσεις ψυχολογικά ..από πάνω  :rolleyes: :rockon: :s&m_3:

υ.γ ρε ...μπάς και είδες τον γειτονάκι μας τον ...Νέο 123 :think:

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μετα απο μελέτη που εχω κανει επανω στο νετ και τις γυναικες μπορώ και εγώ να καταθέσω τα αποτελέσματα μου.
Καταρχάς ΣΥΜΦΩΝΩ με τον θεματοθέτη.
Εν συνεχεία έχω να πώ οτι οι "γκόμενες¨χρήστες του ιντερνετ που συχνάζουν σε φορουμ είναι οι παρακάτω :
1)πούστηδες κρυφοι (χωρίς να έχω κατι με τους πούστηδες) 15%
2)πούστηδες κραγμένοι 25%
3)ΧΟΝΤΡΕΣ και ΑΣΧΗΜΕΣ 30%
4)Μεγάλες παντρεμένες-χωρισμένες και γενικά παραμελημένες με τρελά κόμπλεξ 15%
5)Ανήλικα χαζούλικα (παλι χοντρά όμως) 10%
6)Γκόμενες που θέλουν να βγάλουν όλα τους τα κόμπλεξ επειδη τις φτύσαν στην σχέση τους και γουσταρουν να το παιζουν ϊστορία με τους διάφορους αγαπούληδες 4,99%
7)Απλές γκόμενες 0,01%
ΝΑΙ μια στις 1000 είναι πραγματική γκόμενα.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
τώρα πρέπει να αποδείξω σε εσένα...ποιόν? εσένα, τον χ-ψ άκυρο, αν είμαι χρήσιμο μέλος του ποιού??????? του μπουρδέλα??????????????????
πέρα απ'το "δικό μου" θρεντ, που ήταν και ο κυριότερος λόγος που έμπαινα και απο τότε που 'χει κλείσει δεν μπαίνω σχεδόν πότε, αν δεν το 'χεις πάρει χαμπάρι , υπάρχουν και θρεντ για σειρές, τηλεόραση και σινεμά, στα οποία και έχω σχολιάσει μερικές φορές αλλά κυρίως μπαίνω να δω απόψεις
θα μας κάνεις και έλεγχο πια αν είμαι εγώ και το τι κάνω στο σάιτ!
Ήμαρτον άλλη δουλειά δεν έχεις?  :jerking:

γραμμένους σας έχω!

Στη τελική ΞΕΚΟΥΒΑΛΑ ανθρωπέ μου ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!

Ξεκαβάλα το καλάμι μη σου μπει σε κάνα κώλο... Όρνεο..

Υποτιμάς το μπουρδέλα και τον κόσμο του γιατί δεν έχεις πάρει μυρωδιά σχετικά με τη χρησιμότητα του site (που να πάρεις μυρωδιά άλλωστε? είδες φούτσους και μπήκες).. Παρ' όλα αυτά όμως θες να ακούς τη γνώμη των "χ-ψ άκυρων" (όπως μας αποκαλείς) για τις σειρές, την τηλεόραση και το σινεμά...  :2funny: :2funny:

Τέτοιο καρναβάλι σπάνια συναντάς σε forum και γι' αυτό γουστάρω πολύ να σου ζαλίζω τον έρωτα..  :zfuck:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Ξεκαβάλα το καλάμι μη σου μπει σε κάνα κώλο... Όρνεο..

Υποτιμάς το μπουρδέλα και τον κόσμο του γιατί δεν έχεις πάρει μυρωδιά σχετικά με τη χρησιμότητα του site (που να πάρεις μυρωδιά άλλωστε? είδες φούτσους και μπήκες).. Παρ' όλα αυτά όμως θες να ακούς τη γνώμη των "χ-ψ άκυρων" (όπως μας αποκαλείς) για τις σειρές, την τηλεόραση και το σινεμά...  :2funny: :2funny:

Τέτοιο καρναβάλι σπάνια συναντάς σε forum και γι' αυτό γουστάρω πολύ να σου ζαλίζω τον έρωτα..  :zfuck:

Εμένα δεν με ζαλίζεις
Απλά σπαμάρεις και είσαι οφ τόπικ
εγώ σου είπα
είμαι φέικ, ριλάξ
έχω μια γενική εικόνα για το σάιτ που δεν είναι και η καλύτερη αλλά δεν υποτιμώ κανέναν προσωπικά γιατί δεν τον ξέρω
απόψεις υποτιμώ
μπορεί τώρα να θεωρώ ότι λες μαλακίες και σε 1-2 μέρες να γράψεις κάτι γαμάτο και να πω "α πολύ σωστός αυτός"
γιατί πολύ απλά ξέχασα τι είχες πει πριν 2 μέρες
δεν θυμάμαι τι λέει ο καθένας εδώ μέσα, δεν συγκρατώ τίποτα, δεν δίνω σημασία
δεν ξέρω καν ποιός με θάβει και ποιός με συμπαθεί
και γενικά στα θρεντς που προανέφερα είναι πολύ ήπια τα πράγματα, δεν τσακώνεται κανείς εκεί, ούτε γράφουν ψυχάκια με εμμονές, οπότε τους ρίχνω καμιά επίσκεψη αραιά και που :sunglasses:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μετα απο μελέτη που εχω κανει επανω στο νετ και τις γυναικες μπορώ και εγώ να καταθέσω τα αποτελέσματα μου.
Καταρχάς ΣΥΜΦΩΝΩ με τον θεματοθέτη.
Εν συνεχεία έχω να πώ οτι οι "γκόμενες¨χρήστες του ιντερνετ που συχνάζουν σε φορουμ είναι οι παρακάτω :
1)πούστηδες κρυφοι (χωρίς να έχω κατι με τους πούστηδες) 15%
2)πούστηδες κραγμένοι 25%
3)ΧΟΝΤΡΕΣ και ΑΣΧΗΜΕΣ 30%
4)Μεγάλες παντρεμένες-χωρισμένες και γενικά παραμελημένες με τρελά κόμπλεξ 15%
5)Ανήλικα χαζούλικα (παλι χοντρά όμως) 10%
6)Γκόμενες που θέλουν να βγάλουν όλα τους τα κόμπλεξ επειδη τις φτύσαν στην σχέση τους και γουσταρουν να το παιζουν ϊστορία με τους διάφορους αγαπούληδες 4,99%
7)Απλές γκόμενες 0,01%
ΝΑΙ μια στις 1000 είναι πραγματική γκόμενα.

πολλά έβαλες βάλε 0%

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Εμένα δεν με ζαλίζεις
Απλά σπαμάρεις και είσαι οφ τόπικ
εγώ σου είπα
είμαι φέικ, ριλάξ
έχω μια γενική εικόνα για το σάιτ που δεν είναι και η καλύτερη αλλά δεν υποτιμώ κανέναν προσωπικά γιατί δεν τον ξέρω
απόψεις υποτιμώ
μπορεί τώρα να θεωρώ ότι λες μαλακίες και σε 1-2 μέρες να γράψεις κάτι γαμάτο και να πω "α πολύ σωστός αυτός"
γιατί πολύ απλά ξέχασα τι είχες πει πριν 2 μέρες
δεν θυμάμαι τι λέει ο καθένας εδώ μέσα, δεν συγκρατώ τίποτα, δεν δίνω σημασία
δεν ξέρω καν ποιός με θάβει και ποιός με συμπαθεί
και γενικά στα θρεντς που προανέφερα είναι πολύ ήπια τα πράγματα, δεν τσακώνεται κανείς εκεί, ούτε γράφουν ψυχάκια με εμμονές, οπότε τους ρίχνω καμιά επίσκεψη αραιά και που :sunglasses:

Εχμμμμ εεεεε χμμμμμ ενημερωτικά να σου πω πως είναι οι ίδιοι χρήστες...  :think:

Βασικά σε αυτό το forum επικουρικά μπαίνουν οι χρήστες και γράφουν και σε άλλες κατηγορίες θεμάτων... Δεν γράφτηκαν εδώ για να γράφουν μόνο για τις σειρές και τις ταινίες ξέρεις...  :jerking: Υπάρχουν 10 δες forum για θέματα από ταινίες μέχρι αυτοκίνητα...

Στη θέση σου αν ήμουν η πραγματική Μαριάννα θα πήγαινα επειγόντως σε ψυχολόγο ή εξορκιστή...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Εχμμμμ εεεεε χμμμμμ ενημερωτικά να σου πω πως είναι οι ίδιοι χρήστες...  :think:

Σώπα
Ευχαριστώ για τη πληροφορία
Προφανώς δεν κατάλαβες τι είπα οπότε ας'το

Και δεν είμαι η πραγματική λεμε οπότε cool  :sunglasses:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Βασικά σε αυτό το forum επικουρικά μπαίνουν οι χρήστες και γράφουν και σε άλλες κατηγορίες θεμάτων... Δεν γράφτηκαν εδώ για να γράφουν μόνο για τις σειρές και τις ταινίες ξέρεις...  :jerking: Υπάρχουν 10 δες forum για θέματα από ταινίες μέχρι αυτοκίνητα...

Στη θέση σου αν ήμουν η πραγματική Μαριάννα θα πήγαινα επειγόντως σε ψυχολόγο ή εξορκιστή...

Ρε τύπε, ειλικρινά τώρα, γιατί κόλλησες και στράβωσες τόσο πολύ;  :think: :think: :think: Και μην μου πεις ότι δεν κόλλησες ή στράβωσες γιατί φαίνεται.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Ρε τύπε, ειλικρινά τώρα, γιατί κόλλησες και στράβωσες τόσο πολύ;  :think: :think: :think: Και μην μου πεις ότι δεν κόλλησες ή στράβωσες γιατί φαίνεται.

Επειδή δεν θα πρόλαβε τα βιντεάκια της Μαριάννας. :)

:coffee:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16

θέλει να ξεσκεπάσει τα τρολς του ίντερνετ

Συνημμένα

• shield_11.jpg
    shield_11.jpg
    159 KB · Εμφανίσεις: 21

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom