Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
καθόλου δεν τσαντίστηκα καλέ μου
άλλωστε εσύ είσαι αυτός που επιτίθεσαι όχι εγώ...
απλά βαριέμαι να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια
ωραία αν θες τόσο πολύ να νοιώσεις πως κάτι έκανες και το έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη για να νοιώσεις ανωτερώτητα, ναι με ξεμπρόστιασες!
είμαι fake
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου... Μπορεί να το έχεις γράψει αυτό και 50 φορές (αυτό δε σε κουράζει να το επαναλαμβάνεις?). Δε βαρέθηκες? Πόσο μαλακοπίτουρο μπορεί να είσαι?
Αν υπήρχε έστω και 1% να είσαι η πραγματική, καθαρά από εγωισμό, (που τον έχεις σε ποσοστό 101%) θα μας τάπωνες. Άλλοι σου έχουν κάνει ντρίπλα και σε ψαρεύουν στα περί φωτογραφίας όπου και εκεί απαντάς με καθυστέρηση μιας μέρας μπας και βρεις καμιά πληροφορία στο διαδίκτυο και παίξεις καλύτερα το ρόλο σου...
Δεν αποσκοπώ να αποδείξω ότι είμαι ανώτερος. Ούτε να σε πηδήξω θέλω (πηδάω μόνο γυναίκες), ούτε να σε κάνω φίλη στο facebook.
Μια πρόκληση σου έκανα και ήθελα να δω τι θα απαντούσες. Και απάντησες όπως απαντάνε όλες οι κότες οι λυράτες...
Απλά θέλω για άλλη μια φορά να δω ένα troll του διαδικτύου να ξεσκεπάζεται... Γιατί φοβάμαι μη τυχόν και κάνας Έκτορας πετύχει την πραγματική Μαρί σε καμιά Γλυφάδα και της ρίξει κάνα κάτουρο και αναρωτιέται η καημένη από που τις έρχεται...