Ναι θα φορεσουμε ολοι φουστα-μπλουζα για να περναμε καλα. Οτι να'ναι.. Η διαφορα ειναι οτι αλλοι σκεφτονται με τον κωλο, και αλλοι με τον ψωλο. Δηλαδη δεν γυαλιζουν ολοι το πομολο. Τωρα αν ο ηθοποιος επεσε στα χερια φουστηδων και τον μυησαν στις κωλομπαρδιες για να παρει ρολους, αυτο ειναι αλλο καπελο.
Αυτό που συμβαινει είναι ότι οι περισσοτεροι gay είναι καταπιεσμενοι straight που απετυχαν .Που να βρει το θαρρος όμως ένα καταπιεσμενο κολοπαιδο να το δει αυτό στον εαυτο του...Προτημαει να χτυπιέται μεχρι να πεισει ότι υπαρχει.
Αυτό που συμβαινει είναι ότι οι περισσοτεροι gay είναι καταπιεσμενοι straight που απετυχαν .Που να βρει το θαρρος όμως ένα καταπιεσμενο κολοπαιδο να το δει αυτό στον εαυτο του...Προτημαει να χτυπιέται μεχρι να πεισει ότι υπαρχει.
Χμμμ... δεν μπορω να πω οτι εχω αποτυχει σε κατι, αλλωστε εγω ξεκινησα σχετικα "μικρη" οποτε ποτε δεν το αμφισβήτησα αυτο, ουτε ειναι να πεις οτι το επελεξα λογο καποιας αποτυχιας!
Μμμ κοιτα δεν ειναι απολυτα αληθες αυτο! μου αρεσει το σωμα μου, σιγουρα βεβαια θα ηθελα να το βελτιωσω!
Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να εχω μουνακι παντως! μου αρεσει να ειμαι κατι το... ειδικο, κατι το "ενδιαμεσο"
Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή, πάντως εγώ γουστάρω πολύ να γαμιέμαι. Δεν το διατυμπανίζω έξω στον κόσμο και ούτε προκαλώ ούτε ενοχλώ κανέναν. Γαμιέμαι για πάρτι μου και όποιος-όποια γουστάρει μπορεί να με γαμάει!
Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή, πάντως εγώ γουστάρω πολύ να γαμιέμαι. Δεν το διατυμπανίζω έξω στον κόσμο και ούτε προκαλώ ούτε ενοχλώ κανέναν. Γαμιέμαι για πάρτι μου και όποιος-όποια γουστάρει μπορεί να με γαμάει!