Νέα

Στην Κοζάνη το πρώτο στρατόπεδο κράτησης μεταναστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 894
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυτό θα μας το πείς εσύ ... ειδικότητα σου = λαντζιέρης (και πολύ είναι)
Να τα πλυνεις μονος σου τραμουντανακο αφου τους εχεις στην ξεφτιλα τους λαντζερηδες...
εγώ είμαι του "Μένουμε Ελλάδα".. εσένα σε βλέπω σύντομα εκτός (αν και από ότι καταλαβαίνω καλα καβατζωμένος είσαι πιθανόν σε κανένα αργοδούλι από αυτα που μοιράζανε το πάλαι ποτέ στους χίτες μετά τον συμμοριτοπόλεμο)
Αλλοι κοκορευτηκαν για τις καβατζες τους τραμουντανακο,αλλοι ποσταρουνε νυχθημερον εδω μεσα.

Αλλα ειναι μεγαλη πουτανα η ζωη βλεπεις...Και εκει που υπολογιζει κανεις σε κατι εφαπαξ και κατι συνταξεις,εκει που παιρνει τα φραγκα και νομιζει οτι ΑΥΤΟΣ καθαρισε και να πα να γαμηθουν οι υπολοιποι,ερχονται οι ΦΑΠΕΣ απο εκει που δεν το περιμενει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να τα πλυνεις μονος σου τραμουντανακο αφου τους εχεις στην ξεφτιλα τους λαντζερηδες...Αλλοι κοκορευτηκαν για τις καβατζες τους τραμουντανακο,αλλοι ποσταρουνε νυχθημερον εδω μεσα.

Αλλα ειναι μεγαλη πουτανα η ζωη βλεπεις...Και εκει που υπολογιζει κανεις σε κατι εφαπαξ και κατι συνταξεις,εκει που παιρνει τα φραγκα και νομιζει οτι ΑΥΤΟΣ καθαρισε και να πα να γαμηθουν οι υπολοιποι,ερχονται οι ΦΑΠΕΣ απο εκει που δεν το περιμενει.

πρέπει να έφαγες χοντρές φάπες τώρα τελευταία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι έγινε απελευθερώσανε το επάγγελμα και μπήκανε και άλλοι μέσα ???

Επισκέπτης
Να τα πλυνεις μονος σου τραμουντανακο αφου τους εχεις στην ξεφτιλα τους λαντζερηδες...Αλλοι κοκορευτηκαν για τις καβατζες τους τραμουντανακο,αλλοι ποσταρουνε νυχθημερον εδω μεσα.

Κοίτα να δεις τώρα τι μου ήρθε

Τυχαίο??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κοίτα να δεις τώρα τι μου ήρθε

Τυχαίο??

περιμένεις εφάπαξ νατσούλη??? θα έχεις λαμβάνειν...

εγώ σαν ιδιωτικός δεν δικαιούμαι έτσι και αλλιώς και έχω φροντίσει να κάνω διαφορετικά τα κουμάντα μου...

Επισκέπτης
περιμένεις εφάπαξ νατσούλη??? θα έχεις λαμβάνειν...
Καλα,ο Νατσο θα βαλει και καμμια πατατα,κανα κρομμυδι.
Στους Αμπελοκηπους ανεργος ομως και με το εφαπαξ κομμενο,τι γινεται?
εγώ σαν ιδιωτικός δεν δικαιούμαι έτσι και αλλιώς και έχω φροντίσει να κάνω διαφορετικά τα κουμάντα μου...
Και να εχεις το κουτελο σου καθαρο,ετσι τραμουντανακο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλα,ο Νατσο θα βαλει και καμμια πατατα,κανα κρομμυδι.
Στους Αμπελοκηπους ανεργος ομως και με το εφαπαξ κομμενο,τι γινεται?Και να εχεις το κουτελο σου καθαρο,ετσι τραμουντανακο?

ανεργος γιατί??  δεν είμαι και δεν προβλέπεται (για τα επόμενα χρόνια)

εφάπαξ από που??? δεν εχω λαμβάνειν δεν είμαι δημόσιος...

εσύ να δουμε τι θα κάνεις ... ασε με εμένα.. κάνε τα δικά σου κουμάντα και πάψε να κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι...

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αυτο θα πει σκληροπυρηνικες συνθηκες εργασιας,ετσι?

Coming soon to ελληνες ανεργοι...για την ωρα ας την πατησει η τελευταια τρυπα της φλογερας να 'ουμ.

Για οσους δεν το ξερουν κατι τετοια ειπανε και οι Ουγγροι κυβερνωντες για τους εκει ανεργους ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Σκληροπυρηνικα...για το καλο του τοπου.

ΚΡΕΤΙΝΑΚΟ ΑΛΛΟΥ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ
Ουγγροι κυβερνωντες για τους εκει ανεργους ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Δεν ειναι ομοεθνεισ μου τα αραπια και οι σκουροι του τριτου κοσμου
αν ειναι δικοι σου καλο ταξειδι και να μας γραφεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom