Νέα

Στημένα στοιχήματα και απάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Μαγκες καλησπερα κατά καιρους και ετυχε και προσφατα να ερθει η συζητηση με παρεα για στημενα στοιχημα. Να δηλωσω εδώ ότι δεν εχω εμπειρια καθολου από αθληματα και στοιχηματα οποτε πιο πολύ ακουγα την συζητηση παρα μιλουσα. Αυτό που μου εκανε πειρσσοτερη εντυπωση και δεν το χωραει ευκολα ο νους μου είναι που ακουγα για στημενα στο ποδοσφαιρο και συγκεκριμενο σκορ. Πως γινεται αυτό ρε μαγκες είναι αληθεια?ειναι απατη? Γινεται 22 ατομα που κλοτσανε μια μπαλα να συγχονιστουν και να φερουν συγκεκριμενο αποτελεσμα και παλι εστω ότι γινεται πως λαδωνεις 22 παιχτες τι φαση. Είναι πανευκολο να σε βρουν καποιος να μιλησει δεν κρυβεται. Τελος το άλλο που με προβληματιζει να αναφερω ότι και αυτοι που παιζουν τα στημενα σε καποια online ελληνικη πλαταφορμα θα κερδισουν 1,2,,,, αλλα την χ φορα η στοιχηματικη θα δει ότι υπαρχει ποσοστο επιτυχια σε σκορ π.χ 10/10 και είναι σιγουρο πως κατι θα υποπτευθει και θα σου κλεισει τον λογαρισμο μπορει και τπτ χειροτερο. Οποτε εκτος ότι είναι παρανομο απατη δεν υπαρχει και κερδος γιατι θα σε βρουν. Εχω αδικο για πειτε γνωμες.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.417
Πόντοι
456
Αυτοί που τα στήνουν, τα στήνουν όμορφα.
Να μην καταλάβει κάποιος κάτι.
Κόρνερ, πλάγιο, όβερ κλπ.
Ναι τα στήνουν, ειδικά Β' εθνική Ελλάδας, που δεν υπάρχουν έσοδα.
Αν γνωρίζεις στημένα, ρίξε ΟΠΑΠ επίγειο.
Ανώνυμα εντελώς.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.173
Πόντοι
2.356
Μαγκες καλησπερα κατά καιρους και ετυχε και προσφατα να ερθει η συζητηση με παρεα για στημενα στοιχημα. Να δηλωσω εδώ ότι δεν εχω εμπειρια καθολου από αθληματα και στοιχηματα οποτε πιο πολύ ακουγα την συζητηση παρα μιλουσα. Αυτό που μου εκανε πειρσσοτερη εντυπωση και δεν το χωραει ευκολα ο νους μου είναι που ακουγα για στημενα στο ποδοσφαιρο και συγκεκριμενο σκορ. Πως γινεται αυτό ρε μαγκες είναι αληθεια?ειναι απατη? Γινεται 22 ατομα που κλοτσανε μια μπαλα να συγχονιστουν και να φερουν συγκεκριμενο αποτελεσμα και παλι εστω ότι γινεται πως λαδωνεις 22 παιχτες τι φαση. Είναι πανευκολο να σε βρουν καποιος να μιλησει δεν κρυβεται. Τελος το άλλο που με προβληματιζει να αναφερω ότι και αυτοι που παιζουν τα στημενα σε καποια online ελληνικη πλαταφορμα θα κερδισουν 1,2,,,, αλλα την χ φορα η στοιχηματικη θα δει ότι υπαρχει ποσοστο επιτυχια σε σκορ π.χ 10/10 και είναι σιγουρο πως κατι θα υποπτευθει και θα σου κλεισει τον λογαρισμο μπορει και τπτ χειροτερο. Οποτε εκτος ότι είναι παρανομο απατη δεν υπαρχει και κερδος γιατι θα σε βρουν. Εχω αδικο για πειτε γνωμες.
εδω στηνανε ματς στο χωριο μου με δραχμες οταν επαιζε στην Δ Εθνικη και τα παιζανε στην Αγγλια στις στοιχηματικες οβερ..... τι μου λετε τωρα εσεις....

στηνεται και το τελευταιο παιχνιδι Β τοπικου σε παρανομες αγορες (τοπικου επιπεδου αγορες δηλαδη) και εσεις μου λετε οτι στην αλφα εθνικη ειναι ολα καθαρα και ωραια?

οταν εχει ο παικτης να παρει μισθους 4-5 μηνες και του λενε απο τη διοικηση αν θες να πληρωθεις παιξε τα λεφτα σου στο 2-2 για να βγαλεις και εξτρα εσυ τι λες να κανει?

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Αυτοί που τα στήνουν, τα στήνουν όμορφα.
Να μην καταλάβει κάποιος κάτι.
Κόρνερ, πλάγιο, όβερ κλπ.
Ναι τα στήνουν, ειδικά Β' εθνική Ελλάδας, που δεν υπάρχουν έσοδα.
Αν γνωρίζεις στημένα, ρίξε ΟΠΑΠ επίγειο.
Ανώνυμα εντελώς.
κοιτα δεν ξερω από στημενα ειμαι προγραμματιστης αλλα ξερω το εξης. Όλα αυτά τα δεδομενα για τα παιχνιδια τις αποδοσεις και τα δελτια από τις στοιχηματικες καταχωρούνται σε βάσεις δεδομένων. Εκει λοποιον φαίνονται όλα και δεν κρύβεται τιποτα γιατι μπορείς να κάνεις πολύ εύκολο search στην βαση σου με συγκεκριμένα στοιχεία. Θα σου δωσω ένα παράδειγμα να καταλάβεις τι εννοώ ας υποθέσουμε ένα στημένο παιχνίδι που έρχεται 3-2 και το έχουν παίξει 1000 άτομα και έχουν κερδίσει. Οι στοιχημάτιζες τι κάνουν περιοδικα ψάχνουν στην βαση το τζιρο τους από κάθε παιχνίδι όταν λοιπόν κανουν ταξινόμηση με βαση την μεγαλύτερη απώλεια και δουν ότι στο παιχνίδι 3-2 ‘χασαν τα περισσότερα χρήματα αναρωτιουνται και κοιτανε στην συνέχεια τι έπαιξαν οι χρήστες όταν λοιπόν δουν ότι 1000 ατομα παιξαν 3-2 καταλαβαίνουν αυτομάτως ότι κατι δεν πάει καλα με τον συγκεκριμένο αγωνα. Δεν εχουν αποδείξεις προφανως αλλα από εκει και περα μπορούν να συνεργαστούν με τις αρχες να αναφερουν ότι κατι δεν παει καλα και να ψαχτεί περαιτέρω το θέμα πιστεύεις μετα η αστυνομία αν υπαρχει υπόνοια ότι ένα παιχνιδι είναι στημενο δν θα καταφερει με τις άκρες τις να το αποδείξει όπως πρέπει. Η ρετσινια του στημενου εχει κολλησει σε ομαδα προεδο παικτες δεν κρυβεται κατι. Που καταλαηγω ότι δεν μπορεις να κρυφτεις από αυτό είναι αναποφευκτο θα σε βρουν στο τελος.

Polybius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2023
Κριτικές
5
Like
178
Πόντοι
280
κοιτα δεν ξερω από στημενα ειμαι προγραμματιστης αλλα ξερω το εξης. Όλα αυτά τα δεδομενα για τα παιχνιδια τις αποδοσεις και τα δελτια από τις στοιχηματικες καταχωρούνται σε βάσεις δεδομένων. Εκει λοποιον φαίνονται όλα και δεν κρύβεται τιποτα γιατι μπορείς να κάνεις πολύ εύκολο search στην βαση σου με συγκεκριμένα στοιχεία. Θα σου δωσω ένα παράδειγμα να καταλάβεις τι εννοώ ας υποθέσουμε ένα στημένο παιχνίδι που έρχεται 3-2 και το έχουν παίξει 1000 άτομα και έχουν κερδίσει. Οι στοιχημάτιζες τι κάνουν περιοδικα ψάχνουν στην βαση το τζιρο τους από κάθε παιχνίδι όταν λοιπόν κανουν ταξινόμηση με βαση την μεγαλύτερη απώλεια και δουν ότι στο παιχνίδι 3-2 ‘χασαν τα περισσότερα χρήματα αναρωτιουνται και κοιτανε στην συνέχεια τι έπαιξαν οι χρήστες όταν λοιπόν δουν ότι 1000 ατομα παιξαν 3-2 καταλαβαίνουν αυτομάτως ότι κατι δεν πάει καλα με τον συγκεκριμένο αγωνα. Δεν εχουν αποδείξεις προφανως αλλα από εκει και περα μπορούν να συνεργαστούν με τις αρχες να αναφερουν ότι κατι δεν παει καλα και να ψαχτεί περαιτέρω το θέμα πιστεύεις μετα η αστυνομία αν υπαρχει υπόνοια ότι ένα παιχνιδι είναι στημενο δν θα καταφερει με τις άκρες τις να το αποδείξει όπως πρέπει. Η ρετσινια του στημενου εχει κολλησει σε ομαδα προεδο παικτες δεν κρυβεται κατι. Που καταλαηγω ότι δεν μπορεις να κρυφτεις από αυτό είναι αναποφευκτο θα σε βρουν
Τα χίλια άτομα δεν θα τραβήξουν τόση προσοχή αν συνολικά έχουν στοιχηματισει 10000. Επίσης ποιος νοιάζεται για τη ρετσινιά όταν είσαι γ εθνική και κάνεις δεν ασχολείται με τη πάρτη σου ή όταν όλοι ήδη πιστεύουν ότι στήνεις αγώνες.

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Τα χίλια άτομα δεν θα τραβήξουν τόση προσοχή αν συνολικά έχουν στοιχηματισει 10000. Επίσης ποιος νοιάζεται για τη ρετσινιά όταν είσαι γ εθνική και κάνεις δεν ασχολείται με τη πάρτη σου ή όταν όλοι ήδη πιστεύουν ότι στήνεις αγώνες.
σιγουρα τα 1000 ειναι λιγα ενα παραδειγμα εδωσα αν ειναι περισσοτερα ακομα χειροτερα την ρετσινια την ειπα πιο πολυ οχι για την φημη αλλα οταν ολος ο κοσμος σε στιγματιζει οτι κανεισ στημενα εε μετα η αστυνομια τι θα κανει θα σε αφησει ετσι? Δεν κρυβεται τιποτα απανταω στον αλλο φιλο πιο πολυ που λεει οτι τα κρυβουν

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
920
Πόντοι
81
Το καιρο που αχολουμουν με τον τζογο μια μερα που επαιζαν ΟΣΦΠ - ΠΑΟ, ημουν σ ενα προπατζιδικο κι επαιζα ΚΙΝΟ. Σκαει ενας τυπος 30 με 35 ετων με ρουχα της δουλειας- οικοδομη και παιζει 800 ευρω το ματς 1 ημηχρονο 2 τελικο.
Ποιος παιζει 800 ευρω αν δεν ειναι σιγουρος για το κερδος ?
Το ματς ηρθε 1 ημηχρονο 2 τελικο.

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Αυτο που διαφωνουμε δεν ειναι οτι δεν μπορουν να στηθουν παιχνιδια το θεμα ειναι οτι αργα η γρηγορα θα σε καταλαβουν αν αυτο γινεται συστηματικα δεν υπαρχει γυρισμος τον λογο τον εξηγησα παραπανω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Αυτο που διαφωνουμε δεν ειναι οτι δεν μπορουν να στηθουν παιχνιδια το θεμα ειναι οτι αργα η γρηγορα θα σε καταλαβουν αν αυτο γινεται συστηματικα δεν υπαρχει γυρισμος τον λογο τον εξηγησα παραπανω
Και που μας καταλαβαίνουν τι γίνεται νομίζεις ;
Αλλάζεις εταιρεία και συνεχίζεις
μέχρι να σε καταλάβει και η επόμενη και πάει λέγοντας.
Μετά ανοίγεις ξανά στην πρώτη μετά στοιχεία συγγενή σου , άλλη μια σειρά όλες οι στοιχηματικες , και μετά πάλι το ίδιο .. Μια χαρά πάει το σύστημα

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Και που μας καταλαβαίνουν τι γίνεται νομίζεις ;
Αλλάζεις εταιρεία και συνεχίζεις
μέχρι να σε καταλάβει και η επόμενη και πάει λέγοντας.
Μετά ανοίγεις ξανά στην πρώτη μετά στοιχεία συγγενή σου , άλλη μια σειρά όλες οι στοιχηματικες , και μετά πάλι το ίδιο .. Μια χαρά πάει το σύστημα
κοιτα εσυ το βλεπεις απο την πλευρα αυτου που παιζει τα στημενα οκ συμφωνω αυτος δν θα παθει τιποτα παει σε αλλη στοιχηματικη η παιζει με στοιχεια συγγενη. Αλλα οι ομαδες, παιχτες αυτους θα τους βρουν αργα η γρηγορα αν το κανουν συστηματικα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
μην πάμε στο άλλο άκρο ότι κάθε φορά που γίνεται μια έκπληξη ήταν στημένο. Αυτά τα λένε οι ηττοπαθείς.

Το στήσιμο δύσκολο να φανεί, πρέπει να έχεις γνώσεις για να το καταλάβεις. Πλέον δε στήνονται μόνο τα αποτελέσματα αλλά και τα κόρνερ, οι κάρτες, τα πλάγια.

Polybius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2023
Κριτικές
5
Like
178
Πόντοι
280
σιγουρα τα 1000 ειναι λιγα ενα παραδειγμα εδωσα αν ειναι περισσοτερα ακομα χειροτερα την ρετσινια την ειπα πιο πολυ οχι για την φημη αλλα οταν ολος ο κοσμος σε στιγματιζει οτι κανεισ στημενα εε μετα η αστυνομια τι θα κανει θα σε αφησει ετσι? Δεν κρυβεται τιποτα απανταω στον αλλο φιλο πιο πολυ που λεει οτι τα κρυβουν
Χωρίς παρεξήγηση αδελφέ μου αλλά που νομίζεις ότι ζεις? Στη Δανία?
Η αστυνομία δεν τους αγγίζει για τον ίδιο λόγο που δεν αγγίζουν τους τσιγγάνους, τις πόρνες (καλή ώρα) ή οποιοδήποτε άλλο εγκληματικό στοιχείο.

Ο κόσμος γενικότερα δεν νοιάζεται, τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται και όλοι αυτοί συμπληρώνουν τα μπόνους τις αστυνομίας. Μη σου πω ότι οι ίδιοι οι μπάτσοι βγάζουν λεφτά από τα παράνομα στοιχήματα.

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
μην πάμε στο άλλο άκρο ότι κάθε φορά που γίνεται μια έκπληξη ήταν στημένο. Αυτά τα λένε οι ηττοπαθείς.

Το στήσιμο δύσκολο να φανεί, πρέπει να έχεις γνώσεις για να το καταλάβεις. Πλέον δε στήνονται μόνο τα αποτελέσματα αλλά και τα κόρνερ, οι κάρτες, τα πλάγια.
σαν προγραμμτιστης που ειμαι πιστευω εξηγησα ποσο ευκολο ειναι μια εταιρια να καταλαβει ενα παιχνιδι αν ειναι στημενο πολυ ευκολα ελπιζω να το διαβασες. Απο εκει και περα το τι θα κανει η αστυνομια αν τους πιασει δεν με απασχολει εμενα με νοιαζει να σας αποδειξω οτι ειναι πολυ ευκολο και απο στοιχηματικες και απο αστυνομια να ξερουν και να παρακολουθουν την κατασταση ασχετως αν δεν κανουν τιποτα. Στο τελος καποιους θα πιασουν δεν θα την γλιτωσουν και ολοι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
κοιτα εσυ το βλεπεις απο την πλευρα αυτου που παιζει τα στημενα οκ συμφωνω αυτος δν θα παθει τιποτα παει σε αλλη στοιχηματικη η παιζει με στοιχεια συγγενη. Αλλα οι ομαδες, παιχτες αυτους θα τους βρουν αργα η γρηγορα αν το κανουν συστηματικα
τους κλανουν μια μαντρα αρχιδια , πρεπει να υπαρχουν αποδειξεις χειροπιαστες , εδω εμεις που τα παιζουμε και εχουν καταλαβει ολοι οτι ειναι
στημένο το ματς και στο τελος πληρωνουν κανονικά τους παντες ..
Καμία δικαιοδοσία να κανουν κατι σε παιχτες , ομαδες κτλ δεν μπορουν , και να εχουν παλι θελουν στοιχεια , προγραμματα , patterns , data και αρχιδια δεν κανουν τιποτα σε αυτους.

Το μονο που μπορει να κανει η εταιρεία ειναι να τους εξαιρεσει απο να τους βαζει στο site της προς στοιχηματισμο

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.173
Πόντοι
2.356
κοιτα δεν ξερω από στημενα ειμαι προγραμματιστης αλλα ξερω το εξης. Όλα αυτά τα δεδομενα για τα παιχνιδια τις αποδοσεις και τα δελτια από τις στοιχηματικες καταχωρούνται σε βάσεις δεδομένων. Εκει λοποιον φαίνονται όλα και δεν κρύβεται τιποτα γιατι μπορείς να κάνεις πολύ εύκολο search στην βαση σου με συγκεκριμένα στοιχεία. Θα σου δωσω ένα παράδειγμα να καταλάβεις τι εννοώ ας υποθέσουμε ένα στημένο παιχνίδι που έρχεται 3-2 και το έχουν παίξει 1000 άτομα και έχουν κερδίσει. Οι στοιχημάτιζες τι κάνουν περιοδικα ψάχνουν στην βαση το τζιρο τους από κάθε παιχνίδι όταν λοιπόν κανουν ταξινόμηση με βαση την μεγαλύτερη απώλεια και δουν ότι στο παιχνίδι 3-2 ‘χασαν τα περισσότερα χρήματα αναρωτιουνται και κοιτανε στην συνέχεια τι έπαιξαν οι χρήστες όταν λοιπόν δουν ότι 1000 ατομα παιξαν 3-2 καταλαβαίνουν αυτομάτως ότι κατι δεν πάει καλα με τον συγκεκριμένο αγωνα. Δεν εχουν αποδείξεις προφανως αλλα από εκει και περα μπορούν να συνεργαστούν με τις αρχες να αναφερουν ότι κατι δεν παει καλα και να ψαχτεί περαιτέρω το θέμα πιστεύεις μετα η αστυνομία αν υπαρχει υπόνοια ότι ένα παιχνιδι είναι στημενο δν θα καταφερει με τις άκρες τις να το αποδείξει όπως πρέπει. Η ρετσινια του στημενου εχει κολλησει σε ομαδα προεδο παικτες δεν κρυβεται κατι. Που καταλαηγω ότι δεν μπορεις να κρυφτεις από αυτό είναι αναποφευκτο θα σε βρουν στο τελος.
και που ξερεις εσυ οτι δεν εστησαν να βγει ενα πλαγιο αουτ στο πρωτο λεπτο.... η να γινει καποια στιγμη πεναλτι στο ματς....

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
τους κλανουν μια μαντρα αρχιδια , πρεπει να υπαρχουν αποδειξεις χειροπιαστες , εδω εμεις που τα παιζουμε και εχουν καταλαβει ολοι οτι ειναι
στημένο το ματς και στο τελος πληρωνουν κανονικά τους παντες ..
Καμία δικαιοδοσία να κανουν κατι σε παιχτες , ομαδες κτλ δεν μπορουν , και να εχουν παλι θελουν στοιχεια , προγραμματα , patterns , data και αρχιδια δεν κανουν τιποτα σε αυτους.

Το μονο που μπορει να κανει η εταιρεία ειναι να τους εξαιρεσει απο να τους βαζει στο site της προς στοιχηματισμο
απαντας μονος σου στην ερωτηση μου το να τους εξαιρεσει απο να τους βαζει στο site της προς στοιχηματισμο σημαινει οτι ΞΕΡΕΙΣ εχεις λαβεις γνωση εκει που θελω να καταληξω το αν θα παει καποιος φυλακη μετα δεν με απασχολει ειναι αλλο θεμα. Επισης ban και σε λογαριασμους απο σχτοιχηματικες σε υποπτα προφιλ ειναι και αυτο εφικτο

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
και που ξερεις εσυ οτι δεν εστησαν να βγει ενα πλαγιο αουτ στο πρωτο λεπτο.... η να γινει καποια στιγμη πεναλτι στο ματς....
φιλε μου θα το ξερω αμεσως μολις δω 100-1000-10000 ατομα να παιζουν ακριβως τα πλαγια και τα κορνερ οχι εγω οι στοιχηματικες και οταν ο τζιρος τους απο το συγκεριμενο παιχνιδι ειναι μειον μερικα χιλιαδες ευρω η και πολλα παραπανω

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.173
Πόντοι
2.356
φιλε μου θα το ξερω αμεσως μολις δω 100-1000-10000 ατομα να παιζουν ακριβως τα πλαγια και τα κορνερ οχι εγω οι στοιχηματικες
δε χρειαζεται να το παιξουν ουτε 100 ουτε 1000....
πεντε τρελοι αρκει να το παιξουν και δε χρειαζεται να το βγαλουν παραεξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom