MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 973
- Πόντοι
- 366
Μαγκες καλησπερα κατά καιρους και ετυχε και προσφατα να ερθει η συζητηση με παρεα για στημενα στοιχημα. Να δηλωσω εδώ ότι δεν εχω εμπειρια καθολου από αθληματα και στοιχηματα οποτε πιο πολύ ακουγα την συζητηση παρα μιλουσα. Αυτό που μου εκανε πειρσσοτερη εντυπωση και δεν το χωραει ευκολα ο νους μου είναι που ακουγα για στημενα στο ποδοσφαιρο και συγκεκριμενο σκορ. Πως γινεται αυτό ρε μαγκες είναι αληθεια?ειναι απατη? Γινεται 22 ατομα που κλοτσανε μια μπαλα να συγχονιστουν και να φερουν συγκεκριμενο αποτελεσμα και παλι εστω ότι γινεται πως λαδωνεις 22 παιχτες τι φαση. Είναι πανευκολο να σε βρουν καποιος να μιλησει δεν κρυβεται. Τελος το άλλο που με προβληματιζει να αναφερω ότι και αυτοι που παιζουν τα στημενα σε καποια online ελληνικη πλαταφορμα θα κερδισουν 1,2,,,, αλλα την χ φορα η στοιχηματικη θα δει ότι υπαρχει ποσοστο επιτυχια σε σκορ π.χ 10/10 και είναι σιγουρο πως κατι θα υποπτευθει και θα σου κλεισει τον λογαρισμο μπορει και τπτ χειροτερο. Οποτε εκτος ότι είναι παρανομο απατη δεν υπαρχει και κερδος γιατι θα σε βρουν. Εχω αδικο για πειτε γνωμες.