Επισκέπτης
δεν τρεχει κατι ψολαρα μου!ο πιτσι ειναι ανοιχτος με ολουσ...δεχετε προκλισεις απο παντου και ειναι μεσα σε ολα!οπου βρομαει πουτανα ιπαρχι και ενασ πιτσιλιστις...μπουαχχααχαχαχ!πουτανες στα κρεβατια σας!!!!
χαχαχα μπουαχαχαχαχα!!!εγο φτεο????ο καυλουκος ιθελε να ρουφιξει το πεος μου...και εγο αντισκεκομουν!!!!πιτσι προσκυνω!!! καλα ρε γκαυλιαρετζο εμεις περιμεναμε τοση ωρα κ συ μας εστησες γιατι χαιδευοσουν με τον τσατσο?
προσπαθουσα να καθισιχασο τις πονιρες του ορμες αλλα δε κρατιοταν ο μιστις!επρεπε να φωναξεις βοη8εια να ερ8ουμε να σε σωσουμε!
αγκιρας 1!
ενασ οικος που θα μινι για παντα αξεχαστος στα πλαισια τισ μπουρδελοκαριερας μου!
ι ιστορια σινεχιζετε!!!!!!
ι ανατριχιαστικι και αλοκοτι περιπετια με τον πορνοδιαστροφικο και αβισαλεο δροσερο τσατσο σινεχιζετε....
μετα απο μια ευχαριστι βολτα με εξεχοτατα σαιτοπαιδια και αφου μασ χορισανε οι δρομοι...σαλπαρο με το λαγνο οχιμα μου προς τα σκοτινα σοκακια τισ φιλις!
μπενο λοιπον μεσα στο δροσερο και ατακτο οικιμα οπου με ιποδεκτικε ο ατιθασος και αναμενος τσατσος!
πιτσι-τι κανεις παιδαρε μου?
τσατσος-καλα ειμαι που χαθικες εσι?
πιτσι-εδο ειμαι καυλιαρι μου.ειπα να βγο να χισο σιμερα!
βγενι εξο το πορνιδιο ,οπου το παρουσιαζει ο τσατσος...
γερμανικις προελευσεος εν ονοματι ελενα το οποιο ειχα πιτσιλισει στο προτο τευχος τισ καυτις ιστοριας μου....
τσατσος-θα περασεις ?
πιτσι-οχι καυλιαρι μου
τσατσος-γιατι?
πιτσι-δε θελο να πιτσιλισο σιμερα το ιδιο πορνιδιο.θελο κατι διαφορετικο ...
τσατσος-σαν τι?
πιτσι-θελο ενα μεταλαγμενο πορνιδιο σαν αυτα που φερνεις..
τσατσος-διλαδι?
πιτσι-τρανς θελο
τσατσος-α θελεις κολαρακι..
πιτσι-ναι θελο να τιμορισο ενα κολαρακι σιμερα...
τσατσος-με πουτσα ι χορις?
πιτσι-ε χορις πουτσα φισικα
τινι προσ το δοματιο το ατακτο αγορι και αρχιζει να σιγιριζει το λαγνο και αμαρτολο κρεβατι..ι ομιλια σινεχιστικε....
πιτσι-ο τι μεγαλο δοματιο ειναι αυτο!!!!
τσατσος-ολα μεγαλα ειναι εδο!
και ξαφνικα πεταει εξο τιν αβαστακτι και αδισοπιτι ψολι του και αρχιζει να τιν παιζει ριθμικα!
ειχε καυλοσει το μικρο του ψολακι και με παρακαλουσε με κραγεθς ιδονις να του τιν ακουμπισο...
εγο ομος ακερεος του απανταο πος δε κανει γιατι μπορει να με δαγκοσι!
αφου σινεχισε για λιγο να μου προβαλει τον ατακτο πισινο του και σιγχρονος να ασχολιτε με το αροστιμενο απο ιδονι πεος του τιμορισα με ενα δινατο σκαμπιλακι το πισινο του...!
αφου βαζει λοιπον μεσα τον ψολοσαυρο του κινιτε προς το αλο δοματιο ,εκει οπου εφτιαξε το πορνοβιντεο...
καθομαστε αμεσοσ μετα σαλονι και αρχιζουμε να μιλαμε οσπου μπενι ενας καυλιαρις πελατις και τον βαζει μεσα στο δοματιο ο τσατσος...
καθετε λοιπον αμεσος μετα διπλα μου στο σαλονι και αρχιζει να χουφτονι το αρενοπο κορμι μου οσπου βγενι ι πορνι πιτσιλοκινουμενι προς τον χιστι πελατι!
σικονετε ο τσατσος μπενι στο πριβε ρουμ του και σε ενα λεπτο βγενι εξο στο σαλονι κρατοντας ενα virtual καυλι!
καθετε λοιπον σαν πουτανιτσα στο λαγνο και πιτσιλοτο καναπε,κατεβαζει το τζιν του και αρχιζει να σπροχνι το ψεθτικο πλαστικο καυλι στιν ιγρι του και ιδονισμενι κολοτριπιδα...!
πιτσι-πο πο τι μεγαλο καυλι ειναι αυτο!αρεγε να χοραει ολο μεσα στιν κολοτριπιδα σου ψολοβρντι μου?
ο δροσερος μιστις σινεχισε να χονι το το εργαλιο στιν κολαθρα του για μερικα δευτερολεπτα...
σικονετε ορθιος και αρχιζει να μου επιδικνιει τιν βρομερι του κολοτριπιδα ανοιγοντας τιν με τα διο του τα χερακια!
μαλιστα διλοσε ποσ πολοι πουτσοι εχουν μπι εκι μεσα!αρχισα να του εξιγο οτι ειναι πολι πορνοδιαστροφικος και οτι θελει να χινι σινεχος....
αφου ακολουθισε μια σινομιλια...σιμπερανε ο τσατσοσ ποσ τελικα ειμαι πολι ντροπαλο αγορι αφου δεν τον ειχα ικανοποιισει σοματικα ...!και μου προτινε οταν ειμαι ετοιμος να ξαναπερασο...
αφου τον καλινιχτισα λοιπον σινεχισα τιν ιδονισμενι τσαρκουλα μου!!!!
οοο τιτανομεγιστε ιεραποστολε τισ λαγνιας !!! ο εσι κολασμενε και αμαρτοτε αγγελε τισ ιδονις!!!εσι που με το καυτο σου και λαμπερο φοτοστεφανο μαγευεις τισ ατακτες κορασιδες και τις καταδικαζεις στιν αιονια κολασμενι ιδονι!!!!!!!!αγαπιτε μιστι χιστι σκιστι και ιπερκαυλεουμπα σταυραρα ξεχασες να ποσταρεις τιν γιορτι τισ αγιας πορνις!!!!
Και μία φάση που μου διηγήθηκε μόλις ένας φίλος.
Η λεγάμενη βγαίνει από το δωμάτιο και ζητάει από τον πελάτη (που ήταν γύφτος) να φύγει. Του λέει:
Πήγαινε πλύσου ρε που ήρθες να γαμήσεις με το σκατό στον κώλο.
Και της απαντάει ο γύφτος:
Και τι ήθελες να έχει ο κώλος μου ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ;
Ενταξει μην γινομαστε και ρατσιστες .Υπαρχουν αλβανοι πακιστανοι Τουρκοι πολυ καλυτεροι απ εμας.Οταν εισαι ευγενικος και φιλικος με δαυτους με οποιοδηποτε και αυτοι ειναι καλοι μαζι σου.Οταν διαμαρτυρομαστε για τους βρωμιαρηδες Αλβανους και Πακιστανους τα κουμμουνια λυσανε...ουστ ρεε γυφτοι που θελετε να γαμησετε κιολας!Αν δεν υπηρχαν εκδιδομενες αυτοι οι βρωμιαρηδες αλλοδαποι δεν υπηρχε περιπτωση να γυρισει να τους κοιταξει καν γυναικα του Ανατολικου μπλοκ και γενικα Ευρωπαια.
PITSI FOREVER!!γειας σας χιστες και μιστεσ αυτουνου του ατελιοτου κοσμου αχαλινοτις ιδονις!
αυτο το γεγονος που θα σασ περιγραψο ειανι απο τα πιο ξεκαρδιστικα γεγονοτα που εχουν σιμβει στιν μπουρδελοκαριερα μου!!!!σοκαριστικο πλανο να βλεπισ ενασ τσατσο να πιτσιλαει εναν σκουπιδοτενεκε!!!χεχε!!!!
σιμερα λοιπον μετααπο μια βολτιτσα με εναν σιναγονιστι...και μετα απο μια τσαρκα παρεα..τραβιξαμε τουσ δρομουσ μασ....ειπα λοιπον να περασο απο τα διανικτερευοντα μπουρδελοσπιτα τισ φοκεας....
ασ μιν τα πολιλογο και ασ μπουμε στο ψιτο!!!
μπενο λοιπον αγκιρας 1!αρχιζει λοιπον ο τσατσος να με παρακαει να πιτσιλισο το πορνιδιο του...ελα μπες αγορι μου εσι που εισαι ορεο παιδι..που θα βρεις καλιτερα τετια ορα...μπες εδο αγρι μου...
μπουκαρο στο μπουρδελοδοματιο ,πιτσιλαο τιν πορνι...φευγι εκινι....
και πλισιαζο τον νιπιρα να ξεπλινο το πεος μου απο το ψολοδες και καυτο ιγρο πιρ μου!!!
και να σου αξαφνα μπουκαρει μεσα ο τσατσος...και με ρωταει..ολα ενταξει αγορακι μου?
και αρχιζει να μου λεει...τι πουτσα ειναι αυτι που εχεις ?να τιν βγαλο μια φοτογραφια να τιν εχο?αχ τι σομα ειναι αυτο....
και αρχιζο να σφιγκο το κολασμενο μου κορμι...και να του λεο πιασε μπρατσο καυλιαρι μου...γουσταρεις καυλιαρι μου σομα?
ειχε φουντοσει ο χιστισ...
εγο εντομεταξι ειχα αρχισει να ντινομαι...
αυτος λοιπον με μια κινισι...βγαζει το εργαλιο εξο και αρχιζει να το παιζει μονος του με μανια....και να μου λεει ελα χαιδεψε με ...ελα ελα....
και να του απανταο....καπια αλι στιγμι που θα ειμαστε πιο ισιχα ολα θα γινουν ψολαρα μου!
αφου λοιπον τον επνιγε ι καυλα τον χιστι τσατσο αρχισε να μου λεει να του δειξο το κολαρακι μου για να χισι...αρχισα λοιπον να του σφιγκο τα φλογερα μου μουσκουλα ...μπουαχαχχααχχαχαχαχα!!
ο καυλεας αναβε ολο και περισοτερο εος οτου ειχε στρεψει το εργαλιο του προσ τον σκουπιδοτενεκε για να τον πιτσιλισει!
αφου λοιπον δεν αντεξε εχισε μεσα στον τενεκε!!!!χαχαχαχα!!!τι χιστισ θεεε μου!!!