Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Μηνύματα
1.607
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Καλά αυτόν τον φτύνουν και νομίζει ακόμη ότι ψιχαλίζει! :-
Άσε που δεν συμφέρει ούτε για κρεμάλα γιατί στο τέλος θα μας φεσώσουν και με τα έξοδα για την κηδεία του! :priest:
Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω φιλε μου..τον φτυνουν και νομιζει πως ψιχαλιζει..νομιζει ο κοπανος οτι ολα δουλευουν ρολοι και πιστευει ακραδαντα οτι εχουμε αναπτυξη.Οχι πως και τον αλλον που μας προοριζουν θα μας σωσει τα ιδια σκατα και αυτος..Αναθεμα την ψυχη τους ειλικρινα..επειδη τυγχανει να μενω σε φτωχη συνοικια και μεγαλωσα με τα λιγα τουλαχιστον εχω μια γαμημενη τσιπα πανω μου κατι που ποτε δεν ειχαν και ουτε προκειτε να αποκτησει κανεις απο αυτους,ολοι τους ομως.
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
64.128
Like
22.840
Πόντοι
5.506
Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω φιλε μου..τον φτυνουν και νομιζει πως ψιχαλιζει..νομιζει ο κοπανος οτι ολα δουλευουν ρολοι και πιστευει ακραδαντα οτι εχουμε αναπτυξη.Οχι πως και τον αλλον που μας προοριζουν θα μας σωσει τα ιδια σκατα και αυτος..Αναθεμα την ψυχη τους ειλικρινα..επειδη τυγχανει να μενω σε φτωχη συνοικια και μεγαλωσα με τα λιγα τουλαχιστον εχω μια γαμημενη τσιπα πανω μου κατι που ποτε δεν ειχαν και ουτε προκειτε να αποκτησει κανεις απο αυτους,ολοι τους ομως.

Εγώ παιδιά, για να μη μπερδευόμαστε, μιλάω για την ΑΠΟΛΥΤΗ αλητεία, όχι για την ανικανότητα, το λαικισμό και όλα τα δεινά που μας έχει φέρει. Αλλά είχε το ΘΡΑΣΟΣ εχθές αυτό το κάθαρμα να μιλάει για "ντροπή και ηλιθιότητα" για τις "πιέσεις της ΝΔ για εκλογές ενόψει αξιολόγησης". Δηλαδή για τα πράγματα που ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ Ε-Κ-Α-Ν-Ε ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. Για πόσο χαχόλους περνάει τον κοσμάκη......
 

malecon

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Μηνύματα
48
Κριτικές
2
Like
164
Πόντοι
0
εγω ειμαι. βασικα τωρα εγινα, πριν ημουν λαος, μετα χρυσηαυγη και τωρα πηγα με τον αρτεμη, νταξη πιο παλια ημουν και ν.δ. αλλα ολα τα κοματα κοροιδεβουν τον κοσμο. ο σωρας φενετε σωστος και τα λεη εξω απο τα δοντια


φιλε απλα το εχεις καψει...μην αναπαραχθεις απλα
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.998
Πόντοι
2.606
Το Σώρα τον αφήνουν για να κόβει ψήφους από τη Χ.Α.Τολμούν να καλέσουν Μιχαλολιάκο ή Κασίδα στα κανάλια?Οχι βέβαια μετά τις πούτσες που έφαγαν ο Μπογδάνος,ο Ευαγγελάτος κτλ.
Το Σώρα τον καλούν σα σόου για να δυσφημήσουν τη Χ.Α.

 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.548
Like
21.947
Πόντοι
5.006
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
«Χαστούκι» για οπαδό του Σώρρα: Βγαίνει στο σφυρί το κατάστημα του επειδή χρωστάει στην τράπεζα

ΕΛΛAΔΑ
«Χαστούκι» για οπαδό του Σώρρα: Βγαίνει στο σφυρί το κατάστημα του επειδή χρωστάει στην τράπεζα
Σάββατο, 4. Φεβρουαρίου 2017 - 22:30
0
Ανταλλαγή
Instapaper
Ανταλλαγή8
«Χαστούκι» για οπαδό του Σώρρα: Βγαίνει στο σφυρί το κατάστημα του επειδή χρωστάει στην τράπεζα - Κεντρική Εικόνα

Οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα δεν αναγνωρίζουν τις εφορίες ενώ οι περισσότεροι στέλνουν εξώδικά υποστηρίζοντας πως τα χρέη τους θα πληρωθούν από τα δισεκατομμύρια του.

Έτσι και ένας επιχειρηματίας από την Πρέβεζα που πίστεψε τον… Μεσσία Σώρρα και τελικά βγήκε στο σφυρί το κατάστημα του.

«Πρόκειται για το ακίνητο ενός επαγγελματία που έχει οικογένεια και παιδιά και τον βάζουν σε μια περιπέτεια αυτοί που καθοδηγούν τους οπαδούς του Σώρρα», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  Alpha ο κ. Λούπας, δημοσιογράφος ιστοσελίδας της Πρέβεζας.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ο πρώτος οπαδός του Σώρρα που έχει περιπέτειες αφού πίστεψε πως θα ξεχρεώσει το δάνειο των 317.000 ευρώ που είχε «κοκκινήσει» με τα ομόλογα… φούσκες. Και έτσι αποφάσισε να στείλει το συγκεκριμένο εξώδικο –όπως και πολλοί άλλοι οπαδοί:

«Εξουσιοδότησα Υμάς, όπως εισπράξετε, από τα κάτωθι περιουσιακά στοιχεία, στα οποία είμαι δικαιούχος και τελικός αποδέκτης των συγκεκριμένων ποσών, όπως αυτά έχουν οριστεί από τον Αποκλειστικό Κύριο, Νομέα και Κάτοχο Αρτέμη Σώρρα.»

Τελικά έγινε πλειστηριασμός του ακινήτου… Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας συνελήφθη και προφυλακίστηκε επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά στο κατάστημα του.
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836

Αποκαλυπτικό το καταστατικό της εταιρείας «Ελλήνων Συνέλευσις» που φέρνει στο φως το «ΘΕΜΑ»

- Προβλέπεται ότι δεν φέρει καμιά ευθύνη γιατί... δεν έχει κανένα δόλο!
O πρόεδρος είναι ο «Απόλυτος Αρχων» που πρέπει να βεβαιώσει την ελληνική του ταυτότητα με εξέταση DNA, η εταιρεία αποκαλείται «Κύτταρο», ενώ αν και έχει κεφάλαιο μόλις 1.000 ευρώ υποστηρίζει ότι διαχειρίζεται σχεδόν 3 τρισ. δολάρια.

Θα μπορούσε να είναι σενάριο μιας cult ταινίας, επιστημονικής φαντασίας ή κωμωδίας.
Είναι όμως το καταστατικό της Ελλήνων Συνέλευσις του… δισεκατομμυριούχου Αρτέμη Σώρρα.
Και όπως φαίνεται, από το ρεύμα που έχει τον τελευταίο καιρό η υπόθεση δεν έχει καθόλου πλάκα.


Το εν λόγω καταστατικό σύστασης της Αστικής Εταιρείας Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ΕΣΥ - Ελλήνων Συνέλευσις, το οποίο αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», υπεγράφη στις 18 Νοεμβρίου 2014 από τους συμβαλλόμενους Αρτέμη Σώρρα (πρόεδρος), την Κύπρια συνεργάτιδά του Βίκυ Χαραλάμπους (διευθύνουσα σύμβουλος) που τον συνοδεύει παντού, και τους λιγότερο γνωστούς Ιωάννη Αλεξάντερ (ταμίας), Κωνσταντίνο Ανδρουλιδάκη (εκτελεστικό μέλος) και Βασίλη Θεοδωρόπουλο (εκτελεστικό μέλος).

Η εταιρεία συστάθηκε, όπως λένε, με σκοπό να σώσει τους Ελληνες από την τρόικα και τα μνημόνια πληρώνοντας όλα τα χρέη τους μέχρι του ποσού των 600 δισ. από τα συνολικά 3 τρισ. δολάρια που ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει ότι εισέπραξε από την Αμερική.

Αντί όμως το κεφάλαιο της εταιρείας να ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια, όπως θα περίμενε κάποιος,αγγίζει μόλις τα 1.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, οι πέντε εταίροι πλήρωσαν από 200 ευρώ και δημιούργησαν την «Ελλήνων Συνέλευσις» που θα σπάσει... τα δεσμά των μνημονίων.


Στο καταστατικό, λοιπόν, ο πρόεδρος της εταιρείας, δηλαδή ο Αρτέμης Σώρρας, είναι ο «Απόλυτος Αρχων», που εκλέγεται από την τριμερή επιτροπή, και μάλιστα χωρίς θητεία.

Το μόνο που όφειλε ήταν να αποδείξει την ελληνική του ταυτότητα.
«Ο πρόεδρος υποχρεωτικώς θα πρέπει να φέρει τη πραγματική του ελληνική ταυτότητα, η οποία μπορεί μόνον να καταχωρηθεί ως αδιαμφισβήτητα αυθεντική ελληνική βάσει του αίματος και DNA», σημειώνεται χαρακτηριστικά. Και προφανώς ο εκ Πάτρας ορμώμενος Αρτέμης Σώρρας απέδειξε την ελληνική του ταυτότητα σε κάποιο μικροβιολογικό εργαστήριο δίνοντας το αίμα του για εξέταση!


Σε περίπτωση πολέμου


Στο καταστατικό της «Ελλήνων Συνέλευσις» περιγράφεται αναλυτικά και πώς θα αντιμετωπιστεί ενδεχόμενο τραγικό γεγονός για τη χώρα ή τον ίδιο τον πρόεδρο.
Σε περίπτωση πολέμου ή άλλης ανεξέλεγκτης συγκυρίας (πέραν των ανθρωπίνων δυνατοτήτων), η προεδρική θητεία παρατείνεται ως τη λήξη του. Εάν ο πρόεδρος δεν δύναται να συνεχίσει ή αντικατασταθεί λόγω απόρριψης, παραίτησης, θανάτου, διανοητικής ικανότητας ή απομάκρυνσης από το δικαστήριο, τότε αναλαμβάνει νέος πρόεδρος, ο οποίος υποχρεούται να συνεχίσει να ενεργεί με τις ίδιες αξίες, τους περιορισμούς και όλες τις αρμοδιότητες που καλύπτονται με το καταστατικό.


Οπως διευκρινίζεται στο καταστατικό, «ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να είναι είτε φυσικό πρόσωπο με ελληνική/κυπριακή ιθαγένεια (εξ αίματος και DNA) που όχι μόνο θα είναι ελληνικά ομιλών, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος που μόνο θα σκέφτεται, θα σχεδιάζει, έχει πρόθεση και θα δημιουργεί στοχευμένη στρατηγική για να εξασφαλίζει τα συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και του Ελληνισμού στο παγκόσμιο επίπεδο».

Το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο της εταιρείας είναι η 13μελής Κεντρική Επιτροπή, που αποκαλείται «Κύτταρο». Ακόμη, η εταιρεία δέχεται την εγγραφή νέων τακτικών μελών-εταίρων, αλλά εφόσον είναι «μόνο αυτόχθονες Ελληνες και όχι πολιτογραφημένοι», ενώ το ποσό που θα καταβάλλουν για την εγγραφή τους θα καθοριστεί από τη γενική συνέλευση μετά από εισήγηση του προέδρου.  
Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» μπορεί να ενεργεί ελεύθερα και χωρίς καμία παρέμβαση, να διοικεί και να λαμβάνει αποφάσεις κατόπιν διαβουλεύσεως, να διαχειρίζεται κεφάλαια και περιουσιακά στοιχεία.
Τα έσοδα προέρχονται, μεταξύ άλλων, από δωρεές ή επιχορηγήσεις των εταίρων, εθνικές και ευρωπαϊκές, ενώ «μπορεί να δομηθεί χρηματοδότηση δεσμεύοντας περιουσία μελών που δύνανται να προσφέρουν χαρτοφυλάκιο με προσωπικές εγγυήσεις».

Η οικονομική επιτροπή έχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε χρηματοκιβώτιο που είτε ανήκει στην εταιρεία ή και θα διαχειρίζεται.

«Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε ζημία»

Και αν από τις πράξεις του Αρτέμη Σώρρα και της «Ελλήνων Συνέλευσις» κάποιος υποστεί ζημία ή και καταστραφεί; Ούτε γάτα ούτε ζημιά, εφόσον δεν υπήρχε... δόλος. «Η επιτροπή και ο πρόεδρος, ενεργώντας στα πλαίσια του παρόντος, στην πραγματικότητα δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από μια λάθος απόφαση που έγινε καλόπιστα. Ωστόσο, η επιτροπή θα ευθύνεται εάν υπάρξει αποτυχία ως προϊόν δόλου ή/και εκούσιας παράβασης καθήκοντος ή/και δεν ενεργεί με καλή πίστη, ενώ ενεργεί υπό την εξουσία αυτού του καταστατικού και της ευθύνης της αρμοδιότητάς της».

Στο άρθρο 20, δε, γίνεται σαφές ότι «τα μέλη της εταιρείας δεν μπορούν να εγείρουν κατά των μελών του διοικητικού συμβουλίου αγωγή αποζημίωσης (λόγω ζημιών ή δαπανών) των εισφορών τους αν προηγούμενα δεν κινήσουν τη διαδικασία παύσης αυτών σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις», ενώ στο άρθρο 21 σημειώνεται ότι «σε καμία περίπτωση η εταιρεία δεν ευθύνεται με την περιουσία της έναντι των ατομικών δανειστών των μελών της».

Ακόμη κι αν κάποιο μέλος καταγγείλει τα υπόλοιπα, η εταιρεία συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της. «Η εταιρεία δεν λύεται σε περίπτωση καταγγελίας της από ένα ή περισσότερα μέλη της, αλλά συνεχίζεται μεταξύ των λοιπών.
Το μέλος που κατήγγειλε την εταιρεία αποχωρεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στο άρθρο 14,4», σημειώνεται στο άρθρο 18.
Τι θα κάνει ο Σώρρας αν... κυβερνήσει

Το καταστατικό της «Ελλήνων Συνέλευσις» θυμίζει πρόγραμμα πολιτικού κόμματος που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών. Εξάλλου μπορεί ο Αρτέμης Σώρρας, όταν πρωτοβγήκε στη δημοσιότητα, να δήλωνε ότι στόχος του είναι μόνο η αποπληρωμή του χρέους, σήμερα όμως λέει ανοιχτά ότι θα κατέβει στις εκλογές. Σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό της «Ελλήνων Συνέλευσις», το 2014, στους σκοπούς της είναι η πλήρης κατάργηση των έμμεσων φόρων, π.χ. ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης, και η σημαντική μείωση των υπόλοιπων συντελεστών, με εξαίρεση αυτούς των ειδών πολυτελείας, αλλά και η παροχή από το κράτος προς τους πολίτες δωρεάν υγείας, και μάλιστα υψηλών προδιαγραφών. Επίσης, κατατίθενται προτάσεις για αλλαγές στο πολιτικό και το τραπεζικό σύστημα, όπως ο περιορισμός της βουλευτικής θητείας σε δύο τετραετίες και η επιλογή υπουργών αμιγώς εξωκοινοβουλευτικών, αλλά και «η αντικατάσταση της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος με μία αμιγώς ελληνικής Τράπεζας.


 

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Μηνύματα
4.926
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Τελικα γνωριζουμε ποσο παει η συνδρομη για να γινεις μελλος της επαναστατικης κινησης του Σωρρα ?
Σκεφτομουνα να εμπαινα για να βαλω και εγω ενα λιθαρακι να σωθει η χωρα.
 

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.294
Το γραφείο του πάντως στη γειτονιά μου έκλεισε. Του τελείωσαν τα χρήματα; Πότε τα σπατάλησε τόσα δις;  :2funny:
 

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.294
Τελικα γνωριζουμε ποσο παει η συνδρομη για να γινεις μελλος της επαναστατικης κινησης του Σωρρα ?
Σκεφτομουνα να εμπαινα για να βαλω και εγω ενα λιθαρακι να σωθει η χωρα.

Το έψαξα στο ίντερνετ: 10 ευρώ εγγραφή και 5 ευρώ μηνιαία συνδρομή. Μάλλον συμφέρει  :2funny:
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Πλειστηριασμοί:

Πήγαν να "γλιτώσουν" κατάστημα με τα... δισεκατομμύρια του Σώρρα


Εντύπωση προξένησε σε όσους βρέθηκαν το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών προκειμένου να αποτρέψουν και σήμερα την εκτέλεση πλειστηριασμών η παρουσία μελών της Ελλήνων Συνέλευσις τα οποία έδωσαν το "παρών" στην Λουκαρεως μαζί με δικηγόρο.


Τα μέλη της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα εκπροσώπησαν τον ιδιοκτήτη του ενός εκ των επαγγελματικών χώρων, που ο πλειστηριασμός του όπως και οι υπόλοιποι ματαιώθηκε από το Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Όπως είπαν στο Newsit πρόθεση τους ήταν να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό καταθέτοντας τις εντολές πληρωμής της Ελλήνων Συνέλευσις.

Ο Πάνος Σώζος, επιφανές "Ελλάνιο" μέλος και συνεργάτης του Αρτέμη Σώρρα, μίλησε στο Newsit και επανέλαβε τις θέσεις της οργάνωσης καλώντας τους πολίτες να υπογράψουν τα πληρεξούσια της Ελλήνων Συνέλευσις ώστε να γλιτώσουν τις οφειλές τους και προς τις τράπεζες.

Φυσικά, όπως τόνισε η πληρεξούσια δικηγόρος, το Ειρηνοδικείο δεν δέχεται τον εξώδικο διακανονισμό που προτείνουν οι πιστοί του Σώρρα με τις απαιτήσεις τους να έχουν την ίδια τύχη με τα εξώδικα τα οποία εστάλησαν στις εφορίες και θέτουν σε κίνδυνο τους οφειλέτες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ



 

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Μηνύματα
4.926
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ας τον κλεισει καποιος πουστης μεσα να τελιωνουμε .
αν ειναι δυνατον.
για μεθυσμενους οδηγους


 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.254
Like
34.827
Πόντοι
9.931
ας τον κλεισει καποιος πουστης μεσα να τελιωνουμε .
αν ειναι δυνατον.
για μεθυσμενους οδηγους



Τυπε αν ήμασταν σοβαρο κρατος και οχι μπανανια θα ηταν ηδη μεσα και μάλιστα θα τον είχαν περασει και απο ψυχιατρική εξέταση γιατί αυτος ο ανθρωπος η ειναι αλλος ενας απατεώνας που τσημπησε λαβρακι με αυτη την ιδεα που σκέφτηκε η τρελός για δεσιμο!!

Επισης μια εναλλακτικη λύση αν και δεν την επικροτω ειναι να μαζευτούνε 5-6 ατομα και να τον σαπισουν στο ξυλο, να τον στείλουν στο νοσοκομείο για κανα μηνα, με την προειδοποίηση οτι την επομενη φορα που θα ξαναρχίσει τις μαλακιες περει 600δις κ.λ.π. θα ξαναφαει ξυλο.
 

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Μηνύματα
4.926
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Τυπε αν ήμασταν σοβαρο κρατος και οχι μπανανια θα ηταν ηδη μεσα και μάλιστα θα τον είχαν περασει και απο ψυχιατρική εξέταση γιατί αυτος ο ανθρωπος η ειναι αλλος ενας απατεώνας που τσημπησε λαβρακι με αυτη την ιδεα που σκέφτηκε η τρελός για δεσιμο!!

Επισης μια εναλλακτικη λύση αν και δεν την επικροτω ειναι να μαζευτούνε 5-6 ατομα και να τον σαπισουν στο ξυλο, να τον στείλουν στο νοσοκομείο για κανα μηνα, με την προειδοποίηση οτι την επομενη φορα που θα ξαναρχίσει τις μαλακιες περει 600δις κ.λ.π. θα ξαναφαει ξυλο.

επειδη ειμαστε μπουρδελοκρατος οπως το λες μονο την εναλλακτικη λυση βλεπω ως εφαρμοσιμη.
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Στον εισαγγελέα ο Αρτέμης Σώρρας!
- Καλείται ως ύποπτος μαζί με 7 συνεργάτες του



- Προθεσμία έως αύριο το μεσημέρι να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα έχει ο Αρτέμης Σώρρας και 7 μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις"
- Ανάμεσα στα αδικήματα που ερευνώνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας είναι τα κακουργήματα της απάτης και της σύστασης, διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση
- Η κλήση στάλθηκε πριν από 2 εβδομάδες και ο Σώρρας δεν εμφανίστηκε ποτέ

Με την ιδιότητα των "υπόπτων" τέλεσης αξιόποινων πράξεων έχουν κληθεί μέχρι αύριο το μεσημέρι από την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου, να δώσουν εξηγήσεις ο Αρτέμης Σώρρας και επτά συνεργάτες του στη ΜΚΟ "Ελλήνων Συνέλευσις".

Η μεγάλη προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για την δράση του αυτοαποκαλούμενου "μέγα εθνικού ευεργέτη" μπαίνει στην τελική της φάση και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξηγήσεων των οκτώ "υπόπτων" θα αποφασιστεί εάν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις ή εάν η έρευνα θα τεθεί στο αρχείο.

Ανάμεσα στα αδικήματα που ερευνώνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας είναι τα κακουργήματα της απάτης και της σύστασης, διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση καθώς και σειρά άλλων αδικημάτων όπως η διέγερση πολιτών σε βιαιοπραγίες.

Η κλήση της εισαγγελέως στον Αρτέμη Σώρρα και τους συνεργάτες του στάλθηκε σύμφωνα με πληροφορίες πριν από δύο εβδομάδες ωστόσο μέχρι και σήμερα o ίδιος δεν εμφανίστηκε ενώπιον της εισαγγελέως καμία από τις δύο φορές που ζήτησε προθεσμία.
Αντίθετα και εμφανίστηκε μόνο ένας δικηγόρος που τον εκπροσωπεί.

Στο πλαίσιο της μεγάλης προκαταρκτικής εξέτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγο καιρό από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ερευνήθηκαν τόσο η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε για το ζήτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος καθώς και άλλες δικογραφίες που εκκρεμούν και έχουν στο "επίκεντρο" τους τον Αρτέμη Σώρρα όπως εκείνη που έχει σχηματιστεί από Εισαγγελία της Πελοπονήσσου σχετικά με την υποβολή από πολίτες, σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, των επίμαχων εξουσιοδοτήσεων που μοιράζονται από την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ο φάκελος εμπλουτίστηκε επίσης με δημοσιεύματα που απέστειλε μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.465
Κριτικές
1
Like
32.476
Πόντοι
8.006
Αντε, και αργησαμε κιολας.
 

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Μηνύματα
2.442
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Καιρος ηταν καποιος να ξεκαθαρισει το τοπιο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom