Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
τον σροιτερ τον θεωρουσα ψιλοσοβαρο δημοσιογραφο αλλα μετα από το χθεσινο ξεφτυλιστηκε στα ματια μου...τυποι σαν τον σωρρα δικαιούνται να πηγαινουν μονο στην αννιτα πανια..όταν τους δινεις λογο σε υποτίθεται σοβαρη εκπομπή και προσπαθεις να μιλησεις πολιτικα μαζι τους ακομα και να του βριζεις και να τους κοροιδευεις, στην ουσια τους αβαναταρεις...χθες μαθανε τον σωρρα και αλλοι μπούφοι οι οποιοι και θα του δωσουν να λεφτα τους και θα καταστραφουν εν τελει από τα χρεη τους....νταξει στα αρχιδια μου για τους μπούφους δε πα να ψωφησουν και αυτοι και ολο τους το σοι, αλλα δημοσιογραφικα ηταν από τις πιο ξεφτυλισμενες στιγμες της ελληνικης δημοσιογραφιας..
Ο Σρόιτερ απέδειξε άλλη μια φορά οτι δικαιολογούν τους υπέρογκους μισθούς τους οι δημοσιοκάφροι.
Μαλάκας ο Σώρρας οκ απατεώνας οκ αλλά τέτοιες στημένες εκπομπές με σκοπό να κοροιδέψουν τον καλεσμένο τους και όχι να κάνουν σοβαρή συζήτηση τα κάνουν στον Σώρρα και στην ΧΑ.
Αραγε γιατί δεν κάνει το ίδιο και με τον Τσίπρα που έχει κοροιδέψει όλη την Ελλάδα και κλέψει απο τα πορτοφόλια της χιλιάδες ευρώ  και όχι ενα πενηντάρικο,μήπως ο Τσίπρας είναι πιο σοβαρός απο τον Σώρρα,ε όχι φίλε.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
μια  ερωτηση μονο και αν θες μου απαντας....εχεις δωσει καμια συνδρομη για τον σωρρα ή εχεις καταθεσει κανενα εξωδικο δικο του σε εφορια, τραπεζα κτλ?
Δίνω 1000 ευρώ ένφια το χρόνο σου αρκεί η θέλεις να συνεχίσω πόσα άλλα πληρώνω και το τι μειώσεις έχω φάει και παρ'ολα αυτά στο Δημόσιο πληρώνω περισσότερα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αραγε γιατί δεν κάνει το ίδιο και με τον Τσίπρα
μαλάκας είναι?
τον καλύπτουν για να τους καλύπτει,εδω η παλιοαδερφή ο χατζηνικολαου χρωστάει 6 εκ και το παίζει και κριτης

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
υποθετω,δε σε ξέρωτι σχέση εχει?
Μα λες οτι ο σωρρας διωκεται ΤΩΡΑ απο την δικαιοσυνη πραγμα που δεν ισχυει,αν και θα επρεπε.Οι καταδικες του ειναι απο το 2011.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Μα λες οτι ο σωρρας διωκεται ΤΩΡΑ απο την δικαιοσυνη πραγμα που δεν ισχυει,αν και θα επρεπε.Οι καταδικες του ειναι απο το 2011.
Ο λαθρέμπορας απο πότε θυμάσε?  :birdman:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ελα ρε σπιρτο,δεν το ανεφερα σε σχεση με το χρονο,το νοημα ειναι οτι εχει ηδη και θα διωχθει πάλι για μικρότερες απάτες σε σχεση με τον τσίπρα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ελα ρε σπιρτο,δεν το ανεφερα σε σχεση με το χρονο,το νοημα ειναι οτι εχει ηδη και θα διωχθει πάλι για μικρότερες απάτες σε σχεση με τον τσίπρα
Ρε εισαι σοβαρος;Απο ποιον διωκεται;Εξω ειναι και λεει τις μαλακιες του.Σε ποια σοβαρη ευρωπαικη χωρα δεν θα μπαγλαρωναν αυτον τον απατεωνα απο την πρωτη στιγμη;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Στα παπαρια μου ο λαθρεμπορας και ας σαπισει στην φυλακη τυπε.
θεους τους πρεζεμπορους αλλοι κανουν οχι εμεις.
Έχεις αποδείξεις στον εισαγγελέα αλλιώς σιωπή γιατί θα πέσουν μηνύσεις αλλά πριν κλωτσές και μπουνές.  :s&m_1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Έχεις αποδείξεις στον εισαγγελέα αλλιώς σιωπή γιατί θα πέσουν μηνύσεις αλλά πριν κλωτσές και μπουνές.  :s&m_1:
Μου ειχε στειλε ο βλακαρχος πμ οτι αν ξαναπω κατι για τον προεδρο θα μου στειλει τον εισαγγελεα  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Μου ειχε στειλε ο βλακαρχος πμ οτι αν ξαναπω κατι για τον προεδρο θα μου στειλει τον εισαγγελεα  :2funny:
Εγώ θα σου στείλω τον Αρτέμη,δεν αστειέυεται γαμάει και δέρνει.  :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εξω ειναι και λεει τις μαλακιες του.Σε ποια σοβαρη ευρωπαικη χωρα δεν θα μπαγλαρωναν αυτον τον απατεωνα απο την πρωτη στιγμη;
Το οτι ειναι εξω δε λέει κάτι ,ο άλλος ειναι χειρότερος και ειναι πορδυπουργός,σε σοβαρη χώρα ο τσιπρα με αυτη τη βλακοφατσα που εχει  θα εβγαζε μεροκαμματο κάπως ετσι
JDRF6.png

ninopoutso

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
0
υποθετω,δε σε ξέρω
Ωραια ας βγαλω για 5 λεπτα τις παρωπιδες..Ο σωρρας εχει 3 τρις (3.000.000.000.000) απο μια συμφωνια που εκανε με την Αμερικανικη Κυβερνηση.Τρια χρονια τωρα περιπου το κρατος ξεπουλαει τα παντα (αεροδρομια,οσε,τηλεπικοινωνιες,λιμανια) σε ξενους επενδυτες (Κινεζους,Γερμανους κτλ)..Γιατι δεν παει να τα αγορασει ο Σωρρας? 1)τα λεφτα του θα μεινουν στην Ελλαδα 2)θα επενδυσει/εκσυγχρονισει αυτους τους φορεις προς οφελος ολων μας 3)Θα δωσει δουλεια στον κοσμακη 4)θα πεισει κατι απιστους θωμαδες σαν εμενα και θα μας βουλωσει τα στοματα....Οπως και να το δεις ειναι win/win.Γιατι δεν το εκανε αυτο?Μπορεις να μου απαντησεις?

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Εγώ θα τον ψηφίσω .  Αφού στείλαμε στην Βουλή τον Λεβέντη και τον Θεοδωράκη ήρθε η ώρα της παντελούς απαξίωσης .  Κυβέρνηση Μητσοτάκη με Σωρα .  Αυτό μας αξίζει

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.789
Πόντοι
19.795
Εγώ θα τον ψηφίσω .  Αφού στείλαμε στην Βουλή τον Λεβέντη και τον Θεοδωράκη ήρθε η ώρα της παντελούς απαξίωσης .  Κυβέρνηση Μητσοτάκη με Σωρα .  Αυτό μας αξίζει
Δεν φτιαχνει και αυτος ο Σειρηνακης ρε γαμωτο, ενα κομμα, εκει να δεις πλακα :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ωραια ας βγαλω για 5 λεπτα τις παρωπιδες..Ο σωρρας εχει 3 τρις (3.000.000.000.000) απο μια συμφωνια που εκανε με την Αμερικανικη Κυβερνηση.Τρια χρονια τωρα περιπου το κρατος ξεπουλαει τα παντα (αεροδρομια,οσε,τηλεπικοινωνιες,λιμανια) σε ξενους επενδυτες (Κινεζους,Γερμανους κτλ)..Γιατι δεν παει να τα αγορασει ο Σωρρας? 1)τα λεφτα του θα μεινουν στην Ελλαδα 2)θα επενδυσει/εκσυγχρονισει αυτους τους φορεις προς οφελος ολων μας 3)Θα δωσει δουλεια στον κοσμακη 4)θα πεισει κατι απιστους θωμαδες σαν εμενα και θα μας βουλωσει τα στοματα....Οπως και να το δεις ειναι win/win.Γιατι δεν το εκανε αυτο?Μπορεις να μου απαντησεις?
Παραδεχομαι οτι εχεις κριτικο πνεύμα και θέτεις καίρια ερωτήματα.
Ολες σου οι απορίες  θα σου λυθουν αν αφιερώσεις λιγο χρόνο εδώ.
www.artemis-sorras.gr]http://www.artemis-sorras.gr[/url]
Πίστεψε με, δε θα χασεις,

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Τύπε εισαι σωρρικός?

εγω ειμαι. βασικα τωρα εγινα, πριν ημουν λαος, μετα χρυσηαυγη και τωρα πηγα με τον αρτεμη, νταξη πιο παλια ημουν και ν.δ. αλλα ολα τα κοματα κοροιδεβουν τον κοσμο. ο σωρας φενετε σωστος και τα λεη εξω απο τα δοντια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom