Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Ηταν σίγουρα πρόεδρος του οικονομικού συμβουλίου του ΟΗΕ και αυτό είναι το θέμα μας.

οχι το θεμα μας ειναι οτι εισαι παραμυθατζης. Το οποιο φυσικα καταλαβαινω, γιατι απευθυνεσαι σε κοινο με μονοψηφιο IQ γιατι μονο αυτοι χαβουν τα παραμυθια Σωρρα.

Ειπες προεδρος του ΟΗΕ, οχι προεδρος μιας υποεπιτροπης. Που αλλαζει προεδρο καθε χρονο. Και προπερσυ ειχε προεδρο απο ζιμπαμπουε ( ) ).

Και Προεδρος του ΟΗΕ δεν ηταν ποτε.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
οχι το θεμα μας ειναι οτι εισαι παραμυθατζης. Το οποιο φυσικα καταλαβαινω, γιατι απευθυνεσαι σε κοινο με μονοψηφιο IQ γιατι μονο αυτοι χαβουν τα παραμυθια Σωρρα.

Ειπες προεδρος του ΟΗΕ, οχι προεδρος μιας υποεπιτροπης. Που αλλαζει προεδρο καθε χρονο. Και προπερσυ ειχε προεδρο απο ζιμπαμπουε ( ) ).

Και Προεδρος του ΟΗΕ δεν ηταν ποτε.

τι περιμένεις ρε τύπε εδώ ο πρόεδρος τους έχει βγάλει με τα βίας το γυμνάσιο αχαγιας , ο παπαρας μάλλον μέχρι δευτέρα γυμνασίου έφτασε .. :grin:

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Δεν είναι υποεπιτροπή, είναι επιτροπή των οικονομικών του ΟΗΕ. Φυσικά και αλλάζει πρόεδρο συνεχώς.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Δεν είναι υποεπιτροπή, είναι επιτροπή των οικονομικών του ΟΗΕ. Φυσικά και αλλάζει πρόεδρο συνεχώς.

υποεπιτροπη ειναι, που πραγματευεται αερολογιες του στυλ βιωσιμη οικολογικα ευαισθητη αναπτυξη στην υποσαχαρια Αφρικη (που οι ανθρωποι δεν εχουν να φανε, τα tesla powerwall τους μαραναν που για να αγορασουν 1 πρεπει να δουλευουν 50 χρονια και να μη ξοδευουν τιποτα)

υπαρχει το general assembly και απο κατω οι υποεπιτροπες.

βουλη - επιτροπες βουλης

μισθουλακος και αξιωμα, για ανθρωπους που δινουν και το δεξι αρχιδι τους για αξιωματα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.241
Πόντοι
5.006

Τυπε επειδη ημουν 12 χρονια αντιπροσωπος στον Παγκοσμιο Οργανισμο Διανοητικης Αναπτυξης (WIPO) του ΟΗΕ καθως και στην Επιτροπη Στρατιωτικων Παρατηρητων του ΟΗΕ για την Ειρηνευτικη Δυναμη σε Ινδια και Πακισταν, εχω να σου πω οτι δεν ισχυει αυτο που ειπες...δεν ηταν ποτε προεδρος του ΟΗΕ, απλα ηταν προεδρος μιας επιτροπης του ΟΗΕ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Όταν ο παπαΡγιας μας συστηνόταν ως ΑΝΤΙ-σωρρικος.

Απ' ότι άκουσα ο Σώρρας εξελέγει πρόεδρος τη Ε.ΣΥ. με έκλογες των μελών, επικυρωμένες απο τον Άρειο πάγο! Η Ε.ΣΥ. θα πάρει μέρος σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις (δημοτικές, βουλευτικές, ευρωεκλογές κλπ.)
Μάλιστα ο Σώρρας είχε στείλει και μυνήμα απο τη φυλακή

Στις εκλογές λένε οτι θα πάρουν πάνω απο 40%

Εδώ είναι δύο ηλεκτρονικές δημοσκόπησεις, ψηφίστε και δείτε τα ποσοστά της Ε.ΣΥ.!

Φοβάμαι οτι θα το ζήσουμε και αυτό! Αν δε γίνει πρωθυπουργός θα είναι σίγουρα στη βουλή :(

Και κάτι άλλο που ξέχασα, επειδή κάποιος έγραψε οτι η περίφημη απόφαση των 600 δις δεν ισχύει, είναι λάθος. Η αναίρεση υπερ του νόμου ΔΕΝ ακυρώνει την ουσία της απόφασης! Απλά έχει να κάνει μόνο με τη νομοθεσία για παρόμοιες υπόθεσεις αν παρουσιαστούν στο μέλλον. Με άλλα λόγια προσπαθούν να καλύψουν το Σώρρα όλοι τους και μας δουλεύουν κανονικά! Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Την περασμένη εβδομάδα ήμουν στην τράπεζα. Μπαίνουν τρία άτομα, ο ένας κρατούσε ένα φάκελο. Είδα να βγάζει μπόλικη χαρτούρα από μέσα και το μυαλό μου πήγε στη γνωστή υπόθεση Σώρρα. Πλησίασα και τον ρώτησα. Τελικά έπεσα μέσα, ήρθα να αποπληρώσω ένα δάνειο μου λέει με εξώδικη εντολή αποπληρωμής...
Πήρα το εξώδικο και έριξα μια ματιά. Για να μήν τα πολυλογώ αναφέρει κάποιους τραπεζικούς λογαριασμους, απο τους οποίους δικαιούται μερίδιο (όπως γράφει), και ζητά απο την τράπεζα να πάρει απο εκεί ό,τι χρήματα χρωστάει. Περίμενα απο περιέργεια να δω τι θα γίνει. Πίστευα ότι θα μπουκάρει καμία αστυνομία και θα τον μαζέψει. Αντίθετα, ο υπάλληλος μόλις άκουσε ελλήνων συνέλευσις κατουρήθηκε πάνω του, πήρε το χαρτί χωρίς να βγάλει άχνα. Προς στιγμή μου ήρθε στο μυαλό να του πω τι κάνεις, γιατί δεν παίρνεις την αστυνομία;
Αλλά μετά κατάλλαβα ότι οι λογαριασμοί που αναγράφονται στο εξώδικο πρέπει να είναι έγκυροι. Αν δεν ήταν θα είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία.

Τί συμβαίνει τώρα; Η τράπεζα δεν εισπράτει απο αυτούς τους λογαριασμούς δεν ξέρω για ποιό λόγο. Επίσης δεν μαθαίνουμε τί είναι τελικά αυτοί οι λογαριασμοί και σε ποιόν ανήκουν;; Αυτός που δίνει το εξώδικο όμως, βάση νόμου έχει πληρώσει. Οπότε δεν μπορεί να τον πειράξει η τράπεζα, να του παρουν το σπίτι κλπ. Με άλλα λόγια "τους βάζει το μαχαίρι στο λαίμο" και τους λέει: Θέλετε τα λεφτά; πάρτε τα απο εκεί. Δε θέλετε; μην τα παίρνετε. Η τράπεζα μετά έχει πρόβλημμα και αυτός έχει βγάλει την ουρά του απ' εξω...

Πραγματικά δεν ξέρω που θα οδηγήσει όλο αυτό και δυστυχώς παντού μία υποκρισία, κανείς δεν ξέρει δεν είδε δεν άκουσε. Ακόμα και ένας γνωστός μου που ο αδερφός του είναι βουλευτής, του ζήτησα να τον ρωτήσει τί ακριβώς συμβαίνει με το Σώρρα. Όσες φορές του ανέφερε το όνομα Σώρρας, εκείνος του άλλαζε συζήτηση...

Όπως σας τα λέω και δεν κάνω καθόλου πλάκα δυστυχώς. :embarrased:
[size=30pt]Το ότι είμαι μέλος που γράφει κάποιος πραγματικά μ' έκανε και γέλασα. [/size]Εγώ στην ουσία κατηγορώ τον ίδιο το Σώρρα αλλά κυρίως αυτούς που τον καλύπτουν...

Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψα και βιάζεσαι...

Για να στο κάνω πιό λιανά, είπα ότι κάποιοι (δικαστές κλπ) προσπαθούν απ' ότι φαίνεται να καλύψουν το Σώρρα. Δε νομίζω να έχεις αντίρηση σ' αυτο;
Έτσι ο Σώρρας έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει ζημιά στις τράπεζες αλλά και στο δημόσιο. Φαντάζομαι και αυτό το καταλαβαίνεις.

Και εγώ προσωπικά ανησυχώ για το τι συνέπειες θα έχει όλο αυτό σ' εμάς.

Βέβαια μετά τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και ο τύπος βρήκε το φως το αληθινό στα μάτια του Αρτέμη.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Όταν ο παπαΡγιας μας συστηνόταν ως ΑΝΤΙ-σωρρικος.

Βέβαια μετά τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και ο τύπος βρήκε το φως το αληθινό στα μάτια του Αρτέμη.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ετσι πουλανε σε ηλιθιους μωρε

να δειτε εμενα, περσυ ημουν φαλακρος, ηπια 50 μπουκαλια νερο σερβιας και εγινα γιοκαρινης. Παρτε νερο σερβιας συντροφοι, μονο 40 ευρω το μπουκαλι

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Έχει δίκιο λοιπόν ο Zane σ' αυτό, δεν ήταν γενικά πρόεδρος του ΟΗΕ αλλά πρόεδρος του συμβουλίου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Πάλι καλά που το επισήμανε. Κρατήστε επίσης και το έτος που έγινε η συνάντηση: 2013 όταν ξεκίνησε το θέμα με τα 600 δις στην Ελλάδα...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Την άλλη φορά δεν θα γλυτώσεις με 2 σφαλιάρες μόνο...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445

μαλλον και εσυ εισαι ενας απο τους καμένους καταστηματάρχες ...πιασου απο τα μαλλια σου να σωθεις  . Αγόρασε ο λουναπαρκατζης  5 μετοχες της Τραπεζας της Ανατολής απο το Μοναστηρακι και σας πουλησε καλο παραμυθακι μαζι με τα ομολογα εξ αμερικης και τη διαστημικη τεχνολογια των Αρχαιων Ελληνων ....  :thefinge:

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
μαλλον και εσυ εισαι ενας απο τους καμένους καταστηματάρχες ...πιασου απο τα μαλλια σου να σωθεις  . Αγόρασε ο λουναπαρκατζης  5 μετοχες της Τραπεζας της Ανατολής απο το Μοναστηρακι και σας πουλησε καλο παραμυθακι μαζι με τα ομολογα εξ αμερικης και τη διαστημικη τεχνολογια των Αρχαιων Ελληνων ....  :thefinge:
 :2funny: :2funny: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Είναι γνωστό φίλε οτι όσο υπάρχουν βλάκες...τόσο ποιο πολύ θα επιβιώνουν οι αερητζηδες.. και τα λαμόγια
:hi:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Έχουν να πέσουν και άλλες φάπες...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Αρτέμη ζούμε στο μπουρδελο να σε δούμε
ΤΡην Βουλή δηλαδή

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506

Αντέχει ακόμα ο σβέρκος σας.

DiscreteCourageousAmericanshorthair-max-1mb.gif

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
Κρίμα!!Και τους είχα σε εκτίμηση..Τους θεωρούσα ευφυεις, ανθρώπους σκεπτόμενους.

Και πάνε με το λαμόγιο??

μονο απο τις φατσες τους καταλαβαινεις την νοητικη υστερηση .... :2funny: :2funny: αναλογη θα ειναι και η φατσα του papara  :zombie:

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
https://[URL unfurl="true"]www.koyzoylo.gr/media/2018/12/apofilakizetai-giati-xei-foto-proskomise-sorras-dis-tou-8.jpg[/img[/URL]]

:worship:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom