μυριστηκανε ψητο οι γυφτοι , οτι μπορει να βγαλουν βουλευτη με απλη αναλογικη και ορμηξαν ποιος θα πρωτοφαει
Πιστευεις οτι ο Σωρρας εχει ελπιδες να μπει στη βουλη ?? :S
μυριστηκανε ψητο οι γυφτοι , οτι μπορει να βγαλουν βουλευτη με απλη αναλογικη και ορμηξαν ποιος θα πρωτοφαει
Πιστευεις οτι ο Σωρρας εχει ελπιδες να μπει στη βουλη ?? :S
φιλε εχω ενα ξενοικιαστο καταστημα στη μιχαηλ βοδα στο κεντροΤρία ακόμα γραφεία σήμερα
Φρέσκια φρέσκια. Πρίν τρείς μέρες ξεκίνησε...
*Για τις Ευρωεκλογές
Φρέσκια φρέσκια. Πρίν τρείς μέρες ξεκίνησε...
*Για τις Ευρωεκλογές
Μοοοονο! Ρε papagias προσέχετε κάποιοι σας κλέβουν ψοφους.. έεέεε ψήφους εννοώ!!
Η δημοσκόπηση ξεκίνησε πρίν τρείς μέρες... Το 83% δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή που γράφω έχουν ψηφίσει 351 άτομα εκ' των οποίων τα 289 έχουν ψηφίσει ελλήνων σηνέλευσις.
Μπορείς να ψηφίσεις μόνο μία φορά. Αυτό που είπε κάποιος ότι μπαίνουν μικρά παιδιά και ψηφίζουν ήταν η μεγαλύτερη μαλακία.
Αν βρείτε κάποια ηλεκτρονική δημοσκόπηση με την Ελλήνων συνέλευσις στις επιλογές, και να της δίνει μικρό ποσοστό βάλτε τη να τη δούμε. Εγώ πάντως μέχρι σήμερα δεν έχω βρεί.
Άρα, πες μας ρε φίλε, που βρέθηκε αυτή η ΜΟΝΑΔΙΚΗ δημοσκόπηση που εμφανίζει την Ελλήνων συνέλευσις; Ποιός τη δημιούργησε; Ποιός την προμοτάρισε στο ευρύ κοινό; Ποιοί ψηφίζουν;
Σας έχω δείξει άλλες 3-4 δημοσκοπήσεις. Πήγαινετε πίσω και θα τις δείτε.
Όντως έχεις δίκιο.Ειπα μαλακια.Κακως είπα ότι αυτοί πού ψήφιζουν ΕΛ.ΣΥ έχουν μυαλό 12χρονου,13χρονου μία και ούτε αυτά θα ψηφίζαν ΕΛ.ΣΥ.Ειναι πολύ πιο έξυπνα ώστε να πιστέψουν τις μαλακίες σας.!!!!Αυτό που είπε κάποιος ότι μπαίνουν μικρά παιδιά και ψηφίζουν ήταν η μεγαλύτερη μαλακια
Που ειναι αυτη η αξιοπιστη διαδικτυακη ψηφοφορια να πατησουμε κι εμεις ΕΛ.ΣΥ .; Οχι τιποτα αλλο, μετα τις εκλογες η αδικια και η νοθεια για τον προεδρο να ειναι ακομα μεγαλυτερη.Όντως έχεις δίκιο.Ειπα μαλακια.Κακως είπα ότι αυτοί πού ψήφιζουν ΕΛ.ΣΥ έχουν μυαλό 12χρονου,13χρονου μία και ούτε αυτά θα ψηφίζαν ΕΛ.ΣΥ.Ειναι πολύ πιο έξυπνα ώστε να πιστέψουν τις μαλακίες σας.!!!!
Εδώ Νεαρχος Κουκη αλλα πρόσεχε.Γιατι αν ψηφίσεις ΕΛ.ΣΥ αυτόματα χαρακτηρίζεσαι Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες!Φρέσκια φρέσκια. Πρίν τρείς μέρες ξεκίνησε...
*Για τις Ευρωεκλογές