Νέα

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για υπεξαίρεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Βαρύτατες κατηγορίες κατά Σώρρα και ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή
.......
.......
του για την κατ εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία.

Πηγή:

To κινημα δεν πληρωνω που τωρα ειναι κυβερνηση
τις ιδιες ζημιες δεν προκαλεσε :think: :think:
Γιατι δεν διώκεται και ο Τσιπρας :think: :think:
Ελληνικη Δικαιοσυνη :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Βαρύτατες κατηγορίες κατά Σώρρα και ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή
.......
.......
του για την κατ εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία.

Πηγή:

To κινημα δεν πληρωνω που τωρα ειναι κυβερνηση
τις ιδιες ζημιες δεν προκαλεσε :think: :think:
Γιατι δεν διώκεται και ο Τσιπρας :think: :think:
Ελληνικη Δικαιοσυνη :2funny: :2funny: :2funny:
Oντως δεν υπαρχει δικαιοσυνη αφου τα πουτανοπαιδα της χ.α. ειναι εξω αντι για πισω απο τις μπαρες..Και του τσιπρα και του τσιρκου του θα ερθει και αυτωνων η ωρα τους.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Oντως δεν υπαρχει δικαιοσυνη αφου τα πουτανοπαιδα της χ.α. ειναι εξω αντι για πισω απο τις μπαρες..Και του τσιπρα και του τσιρκου του θα ερθει και αυτωνων η ωρα τους.

Μαστερακο ησουν και εσυ στο κινημα ''δεν πληρωνω'' :2funny: :2funny:
Ψηφισες τσιπρα για να πιστολιασεις δανειο :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαστερακο ησουν και εσυ στο κινημα ''δεν πληρωνω'' :2funny: :2funny:
Ψηφισες τσιπρα για να πιστολιασεις δανειο :think:
Moναδικο δανειο που εχω παρει στην ζωη μου ηταν πιτσιρικας απο τον πατερα μου για να παρω τον amstrad cpc6128 .Τους δεν πληρωνω τους εβριζα και θα τους βριζω παντα,και καλα εκαναν και τους γαμησαν. :rockon:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Moναδικο δανειο που εχω παρει στην ζωη μου ηταν πιτσιρικας απο τον πατερα μου για να παρω τον amstrad cpc6128 .Τους δεν πληρωνω τους εβριζα και θα τους βριζω παντα,και καλα εκαναν και τους γαμησαν. :rockon:
Δισκετας εχεις;Εγω κασσετας.Amstrad 464.Τη τελευταια φορα που το δοκιμασα λειτουργουσε κανονικα.30 ετιας ειναι τωρα. ace of aces,exolon,conan the barbarian,gary lineker,indiana jones,target renegate, karnov,το αλλο με το ανθρωπακι με το πατινι,τη σφαιρα που προχωραγε και προσπαθουσες να μη πεσεις σε τρυπα,κ.α.Επειδη προτιμουσα το χειρισμο απο τα πληκτρα που ηταν πιο ευχρηστο παρα απο το χειριστηριο,τα προχωρουσα αρκετα τα παιχνιδια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δισκετας εχεις;Εγω κασσετας.Amstrad 464.Τη τελευταια φορα που το δοκιμασα λειτουργουσε κανονικα.30 ετιας ειναι τωρα. ace of aces,exolon,conan the barbarian,gary lineker,indiana jones,target renegate, karnov,το αλλο με το ανθρωπακι με το πατινι,τη σφαιρα που προχωραγε και προσπαθουσες να μη πεσεις σε τρυπα,κ.α.Επειδη προτιμουσα το χειρισμο απο τα πληκτρα που ηταν πιο ευχρηστο παρα απο το χειριστηριο,τα προχωρουσα αρκετα τα παιχνιδια.
αυτο με την δισκετα και την εγχρωμη οθονη ειχα παρει,το πρωτο μου κομπιουτερ-παιχνιδομηχανη,το πουλησα μετα για να παρω amiga.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
αυτο με την δισκετα και την εγχρωμη οθονη ειχα παρει,το πρωτο μου κομπιουτερ-παιχνιδομηχανη,το πουλησα μετα για να παρω amiga.
amiga πιο μετα αλλα σε amiga club.Μια υπογα με πολλα κομπιουτερ στη σειρα που πληρωνες χρονο.Επικα πρωταθληματα μπασκετ 3-4 ατομα tv sports basketball που συνηθως σηκωνα τον τιτλο  και λιγοτερο το ποδοσφαιρακι που δε μου αρεσε τοσο.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Όταν ο Σώρρας ήταν bodybuilder!
Το απίστευτο αλλά αληθινό τεκμήριο απ' το διαγωνισμό Μίστερ Πελοπόννησος

Τώρα μπορούμε να πούμε ότι ο Αρτέμης Σώρρας τα έχει κάνει, και επισήμως, όλα.    Το δημοσίευμα είναι απ' το 1987.    Πηγή:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Τα πουτανοπαιδα της Χ.Α. δεν ειναι μεσα επειδη οι πουτανας γιοι "αριστεροι" τα εκαναν πλακακια μαζι τους και τα εχουν βρει μια χαρα.

Αυτοι που ψηφισες αρχιμαλακα καραγκιοζη.

Posidonas35

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2017
Like
642
Πόντοι
81
Είχε προσπαθήσει λένε να πουλήσει συρμούς στο μετρό ως εκπρόσωπος Κορεατων. Έλεος όμως

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Κόψτε φάτσα οπαδού του Σώρρα!  :afro:

Παραμένει ασύλληπτος, αλλά οι οπαδοί του βγήκαν στους δρόμους, μοιράζοντας υλικό του!

Μπορεί ο... φαντομάς Αρτέμης Σώρρας να παραμένει... άφαντος, μαζί με την σύζυγό του, μετά την δικαστική καταδίκη, ωστόσο οι οπαδοί του εξακολουθούν να δίνουν... βροντερό «παρών», όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της ΧΑ, που έστελνε κόσμο στα διόδια να μοιράζει φυλλάδια, κάθε φορά που βρισκόταν σε εξέλιξη μια μεγάλη έξοδος σε περίοδο εορτών, οι οπαδοί του «εξαφανισμένου» Σώρρα στέκονται στο πλευρό του και... συνεχίζουν το «έργο» του, μοιράζοντας φυλλάδια στα διόδια της Αθηνών-Κορίνθου!

Όσο για τον ίδιο; Παρά τις έρευνες των Αρχών, παραμένει ασύλληπτος και, προφανώς, θα σουβλίσει κι εκείνος ανενόχλητος τον οβελία...

[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/greece/article/671272/afados-o-sorras-sta-diodia-me-fulladia-oi-opadoi-tou/

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26

μποντιμπιλντιν απ τα λιντλ

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=20pt]Πάτρα: Βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί του Σώρρα με σημαίες και συνθήματα [/size]

Οι θερμοί υποστηρικτές του πραγματοποίησαν αυτοκινητοπορεία στο κέντρο της Πάτρας φορώντας τις κατάλληλες ενδυμασίες που υπόσχονται την «οριστική αποπληρωμή του χρέους», την οποία είχε υποσχεθεί πως θα πραγματοποιήσει ο Αρτέμης Σώρρας αν και όταν αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου.

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/pas_swrras3.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/pat_swrras.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/pas_swrras2.jpg[/img[/URL]]

[MEDIA=youtube]_bBvLL41-04[/MEDIA]

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ασχολουμαι με την πολιτικη. Ουτε καν μελος κομματος δεν εχω υπαρξει ποτέ.

εδω γελάνε και τα τσιμέντα τότε γιατί γαβγίζεις ολημερίς πόσο κατάλληλος είναι ο κούλης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom