Νέα

Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αν έλεγε και τις εκκλησίες που έχει χτίσει ο Καρατζαφέρης, θα γεμίζαμε 3 σελίδες thread

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κατά τα άλλα δεν ασχολείσαι μαζί μου, έτσι;          :jerking:
σου ξαναείπα μπετόβλακα.
σχολιάζω το ποστ που βλέπω. οποιος και να το έγραφε την ίδια απαντηση θα έπαιρνες...
Ευγενικά στο είπε ο κρητικός....
εγώ δεν είμαι ευγενής με ανθέλληνες.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε σόνυ που είναι το γουόρν;
ακόμα να με καρφώσει ο φέθρας;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατί ρε φέθρυ στα πολιτικά λαμόγια πάνε τα δικά μας λεφτά..................

Εσύ με πόσα λεφτά το χρόνο θα ήσουνα ευχαριστημένος αν βγάζανε οι πολιτικοί, Σόνυ;
Μην ξεχνάς οτι ο καθένας τους είναι πάνω απο τα 50, όλο και κάτι έχει κάνει στη ζωή του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κάτσε ρε. υπογράφει και τα Προεδρικά Διατάγματα
το οποία δεν μπορεί να τα επιστρέψει εάν διαφωνεί...
Αμα μου δίνει το 10% βάζω εγώ υπογραφές για να μην κουράζεται.........

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε σόνυ που είναι το γουόρν;
ακόμα να με καρφώσει ο φέθρας;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Το μιουτ, αν δεν κάνω λάθος, το έφαγες όταν έβρισες τη μητέρα μου.
Εκτός αν είσαι της άποψης οτι έπρεπε να σου δώσουν και βραβείο γι' αυτό.
Τι έγινε όμως, ακόμα να στείλεις τα μπουλντόγκ σου να με βρίσουν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μάγκες και ενώ όλη η χώρα βρίζει εν χωρώ τους πολιτικούς και τη ρεμουλιά ο αριστερός πάπιας για άλλη μια φορά παίρνει το μέρος του αδυνάτου......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το οποία δεν μπορεί να τα επιστρέψει εάν διαφωνεί...
Αμα μου δίνει το 10% βάζω εγώ υπογραφές για να μην κουράζεται.........

όμως, δίνει και χάρες σε φυλακισμένους. μπορείς εσύ να το κάνεις αυτό;

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
λαεε ξυπναα! ντου απο παντου!!

OP
OP
S

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν γίνεται ρε μάγκες να γαμάτε όλα τα θέματα με τις προσωπικές σας αντιπαραθέσεις!!!! Πείτε τα με μσν ή ΡΜ άμα θέλετε.........έλεος!!!! Σταματήστε το εδώ..........

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
Δεν γίνεται ρε μάγκες να γαμάτε όλα τα θέματα με τις προσωπικές σας αντιπαραθέσεις!!!! Πείτε τα με μσν ή ΡΜ άμα θέλετε.........έλεος!!!! Σταματήστε το εδώ..........
+1
εχει παραγινει η μαγκια και η αντιπαραθεση στο σαιτ!ρε δεν εχετε αλλη δουλεια να κανετε???

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Σόνυ, όπως θα είδες, απλώς έγραψα τη γνώμη μου.
Και μόνο και μόνο γι' αυτό, ο λεβέντης άρχισε τα γαλλικά.
Τι πρέπει να κάνω δηλαδή για να είσαστε ευχαριστημένοι;
Να μη μιλάω καθόλου;
Η δεν έχεις δει άλλα θρεντ όπου, με το που γράφω κάτι, πετάγονται εν χορώ και με βρίζουν;
Η δεν είδες χτες το βράδυ τι έγινε στο τσατ, όπου τρία καλόπαιδα βρίζανε συνεχώς, προκαλώντας την αγανάκτηση όλων, ώσπου αναγκάστηκες να τους μπανάρεις;

OP
OP
S

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγώ απλά λέω ΤΕΛΟΣ από όλους. Όποιος δεν καταλαβαίνει και γουστάρει υπάρχει και άλλος τρόπος. Δεν είναι τόσα μέλη εδώ υποχρεωμένα να βλέπουν 4-5 άτομα να μπινελικιάζονται αδιακρίτως σε όλα τα θέματα. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι.....ΔΕΝ έχω προσωπικά με κανέναν εδώ....μπορούν να το καταλάβουν κάποιοι?????

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μπορούμε λοιπόν να επανέλθουμε στο θέμα;
Εσύ, Σόνυ, με πόσα λεφτά το χρόνο θα ήσουνα ευχαριστημένος αν βγάζανε οι πολιτικοί αρχηγοί κάθε χρόνο;
Που ο καθένας τους είναι πάνω απο 50, δηλαδή όλο και κάτι έχει κάνει προηγουμένως στη ζωή του.

Όσο για το φίλο που είπε οτι ο Μπασινάς (και ο κάθε Μπασινάς) βγάζει πολλά λεφτά μεν αλλά για λίγα χρόνια, απορώ πως δεν θεωρεί κοινωνική πρόκληση το να δουλεύει κάποιος για τόσο λίγο και να έχει την απαίτηση να βγάλει πολλαπλάσια χρήματα απο όσα βγάζει ο καθένας μας δουλεύοντας μια ζωή.
Άσε που και μετά την καθαρά ποδοσφαιρική τους καρριέρα, όλο και κάπου βολεύονται πολλοί απ' αυτούς (Αντωνίου κλπ).

Για να μην πάω στην άλλη κοινωνική πρόκληση, με τις μηνιαίες απολαβές της Μενεγάκη και της Τατιάνας, που κανέναν δεν δείχνουν να ενοχλούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom