georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
αν έλεγε και τις εκκλησίες που έχει χτίσει ο Καρατζαφέρης, θα γεμίζαμε 3 σελίδες thread
σου ξαναείπα μπετόβλακα.Κατά τα άλλα δεν ασχολείσαι μαζί μου, έτσι;
αν έλεγε και τις εκκλησίες που έχει χτίσει ο Καρατζαφέρης, θα γεμίζαμε 3 σελίδες thread
σου λεει εχε μαζι σου τα χοντρα γιατι αν μεγαλωσουν και καταλαβουν τα διδυμα τι εκανα τοσα χρονια θα με στειλουν σε κανα ιδρυμα
πληρώνουμε 250 χιλιάρια τον πρόεδρα για να κάνει προφορικές παρεμβάσεις σε κανάλια και γιορτές.....
Γιατί ρε φέθρυ στα πολιτικά λαμόγια πάνε τα δικά μας λεφτά..................
το οποία δεν μπορεί να τα επιστρέψει εάν διαφωνεί...κάτσε ρε. υπογράφει και τα Προεδρικά Διατάγματα
ρε σόνυ που είναι το γουόρν;
ακόμα να με καρφώσει ο φέθρας;
το οποία δεν μπορεί να τα επιστρέψει εάν διαφωνεί...
Αμα μου δίνει το 10% βάζω εγώ υπογραφές για να μην κουράζεται.........
εγώ δίνω χαρές σε μουνιά... αυτός μπορεί να το κάνει αυτό;όμως, δίνει και χάρες σε φυλακισμένους. μπορείς εσύ να το κάνεις αυτό;
................... θέλεις να πεις...
να είσαι ακριβής.
+1Δεν γίνεται ρε μάγκες να γαμάτε όλα τα θέματα με τις προσωπικές σας αντιπαραθέσεις!!!! Πείτε τα με μσν ή ΡΜ άμα θέλετε.........έλεος!!!! Σταματήστε το εδώ..........
παλι τακο; παλι καμπανα; πω πω στρατο ποσες ειχες μαζεψει; αντε ρε καλα λενε ηρεμαεγώ δίνω χαρές σε μουνιά... αυτός μπορεί να το κάνει αυτό;
Δεν γίνεται ρε μάγκες να γαμάτε όλα τα θέματα με τις προσωπικές σας αντιπαραθέσεις!!!! Πείτε τα με μσν ή ΡΜ άμα θέλετε.........έλεος!!!! Σταματήστε το εδώ..........