Νέα

Στενομουνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnyss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
J

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
ναι πηγε σε γυναικολογο.. δεν της ειπε κατι για δυσπαρευνια. Εκτος αν δεν μου το ειπε.. Απλα οτι ειναι πιο στενη απο το φυσιολογικο και με προσπαθεια θα βελτιωθει. ο υμενας της ηταν πιο βαθια και δυσκολο στο να σπασει.ακομη οταν ειχε παει δεν τις ειχε σπασει . αν κ ειχε εμπειριες  με αρκτεους.. εγω κατεφερα της τον εσπασα.. δυσκολευτηκα παρα πολυ.σε καποια φαση ειχα απογοητευτει. τωρα ευελπιστω να λυθει κ το αλλο.. Αν και ειναι κ ανοργασμικη δεν ξερω.. πρεπει να την κανω ηλεκτροσοκ για να τελειωσει

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Καλησπερα..!! Γνωρισα ενα γκομενακι εδω κ λιγο καιρο δεν εχω ξαναδει τοσο στενο μουνι. δαχτυλο τις βαζω και ποναει..Μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα μια φορα να τις τον βαλλω. Ποναει πολυ ομως..ειχε κ αλλες εμπειριες κ με αλλους κ παντα δεν καταφερε να κανει σεξ.. τι λετε θα ανοιξει καθολου με προσπαθεια? επισης δεν τελειωνει καθολου ευκολα..τενοντιτιδα παθαινω καθε φορα :P ειναι πολυ ωραιο μουνι ομως ρε γμτ.. κορμαρα.. δεν μπορω να το αφησω ετσι  :helpplea:
πλακωσε την σε γλυφοκωλι και γλυφομουνι για παρα πολυ ωρα..να παπαριασει η γλωσσα δεν πειραζει..,ρουφα τους χυμους καυλας της...και απολαυσετο...,θα μπει μετα σιγα σιγα...,αλλα μην ξεχνας ατελειωτο γλυφομουνι και ρουφοκωλι να το νιωσει καλα,εγγυηση ;) Soukeras.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
πλακωσε την σε γλυφοκωλι και γλυφομουνι για παρα πολυ ωρα..να παπαριασει η γλωσσα δεν πειραζει..,ρουφα τους χυμους καυλας της...και απολαυσετο...,θα μπει μετα σιγα σιγα...,αλλα μην ξεχνας ατελειωτο γλυφομουνι και ρουφοκωλι να το νιωσει καλα,εγγυηση ;) Soukeras.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: σωστος

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
παρε ενα γρυλο για να σου κραταει κοντρα :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• tres-07-0019.jpg
    tres-07-0019.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 40

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
βάζε λιπαντικό
θέσε σοβαρά το θέμα του κώλου στο τραπέζι. με λίγη προσπάθεια θα συνηθίσει και θα της αρέσει. επιπλέον θα νιώθει το συναίσθημα του να σε έχει ολόκληρο μέσα της και να την σφυροκοπάς κάτι που είναι σημαντικό για μια γυναίκα και μπορεί να μην το νιώσει ποτέ από μπροστά

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
...φοιτητής πριν πολλά χρόνια είχα έναν κολητό που τα φτιαξε με μιά κοπελίτσα την Βαρβάρα, και όταν πήγαν να πρωτοκάνουν σεξ, μετά από πολύ προσπάθεια του φίλου - που δεν του έμπαινε με τίποτα- η Βαρβάρα έβγαλε μιά φωνή που ακούστηκε σε όλη την πολυκατοικία, ενώ η αιμοραγία της πήγαινε σύνεφο. Με πήραν τηλέφωνο για να τους πάω στο νοσοκομείο βραδιάτικα, και εκεί μας είπε ο γιατρός ότι η κοπελιά είχε έναν πολύ σπάνιο υμένα, δεκαπλάσιο σε πάχος από τους κανονικούς, και μάλιστα πάνω του υπήρχε και κάτι σαν μικρή φλέβα - γιαυτό δεν σταματούσε το αίμα... :o

Από τότε και μετά τον κολητό τον φωνάζαμε "Black $ Decker" :grin: :grin: :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
υπάρχουν πολλοί "ειδικοι" στην πιατσα...
η κυρια της φωτογραφιας πχ ελυσε το προβλημα της με τη συνδρομή του κυρίου στα αριστερά της
Big-dick.jpg
Το θέμα είναι σοβαρό και θέλει δραστικές λύσεις.
463_1000.jpg

OP
OP
J

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
...φοιτητής πριν πολλά χρόνια είχα έναν κολητό που τα φτιαξε με μιά κοπελίτσα την Βαρβάρα, και όταν πήγαν να πρωτοκάνουν σεξ, μετά από πολύ προσπάθεια του φίλου - που δεν του έμπαινε με τίποτα- η Βαρβάρα έβγαλε μιά φωνή που ακούστηκε σε όλη την πολυκατοικία, ενώ η αιμοραγία της πήγαινε σύνεφο. Με πήραν τηλέφωνο για να τους πάω στο νοσοκομείο βραδιάτικα, και εκεί μας είπε ο γιατρός ότι η κοπελιά είχε έναν πολύ σπάνιο υμένα, δεκαπλάσιο σε πάχος από τους κανονικούς, και μάλιστα πάνω του υπήρχε και κάτι σαν μικρή φλέβα - γιαυτό δεν σταματούσε το αίμα... :o

Από τότε και μετά τον κολητό τον φωνάζαμε "Black $ Decker" :grin: :grin: :grin:

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. θα τα δοκιμασω ολα ..  :cheesy:!!!

φιλε τζορτζ τζι νομιζω τι νομιζω η κοπελα εχει αντιστοιχο υμενα.. τις το ειπε και ο γιατρος εξαλλου πως ειναι πιο παχυς και δυσκολο στο να σπασει.. πολλες φορες εχω νιωσει αυτη τη φλεβιτσα.. εχει κ απο αυτο παναθεμα την.. εχει ματωσει 2 φορες τη μια αρκετα αλλα τι να πω.. αρχιζω να σκεφτομαι πως δεν της εχει σπασει.. ρωτα τον φιλο σου ποιο ειναι το κολπο δεν την παλευω αλλο :P

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ρε παιδιά φυσιολογικό είναι. Όπως υπάρχουν και οι μικροτσούτσουνοι, έτσι υπάρχουν και μουνιά για αυτούς. Για όλα φροντίζεο ο Θεός.
Το πρόβλημα είναι όταν μια που προορίζεται από τη φύση για μικροτσούτσουνο, μπλέκει με μεγαλύτερα σάιζ.
Φιλοσοφημένη άποψη!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
@johnyss στα πόσα χρόνια πήρε πόδι τελικά η τύπισσα;;;; :think:
* Διότι αποκλείω να είστε μαζί μέχρι σήμερα...

OP
OP
J

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
@johnyss στα πόσα χρόνια πήρε πόδι τελικά η τύπισσα;;;; :think:
* Διότι αποκλείω να είστε μαζί μέχρι σήμερα...
Τι μου θυμίσατε ρε παιδια.Στον 1.5 χρόνο βαριά είχε πάρει ποδι κ εκλαιγε κανα μηνα. Βέβαια η κοπελιά ειχε τρομερό σωμα και κωλαρα. Τώρα απ ότι ξέρω κ αυτή οπως κ εγώ προχωρησε στη ζωή της και παμε για παντρειά κ οι 2.

fstergios

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2023
Like
27
Πόντοι
0
μονο μια μου εχει τυχει ηταν τοσο σφιχτη που ποναγα και εγω μετα κριμα που δεν το συνεχισα μαζι της (αλλοι λογοι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom