Νέα

Στενομουνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnyss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
Καλησπερα..!! Γνωρισα ενα γκομενακι εδω κ λιγο καιρο δεν εχω ξαναδει τοσο στενο μουνι. δαχτυλο τις βαζω και ποναει..Μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα μια φορα να τις τον βαλλω. Ποναει πολυ ομως..ειχε κ αλλες εμπειριες κ με αλλους κ παντα δεν καταφερε να κανει σεξ.. τι λετε θα ανοιξει καθολου με προσπαθεια? επισης δεν τελειωνει καθολου ευκολα..τενοντιτιδα παθαινω καθε φορα :P ειναι πολυ ωραιο μουνι ομως ρε γμτ.. κορμαρα.. δεν μπορω να το αφησω ετσι  :helpplea:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπερα..!! Γνωρισα ενα γκομενακι εδω κ λιγο καιρο δεν εχω ξαναδει τοσο στενο μουνι. δαχτυλο τις βαζω και ποναει..Μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα μια φορα να τις τον βαλλω. Ποναει πολυ ομως..ειχε κ αλλες εμπειριες κ με αλλους κ παντα δεν καταφερε να κανει σεξ.. τι λετε θα ανοιξει καθολου με προσπαθεια? επισης δεν τελειωνει καθολου ευκολα..τενοντιτιδα παθαινω καθε φορα :P ειναι πολυ ωραιο μουνι ομως ρε γμτ.. κορμαρα.. δεν μπορω να το αφησω ετσι  :helpplea:
:grin:

Συνημμένα

• RS3-1.jpg
    RS3-1.jpg
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 64
OP
OP
J

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
με γρασσο δεν δοκιμασα...χαχαχαχααχ.. ειναι ανατομικο το θεμα γαμω το μουνι της μεσα

kikoman

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
9
Like
105
Πόντοι
0
Είχα και εγώ μια ανάλογη εμπειρία πριν πολλά χρόνια (15+). Η τύπισσα πήγε στο γιατρό και της είπε ότι έχει δυσπαρευνία. Τής έδωσε κάτι κρέμες και κάτι αλοιφές και κάπως λύθηκε αλλά όχι τελείως το πρόβλημα. Είχε πρόβλημα με διάφορες στάσεις, κτλ, φοβία μήπως και πονέσει, κτλ, οπότε κάπου ψύχρανε η σχέση και τελείωσε. Ψάχ'το (πχ τυχαία βρήκα αυτό ). Φαντάζομαι θα έχει προχωρήσει η επιστήμη από τότε! Δε πέρασα άσχημα παρά τη γκρίνια γιατί έκανε καλό στοματικό και πρωκτικό για να με κρατήσει ευχαριστημένο  :grin:  :dancing: ;)

xxx.gataki

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
10
Ειχα και γω μια Ελενη με το ιδιο θεμα. Ζορι πολυ και πονος.

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε μου δυστυχώς αν είναι ανατομικό το πρόβλημα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.Εγώ είχα μία γκόμενα με χαμηλά τη μήτρα και πονούσε σε κάθε στάση.Τον έβαζα ελάχιστα και έπρεπε να προσέχω συνέχεια για να μην ξεχαστώ.Μιλάμε για μεγάλη ταλαιπωρία.Και όχι δεν τον έχω πελώριο  :2funny: :2funny:

OP
OP
J

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
Είχα και εγώ μια ανάλογη εμπειρία πριν πολλά χρόνια (15+). Η τύπισσα πήγε στο γιατρό και της είπε ότι έχει δυσπαρευνία. Τής έδωσε κάτι κρέμες και κάτι αλοιφές και κάπως λύθηκε αλλά όχι τελείως το πρόβλημα. Είχε πρόβλημα με διάφορες στάσεις, κτλ, φοβία μήπως και πονέσει, κτλ, οπότε κάπου ψύχρανε η σχέση και τελείωσε. Ψάχ'το (πχ τυχαία βρήκα αυτό ). Φαντάζομαι θα έχει προχωρήσει η επιστήμη από τότε! Δε πέρασα άσχημα παρά τη γκρίνια γιατί έκανε καλό στοματικό και πρωκτικό για να με κρατήσει ευχαριστημένο  :grin:  :dancing: ;)

Πηγε και αυτη σε γιατρο.. δεν τις ειπε κατι τραγικο.. απλως οτι ειναι λιγο ατυχη γιατι εκγενητης ειναι πιο στενη απο το φυσιολογικο... φανταζομαι οτι θα εχεις προσπαθησει πολλες φορες τις ειπε..αν κανεις καποιες φορες σεξ θα βελτιωθει ι κατασταση.. Πολυ φοβο εχει.. ολο το χερι μου πιανει σφιγγετεαι και τα σχετικα.. να δω πως θα το ξεπερασει.. δεν θελω να την αφησω ρε γμτ.. στα τεσσερα δεν εμπαινε με τπτ.. μονο απο πανω της μπορεσα.. τι τραβαμε ρε γμτ

OP
OP
J

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
πλακα πλακα τωρα που διαβαζω δυσπαρευνία  πρεπει να εχει.. οσον αφορα την ανατομια και την ψυχολογια της.. πφφφφφφφφφφ

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Να απευθυνθείς σε ειδικό.

Θα βρείς κάποιον αλλοδαπό, της φυλής "kalapodiou"
(Όπως λέμε "Zoulou")

Συνημμένα

• Hostage2.jpg
    Hostage2.jpg
    93 KB · Εμφανίσεις: 117

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Να απευθυνθείς σε ειδικό.

Θα βρείς κάποιον αλλοδαπό, της φυλής "kalapodiou"
(Όπως λέμε "Zoulou")

υπάρχουν πολλοί "ειδικοι" στην πιατσα...
η κυρια της φωτογραφιας πχ ελυσε το προβλημα της με τη συνδρομή του κυρίου στα αριστερά της
Big-dick.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
ασε φιλε με την γκομενα που ημουν τις προαλλες το τερματισα το θεμα "στενο μουνι"....οπλισου με υπομονη και επιμονη και θα τα καταφερεις.... παντως αυτη την ιατρικη ορολογια δεν την ηξερα και μαλλον κατι τετοιο ειχε η δικια μου....

OP
OP
J

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
ασε φιλε με την γκομενα που ημουν τις προαλλες το τερματισα το θεμα "στενο μουνι"....οπλισου με υπομονη και επιμονη και θα τα καταφερεις.... παντως αυτη την ιατρικη ορολογια δεν την ηξερα και μαλλον κατι τετοιο ειχε η δικια μου....

φιλε θα κανω και γω υπομονη και πιστευω θα τα καταφερω στην τελικη..!

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ρε φίλε σε γυναικολόγο πήγε η κοπέλα? Από ότι έχω διαβάσει σε βιβλία του πατέρα μου είναι κάποια μικροανωμαλία καί όχι αρρώστια που λέγεται δυσπαρευνια . Πες της να πάει σε γυναικολόγο καί μάλιστα σε γυναίκα. Υπάρχουν καί κρέμες για αυτήν την περίπτωση.
Καλησπερα..!! Γνωρισα ενα γκομενακι εδω κ λιγο καιρο δεν εχω ξαναδει τοσο στενο μουνι. δαχτυλο τις βαζω και ποναει..Μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα μια φορα να τις τον βαλλω. Ποναει πολυ ομως..ειχε κ αλλες εμπειριες κ με αλλους κ παντα δεν καταφερε να κανει σεξ.. τι λετε θα ανοιξει καθολου με προσπαθεια? επισης δεν τελειωνει καθολου ευκολα..τενοντιτιδα παθαινω καθε φορα :P ειναι πολυ ωραιο μουνι ομως ρε γμτ.. κορμαρα.. δεν μπορω να το αφησω ετσι  :helpplea:

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Ρε παιδιά φυσιολογικό είναι. Όπως υπάρχουν και οι μικροτσούτσουνοι, έτσι υπάρχουν και μουνιά για αυτούς. Για όλα φροντίζεο ο Θεός.
Το πρόβλημα είναι όταν μια που προορίζεται από τη φύση για μικροτσούτσουνο, μπλέκει με μεγαλύτερα σάιζ.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.673
Πόντοι
506
το μουνι και το χταποδι, οσο το χτυπας απλωνει

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Για τι διαστάσεις κόλπου ομιλούμε , πρόκειται για Ασιάτισσα η εν λόγω κορασίς ;;;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Θελει υπομονη και πολυ περιποιηση.

Πρωτον, δεν τον βαζεις οταν ειναι στεγνη, κανεις γλυφομουνι μεχρι να υγρανθει και δευτερον,

μπορεις να χρεισιμοποιησεις και baby oil.

Αν συνεχισει να εχει προβλημα, μια επισκεψη σε ενα γυναικολογο, δεν θα ηταν κακο !!!

Αυτα απο εμενα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom