ΤΡΕΛΑ Η ΣΤΕΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-*
ΤΡΕΛΑ Η ΣΤΕΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στέλλα είσαι σκέτη καυλα με τέλειες τρυπες
Παιδιά, μη μου γράφετε μηνύματα
Όποιος θέλει ραντεβού παίρνει τηλέφωνο και κλείνει
Σήμερα ένας, μέλος και του σάιτ, με πολύ μπλα-μπλα στο viber έκλεισε ραντεβού για το βράδυ από μεσημέρι και πριν λίγο όταν των ρώτησα αν είσχει το ραντεβού πολύ ώρα δεν απαντούσε και μετά είπε ότι τελικά όχι
Δεν με μπεράζει όταν γύνετε ακύρωση, με μπεράζει πολύ μπλα-μπλα για τίποτα και όταν δεν προειδοποιούν από νωρίς
Δεν σέβεστε εμένα; Σεβαστείτε τον εαυτό σας
Μην γίνεστε ξευτήλα
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους
Σιγά τα ωά.Παιδιά, μη μου γράφετε μηνύματα
Όποιος θέλει ραντεβού παίρνει τηλέφωνο και κλείνει
Σήμερα ένας, μέλος και του σάιτ, με πολύ μπλα-μπλα στο viber έκλεισε ραντεβού για το βράδυ από μεσημέρι και πριν λίγο όταν των ρώτησα αν είσχει το ραντεβού πολύ ώρα δεν απαντούσε και μετά είπε ότι τελικά όχι
Δεν με μπεράζει όταν γύνετε ακύρωση, με μπεράζει πολύ μπλα-μπλα για τίποτα και όταν δεν προειδοποιούν από νωρίς
Δεν σέβεστε εμένα; Σεβαστείτε τον εαυτό σας
Μην γίνεστε ξευτήλα
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους
Σιγά τα ωά.
δεν εκδίδομαι, πως θα μου κανουν το ίδιο?δεν νομίζω να σου αρέσει σε σένα να σου κάνουν το ίδιο)
δεν εκδίδομαι, πως θα μου κανουν το ίδιο?
Αν δεν σ'αρέσουν οι συνθήκες του επαγγέλματος που κάνεις, άλλαξε επάγγελμα.θα σε στήνουν και θα τρώνε το χρόνο σου
Αν δεν σ'αρέσουν οι συνθήκες του επαγγέλματος που κάνεις, άλλαξε επάγγελμα.
Άμα αρχίσεις να πλένεις σκάλες ή να φροντίζεις κανένα ηλικιωμένο κανείς δεν πρόκειται να σε στήσει.
Μια χαρά. Μην διαμαρτύρεσαι λοιπόν αν ο άλλος ξεχαστεί ή ακυρώσει.είπα ποτέ εγώ ότι είναι επάγγελμα μου; δήλωσα πουθενά; κυνηγάω κανένα; εσείς ζητάτε και εγώ άμα θέλω! πρόσθερω!!!
Μια χαρά. Μην διαμαρτύρεσαι λοιπόν αν ο άλλος ξεχαστεί ή ακυρώσει.
Αφού δεν είναι επάγγελμα σου δεν έχασες και τίποτα.