Καλημέρα Στέλλα
Με πρώτη ευκαιρία θα βρεθουμε....
Να έχεις ένα όμορφο ΣΚ!
επίσης :-*
Καλημέρα Στέλλα
Με πρώτη ευκαιρία θα βρεθουμε....
Να έχεις ένα όμορφο ΣΚ!
καλο Σ/Κ και αρχισες της φωτο δεν νομιζω :- εκτος αν αλλαξεις την ευχη ΚΑΥΛΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΕυχαριστώ Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο :-* :-*
Καλημέρα!!!! Κάβλα
καλο Σ/Κ και αρχισες της φωτο δεν νομιζω :- εκτος αν αλλαξεις την ευχη ΚΑΥΛΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
βάλε εσύ το κορμί,, βάζω εγώ την φωτογραφική μηχανή είσαι καβλαρα!!!δυστυχώς χάλασε η φωτογραφική μηχανή μου αλλά θα προσπαθήσω από το κινητό ;)
βάλε εσύ το κορμί,, βάζω εγώ την φωτογραφική μηχανή είσαι καβλαρα!!!
συναγωνιστη δεν ξερω της γνωσεις σου στην φωτογραφια παντος για αυτο το κορμι ειναι δικη μου η φωτογραφιση καμμια αντιρηση ;)βάλε εσύ το κορμί,, βάζω εγώ την φωτογραφική μηχανή είσαι καβλαρα!!!
συναγωνιστη δεν ξερω της γνωσεις σου στην φωτογραφια παντος για αυτο το κορμι ειναι δικη μου η φωτογραφιση καμμια αντιρηση ;)
ε ρε στελλα ηρθε ο νεος να μας παρει την δουλεια ;) > εμεις δηλαδη τι κανουμε εδω τζιτζικια πεταλωνουμε καυλιαρα
ε ρε στελλα ηρθε ο νεος να μας παρει την δουλεια ;) > εμεις δηλαδη τι κανουμε εδω τζιτζικια πεταλωνουμε καυλιαρα
τυπε στην φωτογραφία έχω μάστερ,,άστο καλύτερα η φωτογραφία είναι τέχνη, Είδα κάτι φωτογραφίες σού άστο καλύτερα να μην κάνω σχόλιο!!!με φιλμ τραβάς ακόμη τυπεσυναγωνιστη δεν ξερω της γνωσεις σου στην φωτογραφια παντος για αυτο το κορμι ειναι δικη μου η φωτογραφιση καμμια αντιρηση ;)
μεσα εισαι τι μαστερ εχεις MASTERCHEFτυπε στην φωτογραφία έχω μάστερ,,άστο καλύτερα η φωτογραφία είναι τέχνη, Είδα κάτι φωτογραφίες σού άστο καλύτερα να μην κάνω σχόλιο!!!με φιλμ τραβάς ακόμη τυπε
Αυτά είναι.....κωλαράκι ατελείωτο:-* :-* :-*
:-* :-* :-*